Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Cluj doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Predau limba engleza/ofer pregatire/meditatii orice nivel pt studenti, adulti sau elevi clasele 8-12 Pregatire test CAMBRIDGE din cele mai recente manuale; La domiciliul meu sau al clientului. Pret: 80 lei sedinta de 1h30min Pentru deplasare la domiciliul clientului se adauga 20 lei/deplasare in Cluj iar pentru Floresti sau Baciu se adauga 30 lei/deplasare. Licentiat/Master of Arts in engleza (Univ. Babes-Bolyai, Cluj/British Council), activitate didactica Liceul Gheorghe Sincai, Facultatea de Limbi Moderne Aplicate (UBB), Universitatea Dimitrie Cantemir Tg. Mures, activitate de 10 ani la Ambasada SUA, rezident 2 ani in SUA, 1 an la Londra, traducator autorizat/interpretariat pt Ambasada SUA, US Air Force, OSCE, UMF Cluj etc Ofer de asemenea servicii de TRADUCERI AUTORIZATE si INTERPRETARIAT engleza-romana. VA ASTEPT!

 • Școala națională de meserii,vă oferă cursurii de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Diplomele sunt conform standardelor UE , recunoscute național și INTERNAȚIONAL. Se organizează cursurii în toate județele. Plata se poate face și în rate. Fara scoatere din campul muncii. Durata de 4,5 luni, studii minime de 8 sau 10 clase invatamant obligatoriu.

 • 8 motive pentru care să ne alegi pe noi! 1. Cursul se derulează în toate judeţele ţării. 2. Va veți putea seta orele de curs, asfel participarea dvs. la curs să fie cât mai comodă/convenabilă. 3. Nu veți întâmpina probleme dacă sunteți deja angajat/angajată deoarece cursul nu necesită scoaterea din câmpul muncii. 4. Nu există taxa de înscriere. 5. Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajați, costul cursurilor fiind deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal. 6. Reducere de preț de -50%. 7. Cursul este autorizat de către Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice. 8. Diploma oferită este recunoscută național și internațional. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați la nr. 0726755057

 • Invata limba engleza online - sedinte one-to-one si/sau in grupuri de pana la 4 studenti. Profesor universitar cu experienta de peste 20 de ani in predarea limbii, literaturii si culturii engleze si anglo-americane la prestigioasa universitate La Sapienza din Roma (Italia) organizez in premiera in Romania lectii de limba engleza online atat one-to-one cat si in grupuri de pana la 4 persoane. Cer si ofer maxima seriozitate. Mai multe informatii la telefon: 0743-576977 sau 0772-465346. Multumesc.

 • Vand manuale noi, recente pentru invatarea limbii germane redactate de editura Hueber. Cartile se numesc SCHRITTE INTERNATIONAL si sunt in numar de 6. Nivelul A1.1 A1.2 pentru incepatori A2.1 A2.2 pentru mediu si B1.1 B1.2. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Profesor etnic german serios, din Cluj Napoca, 22 ani experienta, ofer meditatii la limba germana cu multa rabdare. Ma implic pentru ca cursantii (copii si adulti) sa asimileze cat mai bine, folosind metode adaptate in functie de nevoile si de domeniul de interes al fiecaruia. Locuiesc in centru, am studiat in Germania. Detin materiale didactice pentru examenul de limba germana, pana la nivelul B2; C1. Program flexibil. Sedinta este de 90 min. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Am absolvit facultate in limba engleza și am experiența de trai in SUA unde am acumulat cunoștințe depre limba data. Astfel, ofer meditații la limba engleza pentru elevi in gimnaziu și liceu. Meditațiile vor fi bazate pe comunicare, dar, întrucât gramatica este la fel de necesară se va pune accent și pe acest aspect.

 • Sunt deja absolventă in matematică aplicată. Însă momentan fac facultatea de fizică. Astfel, dau meditații la fizică pentru elevii claselor a V-XII. Meditațiile pot fi atât ca întărire a programului școlar, cât și material adițional, mai avansat, pentru olimpici de exemplu.

 • Sunt absolventă a facultății de matematică aplicată la o universitate din Danemrca. Sunt dispusă să dau meditații la matematică, având deja experiența în domeniu. Meditațiile pot fi atât conform programului școlar necesar, cât și lecții mai avansate, cu material adițional.

 • Ofer meditații la limba engleza, pentru copii ( 4-10 ani). 40lei/ora Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul 0757209232

 • Profesora, dublu licentiata, cu doua module psihopedagogice la activ, cu rabdare, tact pedagogic,rezultate remarcabile si EXPERIENTA DE PESTE 15 ANI IN PREDARE, MEDITEZ EFICIENT limba romana, engleza si franceza, orice nivel, inclusiv adulti si studenti, la un TARIF EXTREM DE AVANTAJOS: 40 lei/ 1 ora; 60 lei/1 h si 30 de minute; 80 lei/ 2 ore. Pentru grupuri de 2 cursanti de acelasi nivel se ofera o REDUCERE SEMNIFICATIVA. Metode de predare eficiente si rapide, material didactic diversificat si GRATUIT, precum si conditii de pregatire exceptionale, la cerere si cu CD-uri deosebit de atractive, in special pentru prescolari si elevi. Ofer si solicit seriozitate. Tel: 0740998623. " Adevaratul profesor te invata din inima, nu doar din carte."

 • Royal School in Transylvania angajeaza Educatori, Doica, Profesori pentru ciclul primar si Profesor Asistent pentru ciclul primar pentru dezvoltarea proiectului nostru educational. Va rugam trimiteti CV-ul dvs. impreuna cu o scrisoare de intentie pana in data de 16.03.2020. Macheta …Royal School acceptă aplicații din partea profesorilor bine pregătiți și entuziaști. Comunitatea noastră încurajează pozitiv aplicațiile din partea cetățenilor români care sunt interesați să lucreze în cadrul unui mediu cu predare exclusiv in limba engleza, într-o școală internațională. Toți candidații trebuie să aibă experiență dovedită (printr-un act). Acum, Royal School este interesată în a atrage profesori pentru gradinita si ciclul primar pentru următorul an scolar. Royal School in Transylvania este mereu interesată de cadrele didactice calificate, cu experiență, cunoscători foarte buni ai limbii engleze. Suntem în mod deosebit dornici de a primi CV-uri de la: o Persoane sârguincioase și determinate, care demonstrează multă inițiativă și vor ajuta școala să devina cea mai bună din România. o Persoane care să-si asume responsabilitati în cadrul școlii. o Persoane cu simțul umorului care știu să lucreze excelent într-o echipă.

 • Ofer meditații la limba engleza, pentru copii ( 4-10 ani). 40lei/ora Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numărul 0757209232.

 • Salveaza cautarea