Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Iasi

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ofer meditatii matematica/informatica(algoritmica/C) -pregatire capacitate,bac,facultate (m1,m2,m3) Programul de meditatii - seara dupa ora 17,00(luni-vineri) si sambata toata ziua. (100 lei/2h) contact FB(messenger) - mihaela platon sau email(platon.mihaela@gmail.com) sau telefon(0765192640)(dupa ora 16,00)

 • Student in anul 2 la facultatea de matematica ,ofer meditații pentru elevii 1-12,ajutor teme etc . Lecțiile sunt individuale ,adaptate pt fiecare in parte . Pun mare accent pe variante pentru elevii cl.8 și 12 ,explic de câte ori este nevoie ,cu răbdare . Prețul este de 35 lei o ora și jumătate. Ședințele au loc in cămin c8-Copou 0755947668

 • Student in anul 2 la facultatea de matematica ,ofer meditații pentru elevii 1-12,ajutor teme etc . Lecțiile sunt individuale ,adaptate pt fiecare in parte . Pun mare accent pe variante pentru elevii cl.8 și 12 ,explic de câte ori este nevoie ,cu răbdare . Prețul este de 35 lei o ora și jumătate. Ședințele au loc in cămin c8-Copou 0755947668

 • Matematica e o problema? Hai s-o rezolvam in doar cateva sedinte individuale. Metode noi, experienta in domeniu. Nu ma deplasez ! 0748590466. Zona Nicolina

 • Meditatii MATEMATICA clasele V – XII. Numai la domiciliul meu zona Alexandru cel Bun . Pret / sedinta (120 minute) negociabil . Sedintele se tin individual. Mai multe detalii la telefon. Rog seriozitate

 • Profesoara meditez matematica, ajut la teme, clasele 1-8,pregatesc pentru evaluare nationala, individual.Am rabdare, aplic metodele necesare intelegerii si aprofundarii materiei,Pretul este de 35 lei doua ore,Telefon : 0725274511

 • Școala de arte BEL ART Iași, caută instructori de Street Dance pentru copii Dacă ești o persoană dinamică, flexibilă, iubești să predai dans, ai spirit pedagogic și știi să comunici cu elevii tăi, trimite-ne CV-ul tău, deoarece suntem nerăbdători să te cunoaștem! Te așteptăm în echipa noastră!

 • Ofer meditaii la matematica clasele V-XII cu reusita sigura la pretul de 50 roni.

 • Matematica-Informatica, profesoara cu multa rabdare, experienta si metode optime de lucru. Teme, lectii pe parcursul anului scolar, recuperare si performante. Pregatire pentru examene. Material didactic deosebit. Teste clasice si grila aplicate cu regularitate. Rog si ofer seriozitate. Iasi (zona centrala). Telefon: 0743684400. Email: profesorcristina@yahoo.com.

 • Învățătoare cu 6 ani experiență, ofer meditații la domiciliu elevilor din ciclul primar..pentru alte detalii sunati la nr de telefon 0754321086. Cer si ofer seriozitate! Multumesc!

 • Profesoara cu gradul didactic I si cu experienta in lucrul la clasa sau in particular, ofer meditatii, la domiciliul meditatorului (capat CUG), elevilor dornici sa obtina performante la invatatura! Pretul include si materiale ajutatoare: 50 lei-gimnaziu si 60 lei-liceu.

 • Profesor cu o experiență de 10 ani, ofer meditații la matematica elevilor claselor V-XII. Sedinta este de doua ore si consta in parcurgerea materiei cuprinsa in programa scolara, fixarea notiunilor prin exemple si exercitii, rezolvarea de teste tip evaluare nationala si bacalaureat. Rog si ofer seriozitate!

 • Viitorul nostru instructor de yoga trebuie să fie o persoană care deţine cunoştinţe în domeniu, să aibă bune abilităţi de comunicare, spirit de echipă şi nu în ultimul rând, să fie orientat către nevoile cursanţilor. Dacă deţii aceste abilităţi, trimite-ne CV-ul tău pe belartworld.ro@gmail.com , deoarece ne dorim să te cunoaştem! Te aşteptăm în echipa noastră!

 • Profesoara cu 5 ani experienta la catedra, cu domiciliul in comuna Voinesti jud. Iasi,ofer meditatii clasele 0_IX la limbile franceza si engleza. Ma deplasez la domiciliu in zona Miroslava, Valea Ursului, zona Belvedere.Ofer si rog maxima seriozitate!!! Pret 50 ron sedinta de 2 ore.

 • Salveaza cautarea