Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cunoasteti limba germana la nivel avansat? Doriti sa lucrati intr-un cadru placut, cu persoane motivate? Alaturati-va unei echipe dinamice si profesioniste! Se poate lucra atat full-time cat si part-time. Cerinte: -cunoasterea limbii germane la nivel avansat - studii superioare - dinamism - calitati sociale excelente - bun pedagog - disponibilitate si flexibilitate Descrierea jobului - training (experienta nu este obligatorie!) - posibilitate de a lucra in cadrul unei echipe tinere - predarea limbii de specialitate - organizarea de activitati culturale in limba de specialitate. Asteptam CV-urile dvs la adresa

 • Vorbitor nativ, (de etnie germană), traducător autorizat, licențiat în litere (germană-engleză), cu peste 20 de ani de experiență în predarea limbii germane, meditez limba germană la orice nivel și pentru orice vârstă. Modalitatea de predare va fi adaptată nevoilor dumneavoastră. Tariful pornește de la 35 Ron / oră și va fi negociat in funcție de numărul de ședințe, durata ședintelor / locația stabilită (domiciliul clientului sau al profesorului).

 • Profesoara de limba romana meditez elevi ciclul gimnazial.

 • Am 32ani,licentiata,experienta 6ani,ofer meditatii la limba romana si limba engleza orice nivel; limba germana nivel incepator.Se pot face si temele,daca este cazul,sau doar verificarea lor plus aprofundarea cunostintelor.Sedinta este de 1h30' ; 50lei.Ma deplasez la domicili.Inclusiv program de vara.

 • Centrul Educational Excelsior ofera pregatire pentru elevii din ciclul primar, gimnazial, liceal!Cursuri de romana, matematica, engleza, informatica. Cursuri de sah, pictura, creativitate! Un sediu modern in Centrul Civic, langa Afi Mall. Telefon 0761774110.

 • Profesoara de limba romana meditez elevi ciclul gimnazial.

 • Buna!Dau meditatii de limba spaniola eleviilor claselor I-IV.Pretul pentru o ora este de 50 de lei

 • Centrul Educațional EXCELSIOR BRAȘOV vă așteaptă în anul școlar 2019/2020 la următoarele cursuri: -limba și literatura română, -limba engleză, -limba germană, -desem, grafică, pictură, -programare -matematică. Pregătire constantă pentru lucrări și teze, pentru evaluare națională, bacalaureat! Informații și înscrieri la tel 0729147022!

 • Profesor cu experienta, ofer pregatiri limba franceza pentru elevi de toate varstele,studenti,adulti (pentru admitere la liceu sau facultate, pentru bacalaureat,pentru DELF/DALF sau pentru emigrare in tari francofone). Rog si ofer seriozitate

 • Boost your English! Copii | Adulti. Conversatie, vocabular, pronuntie, gramatica, structura. Limbaje de specialitate (comunicare, afaceri, economie, contabilitate, relatii internationale, marketing, psihologie, secretariat etc.). Domiciliul meditatorului sau Deplasare domiciliu/birou cursant Lectii individuale: 40 lei/ ora; 60 lei/ 90 minute. Ofer meditații la limba și literatura engleză preșcolarilor, elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor, pentru teste lingvistice (de intrare la clase cu predare intensivă, Cambridge, IELTS, TOEFL), pentru îmbunatățirea performanțelor școlare sau pentru dezvoltare personală. Verific si ajut la realizarea temelor, daca este nevoie. Sunt incluse fișe de lucru, materiale auxiliare pentru rapida și constienta acumulare de noțiuni si deprinderi, se pune accent pe active learning, speaking si creativitate. Descopera bucuria de a invata limba engleza in sedinte individuale sau in grupe! Limba engleză se poate învăța într-un mod simplu,rapid si plăcut. Cursurile de engleză au loc într-o atmosferă diferită de cea de scoală, în care învățarea se face în mod relaxat. Cu fiecare sedinta vei simți că îti crește încrederea personală pentru că îti vei îmbogăți suficient de mult vocabularul si vei stăpâni mai bine notiunile de gramatică si astfel te vei simti in largul tau atunci cand va trebui sa comunici in mediul profesional sau personal. Sunt trainer de limbi straine si ii ajut pe cursanti sa isi imbunatateasca abilitatile de a vorbi limba engleza indiferent de nivelul lor. Va astept cu drag!

 • Caut scoala particulara sau alta societate/firma de educatie (pentru copii) ca sa predau cursuri de programare / robotica / modelare 3D in zilele lucratoare (dupa 18:00) sau/si in weekend.

 • Educatoare, cunoscatoare de limba germana, meditez copil cu varsta prescolara 5-7 ani, clasa 0 clasa 1.

 • Profesoara cu experienta, rabdare si profesionalism pregatesc elevi , la matematica,orice nivel. Rezultate garantate.Meditez si in vacanta pentru corigente, Bacalaureat, etc..etc.

 • Salveaza cautarea