Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Meditatii Vrancea

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautăm profesor/profesoară de limba engleză, absolventi dupa anul 2012. Dacă, ai studii in domeniu, posezi cunostinte temeinice de limba engleza, indragesti copiii si esti o persoana entuziasta, oferă-ţi şansa de a face parte din echipa celei mai iubite şcoli din oraş! Vei avea un mediu de lucru modern si placut. Cum procedezi? Trimite-ne un e-mail, care sa contina o scrisoare de intentie in limba engleza insotita de C.V.-ul tau actualizat si de o fotografie cat mai recenta in format portret pe adresa Te asiguram de intreaga noastra consideratie.

  • Căutăm profesioniști tineri pentru activități educative de calitate. Cadrele didactice interesate ne pot contacta la tel. 0729487469 sau pe email

  • Meditez intensiv matematica pentru bacalaureat sesiunea din august cu absolventi ce au luat minim nota 4.00 la sesiunea din vara; sedintele le tin la domiciliul meu , 2 ore cu un singur cursant; ofer si cer seriozitate si implicare maxima. Preturi rezonabile. De asemenea, asigur pregatirea examenelor pentru studenti la facultati tehnice sau economice la analiza matematica, algebra superioara sau matematici speciale.

  • Salveaza cautarea