Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • firma de curatenie angajam persoana curatenie scari de bloc zona marasti ,

 • 2

  Angajam personal pt curățenie in hipermarket zona Pantelimon,program in fiecare zi/8 ore.

 • 5

  Agentul se ocupă de curățenia în incinte (spitale), pentru beneficiarii care au contractat cu Clean Medical S.R.L. De asemenea, utilizează și întreține echipamentul de lucru. Atribuțiile principale: Respectă planificarea activității de către superiorul ierarhic identificând eficient ordinea stabilită prin norme interne și conform indicațiilor primite în vederea optimizării timpului de îndeplinire a acesteia; Efectuează curățenia în spațiile repartizate (saloane, holuri, toalete și spații comune), prin aplicarea procedurilor de lucru și respectarea protocoalelor de curățenie; Răspunde de utilizarea și păstrarea în bune condiții a ustensilelor de curățenie ce le are personal în grijă, precum și a celor care se folosesc în comun și le depozitează în condiții de siguranță; Asigură transportul deșeurilor în condiții corespunzătoare, pe circuitul stabilit, respectă atribuțiile conform legii privind depozitarea și gestionarea deșeurilor; Își desfășoară activitatea în echipă respectând raporturile ierarhice și funcționale; Responsabilitatea postului: Utilizarea în mod eficient a resurselor puse la dispozitie: echipamente, materiale de curățenie și dezinfecție; Are obligația să poarte echipament de lucru și protecție adecvat. Să respecte cu strictețe normele de igienă, protecția muncii și PSI. Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor și echipamentelor pe care le are în primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor; Specifica iile postului: Studii medii; Poseda abilitati de munca în echipa; Rezisten ă la stres; Relații la numărul de telefon: Site: www.cleanmedical.ro

 • Angajam femeie de serviciu pentru curatenie in hotel montan. Hotelul se afla in zona Padina /Pestera . Oferim salariu atractiv . Detalii la numarul de telefon :

 • buna se caută doamne care doresc sa lucreze la fabrica de pîine in Anglia se oferă 9,80 lire pe oră la curățenie sau in fabrica se lucrează 8 ore pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon rog seriozitate va multumesc

 • 2

  Angajam urgent personal pentru curatenie, femei, pentru Complex Comercial Doraly, Afumati, jud. Ilfov. Program de lucru de 7 ore. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se ofera salariu si tichete de masa. Preferam persoane care locuiesc in apropierea locatiei. Relatii suplimentare la tel:

 • 1

  Companie cu traditie in furnizarea serviciilor de curatenie la nivel national, angajam ingrijitori cladiri pentru sediu bancar in SANNICOLAU MARE. Program de lucru : L-V, part time

 • 17

  Firma specializata in prestarea serviciilor de curatenie angajeaza agenti de curatenie pentru cladiri de birouri, hipermarketuri si institutii publice Beneficii: - Salariul motivant in acord cu volumul si calitatea muncii depuse + tichete de masa; - Contract de munca full time sau part time; - Conditii foarte bune de lucru.

 • 7

  Sibiu,se ofera: salariu motivant -contract pe perioada nedeterminata, -bonus de prezenta si vechime. Felul muncii: -soratore deseuri -dezmembrari auto -muncitori presa balotat -taietori cu autogem Cine doreste lasa mesaj in privat cu nr de telefon pentru contactat sau relatii de Luni-Vineri 8.00-17.00

 • 15

  Companie multinationala angajeaza operatori curatenie la 4 ore/zi, de luni pana vineri, program de lucru de la 18:00 la 22:00. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariul de 1100 lei net (tichete de masa incluse), asigurare de sanatate privata, bonus de perfomanta, prime de Craciun si Paste. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon: .

 • 1

  Companie multinationala angajeaza Ingrijitor cladiri, program de 8h/zi, de Luni pana Vineri. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivational, tichete de masa, prime de Craciun si Paste. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul orar 12:00 - 15:00, la nr. de telefon: .

 • Angajez femeie pentru menaj. Ofer cadru de munca legal pentru un program de lucru , de luni pana vineri, intre orele 10:00-16:00. Salariul este 1400 lei + bonuri de masa. Cerinte : punctualitate, seriozitate si atentie la detalii.

 • 4

  Angajam personal cu experienta in lucrul pe utilaj curatenie. locatie : fabrica Jimbolia. OFERIM: Salar atractiv platit la timp + Tichete de masa . pentru mai multe informatii va stam la dispozitie intre orele 10:00-16:00, la telefon .

 • 6

  Angajam personal curatenie cu experienta in domeniu.program luni - vineri, 8 ore, 2 schimburi. salar atractiv + bonuri de masa. informatii la telefon, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00

 • 1

  Program de lucru : Luni Vineri 2 schimburi ( schimbul 1 de la 06.00 la 14.30 , schimbul 2 de la 14.00 la 22.30 ) , la cerera clientului se poate sa lucreze si sambata si duminica . Conditie obligatorie sa fie din oras sau sa aiba posibilitatea sa respecte programul de mai sus Tichete de masa 15 lei, Tichete cadou de Pasti si de Craciun, Dupa 1 an se va acorda Prima de vacanta iar zilele de CO cresc proportional cu vechimea in munca ( dupa 6 luni 22 zile , 1 an -23 zile, 2 ani 24 de zile) Pachet salarial atractiv .

 • preiau in intretinere scări de blocuri ,deasemenea si case pentru curățenie, fac si generala dupa constructori si zugrăvi, beneficiez de toate uneletele necesare pentru acest domeniu, ma deplasez pe o distanță de 50km, practic acest domeniu de 13 ani cunosc detaliile care trebuie îndeplinite, sunt dispus sa fac serviciile pe timp de noapte, sunt o persoana serioasa si ofer seriozitate, la rândul meu cer seriozitate contactul meu mobil: Dragan Robert!

 • Angajam agent de curatenie pentru un spatiu comercial din orasul Nasaud. Program de luni pana vineri, dimineata de la ora 8 la 11. Salariul este de 600 lei plus angajare.

 • Angajam agenți curățenie, birouri spatii comerciale, case particulare... Așteptăm CV dvd pe adresa de email din anunț... Pentru mai multe detalii sunați la nr din anunț...

 • 2

  Firma specializata in servicii de curatenie angajeaza doamne din Brasov pentru curatenie scari de vile/blocuri. Program : part-time 8.30-15.30 /4 zile pe saptamana Oferim :Contract de munca, seriozitate, salariu atractiv Cerinte :Profesionalism Spirit de echipa Atentie la detalii Seriozitate si punctualitate Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon . Multumim.

 • HGC Cleaning Team angajează băiat pentru curățenie parcare Kaufland Medgidia mai multe detalii la tel

 • Salveaza cautarea