Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Worldjobs 24 recrutează un barbat cu varsta intre 25 - 38 ani pentru imbiss in Elvetiasalariu 2100 CHF /luna/ net (in mânase oferă cazare gratuit - permis conducere cat.BSE CER CUNOȘTINȚE MINIME DE LIMBA Germană sau Engleză Plecare urgent !!! Detalii la tel

 • Angajez sofer profesionist categoria C pentru curse TUR - RETUR in strainatate pe autoutilitare de 7,5 tone Cerinte: Seriozitate Muncitor Disciplinat Masinile sint euro 5 cu cabina dubla , 2 paturi, aer conditionat, sirocou, frigider, filtru cafea , statie de emisie-receptie,cd player, etc Salar motivant Pentru detalii va rog sunati la numarulsau

 • Familie serioasa 50 -51 ani ingrijim persoane in varsta contra cedare locuinta dupa deces. Rog oferte serioase

 • Daca Da, atunci hai in echipa mea! Primesti catalog gratuit , mostre si fisa de inscriere! Nu mai sta pe ganduri ai numai de castigat!!!

 • Angajez sofer cat.B pentru aprovizionare santier constructii (achizitionarea si transportul materialelor pe santier) in orasul Frankfurt am Main. Cunostinte de limba germana nivel mediu si sa cunoasca materialele de constructii. Contract de munca german, perioada nedeterminata sau determinata incepand cu luna mai 2019. Salar net (in mână) de1800 euro, cazare cost 200 euro. Info.

 • Doresti sa muncesti in Italia?Cautam urgent persoane vorbitoare de limba italiana mod conversational pentru a promova produsele firmei Interpul Leida cu Sediul in Bibione/Provincia di Venetia.Salariu motivant cu posibilitate de avansare,experienta nefiind necesara.Crezi ca esti potrivit pentru acest job?Reprezentant vanzari pentru detergenti biologiti!!!Contractele se fac pe perioada nedeterminata,se ofera cazare si masa,iar transportul este platit de angajator.O sa aveti parte de scolarizare in cadrul firmei.Plecarile se fac in functie de aprobari.Se poate locuii in diferite locatii precum Milano,Bibione,Firente, Novara,etc. Foarte important ptr.cine doreste -firma nu percepe comisioane. Mai simplu nu se poate!!!!

 • Cautam MONTATOR PANOURI SOLARE pentru Strainatate CANDIDATUL IDEAL: => Serios, responsabil, atent la detalii; => Studii minim 10 clase; => Experienta de munca anterioara (nu neaparat in domeniul panourilor). => Disponibilitate pentru deplasari in strainatate => O limba straina constituie avantaj DESCRIEREA POSTULUI: => pregatirea pieselor pentru montare; => instalarea profilul de sustinere; => instalarea panourilor pe profilul de sustinere; => asigurarea calitatii lucrarilor realizate. OFERTA: => salariu motivant – 2000 euro net => cazare asigurata => transport asigurat Informatii la telsau la sediul nostru din Sibiu, Str. Rennes nr. 3.

 • Joburi Sales / Warehouse ANGLIA Angajam persoane vorbitoare de limba engleza (barbati, femei, cupluri) cu un nivel minim conversational pentru angajare Anglia / Scotia in Sales/Warehouses / Stores. Nu angajam persoane care nu vorbesc deloc engleza. -Salarizare de la 8,5 la 11 lire sterline/ora - Disponibilitate de program prelungit / ore suplimentare. - Capacitate de a lucra in echipa / team. - Disponibilitate de plecare rapida la munca - Contract de munca / NINO / Cont bancar asigurat. - Cazare contra cost intre 315 si 360 lire sterline/luna functie de oraz si zona in care sunteti repartizati, cu utilitati incluse in aceasta suma. Costul cazarii se achita la primirea cazarii ( nu se accepta plati partiale) - Indatoriri: specifice Sales / Warehouse - experienta prealabila constituie avantaj. - Limita de varsta: maxim 55 ani. Sanatosi, apt de munca, fara cazier. Joburi Sales / Warehouse ANGLIA Candidatii interesati sunt rugati sa precizeze disponibilitatea de plecare, nume/prenume si numar de telefon. Veti avea un interviu de informare. Persoanele acceptate vor fi repartizate pe locati/job. NU TAXE / NU COMISIOANE Mult success!!!

 • Angajez sofer profesionist ptr. camion 40 to .Cursele sunt fixe tur-retur Ptr.mai multe detalii sunați la nr.de telefon 0746405493

 • escriere Firma de transport cu sediul in Sf. Gheorghe angajam soferi categoria C+E pentru transport intern cisterna de lapte. Cerinte: - carnet conducere categoria C+E - card tahograf , atestat Ce iti oferim: - pachet salarial atractiv, ca si cum ai lucra in comunitate. - conditii foarte bune de lucru intr-un mediu profesionist. Contactati-ne cu incredere! tel0726233717

 • Descriere Firma de transport cu sediul in Sf. Gheorghe angajam soferi categoria C+E pentru curse internationale dus-intors, fara comunitate. Cerinte: - carnet conducere categoria C+E - card tahograf , atestat - certificat ADR pentru CISTERNA Ce iti oferim: - pachet salarial atractiv, ca si cum ai lucra in comunitate. - conditii foarte bune de lucru intr-un mediu profesionist. Contactati-ne cu incredere! tel0726233717

 • Munceste de acasa , sau de unde vrei tu si cand vrei tu . Inscrie-te la http://www.viespar.ro/?reff=bbe1dee08256d23c92c08b52360a4a31 si incepe sa castigi.

 • Rezolvi tasckuri , formezi echipa , castigi . Inscrie-te la http://www.viespar.ro/?reff=bbe1dee08256d23c92c08b52360a4a31 si incepe sa castigi. Succes!

 • Maistru alectrician cu experiwnta in domeniu de 29 de ani ,cu echipa proprie executam ucrari de instalatii electrice Inerioare Exterioare Bransamente electrice Verificari pram. Eliberam buletin priza de pamant Masurare si executie de paratrasnete in functie de necesitate Masuratori cu app nou cu metrologie la zi

 • Proaspăt absolvent al Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Resurse Umane, caut loc de munca in acest domeniu. Experienta nu detin, decât pe posturi similare. Tin sa precizez ca sunt licențiat în acest domeniu (HR). Sunt deschis provocărilor! Astept oferte!

 • Companie tanara in plina expansiune cauta reprezentant domeniul vanzari pe zona centru-sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona centru-sud: Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Arges, Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email axanseo@gmail.com .

 • Firma in expansiune cautam manager zonal domeniul vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Nivel experienta: - experienta minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Contactati-ne pe email axanseo@gmail.com .

 • Firma in expansiune, dinamica, echipa tanara cauta consilier de marketing domeniul vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net Contactati-ne cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Companie echipa tanara, dinamica in plina expansiune cauta Operator pc domeniul vanzari pe zona est si sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona est-sud: Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi, Braila, Galati, Vaslui, Tulcea Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Aptitudini solicitate: - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email axanseo@gmail.com .

 • Salveaza cautarea