Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Profesoara cu gradul didactic I si cu experienta in lucrul la clasa sau in particular, ofer meditatii, la domiciliul meditatorului (capat CUG), elevilor dornici sa obtina performante la invatatura! Pretul include si materiale ajutatoare: 50 lei-gimnaziu si 60 lei-liceu.

 • Sunt studenta la Facultatea de Litere in ultimul an si la Facultatea de Drept in anul III. In cei trei ani de facultate am oferit meditatii la limba si literatura romana inca din primul an. Sunt dispusa sa ofer meditaii atat pentru ciclul primar, gimnaziu, liceu, cat si facultate sau olimpiade. Sunt o persoana sociabila, calma, cu un bagaj de cunostinte amplu si sunt dispusa sa ofer un climat cat mai favorabil invatarii intr-un mod placut pentru ca informatia sa fie bine inteleasa. Ofer meditatii si la matematica pentru ciclul primar si gimnaziu. Am terminat liceul de matematica-informatica.

 • Centru de pregatire profesionala angajeaza profesoara cu vechime in invatamant pentru activitati de secretariat, programe scolare, proiecte didactice, evidente. Domiciliul in Iasi, persoana energica, plina de vointa si viata, buna cunoscatoare a calculatorului, experienta in invatamat. Poate fi si o persoana pensiunara. Angajarea se face cu program de 4 sau 8 ore. Nu sunati la telefon. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

 • Meditatii MATEMATICA clasele V – XII. Numai la domiciliul meu zona Alexandru cel Bun . Pret / sedinta (120 minute) negociabil . Sedintele se tin individual. Mai multe detalii la telefon. Rog seriozitate

 • Ofer meditatii la Informatica. Clasele: 9-12 Sunt student in anul 3 la facultatea de Automatica si Calculatoare din Iasi. 2 ani de experienta in meditatii. Pretul incepe de la:50 lei/2h Ma pot deplasa la domiciliu contra cost.

 • Lector universitar,meditez matematica pentru studenti (ISE,politehnica)

 • Profesor cu 35 ani vechime în învățământ, meditez elevi de gimnaziu la disciplina matematica. Programul de lucru este de doua ore la domiciliul personal.

 • Profesoara pasionata de lucru cu copiii, cu experienta metodologica si didactica de peste 30 de ani, cu recomandari si rata de reusita 100%, ofer meditatii la limba romana clasele I - XII si engleza-franceza, pentru clasele I - VIII. Aplic metode moderne, eficiente si garantez rezultate foarte bune. Rezultate recente: elevii mei au obtinut note peste 9.50 la Examenul de Evaluare Nationala pentru clasa a 8-a in 2018 si 2019.

 • Matematica-Informatica, profesoara cu multa rabdare, experienta si metode optime de lucru. Teme, lectii pe parcursul anului scolar, recuperare si performante. Pregatire pentru examene. Material didactic deosebit. Teste clasice si grila aplicate cu regularitate. Rog si ofer seriozitate. Iasi. Telefon: 0743684400. Email:

 • Ofer meditatii celor dornici sa cunoasca si asimileze limba spaniola, o limba cu un farmec aparte. Va astept cu drag.

 • Ofer meditații informatică şi programare pentru orice nivel de la începători până la avansați. Fie pentru gimnaziu, liceu sau primul an de facultate. Sunt student la facultatea de informatică din Iaşi cu experiență de peste 1 an în meditat. Meditațiile se pot face pentru următoarele limbaje de programare: C/C++ Java Javascript & HTML PHP Assembly, chiar şi pseudocod. Pentru grafică şi Game development: SFML, SDL, Borland Graphics, Java. Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați. Preț pentru 2 ore: 45 lei.

 • Premianta national si international, ofer meditatii elevilor de clasele 1-12,de orice nivel si pentru orice obiective-target.Pret avantajos:50 lei/sedinta de 2 ore.Rezultate garantate!

 • Profesor debutant, ofer meditatii la domiciliu sau online. Valabil online pentru orice judet. La domicilui ma deplasez pe zona Tg. Frumos - Iasi. Pretul unei sedinte este de 45 de lei. Sunt o persoana rabdatoare si calma. Ofer meditatii pentru pregatirea la evaluarea nationala si bacalaureat. Ofer si cer seriozitate. Meditatiile pe care le ofer sunt valabile pentru urmatoarele materii: Geografie și Istorie.

 • Ofer meditaii la matematica clasele V-XII cu reusita sigura la pretul de 70 roni.

 • Profesoara cu experienta meditez la contabilitate elevi,studenti,persoane care vor sa lucreze in acest domeniu.Ma axez in special pe exercitii practice,studiu de caz,proiecte,completari documente,legislatie in domeniu.

 • Studenta ofer meditații chimie pentru elevii de clasele 5-8, 9-12 și inclusiv pentru examenul de bacalureat ! Preț ședința 30lei/2h

 • Profesoară de limbă franceză oferă ore individuale în Alexandru elevilor (începători)

 • Profesor pentru înv. primar cu experiență, ofer ajutor la teme / pregătire curentă elevilor din clasele primare, de luni până vineri. Cartier Alexandru - Zimbru. Tel.0732354279

 • Salveaza cautarea