Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut urgent de munca in bz Muncitor serios Rog seriozitate

 • Caut de munca urgent

 • Firma de paza angajează agenți de securitate pentru obiective în buzău tel 0767914510

 • Caut loc de munca in Buzau. Engleza nivel avansat.

 • Bună, am nevoie mare de un loc de muncă.Sunt femeie,de,49de ani,cu familie(soț,copiii,nurori,nepoți ).De preferabil muncă cu ziua.Mă pricep la menaj,curățenie după constructor,șofer ctgB (și pe stânga și pe dreapta),îngrijire animale,măcelărie,și mai multe.Vă rog seriozitate deoarece ofer seriozitate.Tel 0764838304.Vă mulțumesc.

 • Angajam INGINER MECANIC - cu experienta minima, pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Candidatul ideal: - Are foarte bune cunoștințe de sudură și asamblări mecanice, - Persoană organizată și meticuloasă, cu bune abilitați de comunicare și de lucru în echipă, - Experiență minima pe o poziție similară, unde a avut responsabilitatea planurilor de producție și a urmărit și oferit soluții în problemele apărute în procesul de producție; - Studiile tehnice sunt deasemenea necesare- facultate/colegiu, - Abilităţi de operare în AutoCAD reprezintă un avantaj. - Cunoștințe sau experiență în procesele de sablare/vopsire reprezintă deasemenea un avantaj. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Angajam COFETAR CU EXPERIENTA MINIMA pentru locatie noua in Buzau. Oferim in schimb un mediu de lucru civilizat si un pachet salarial atractiv- salariu + masa asigurata. Pentru detalii sunati-ne la numarul de tel 0744 668 559 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.

 • Cerinte - bune abilitati de comunicare; - minime cunostinte de operare PC; - gestionare eficienta a fluxului de pacienti; - aspect prezentabil; - experienta minim 1 an pe receptie; - rezistenta la stres; - cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj Atribuții: - intampina pacientii, identifica cerintele si ofera informatiile necesare; - inregistreaza, programeaza si tine evidenta pacientilor; - raspunde la apelurile telefonice; - alte activitati specifice receptiei; - se prezinta in mod agreabil si adopta un compartament adecvat. Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem in cadrul unui interviu! Trimite CV-ul la adresa de email, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp! Vino si alatura-te echipei de elita!

 • S.C. MODULE SECURITY angajează agenți de pază cu atestat pentru deplasare (cu punct de lucru in Constanta). Se asigură cazare,masă și transport. Pentru mai multe detalii va rog apelați 0724724392 de luni pana vineri intre orele 10:00-16:00

 • S.C. MODULE SECURITY angajează agenți de pază cu atestat pentru deplasare (cu punct de lucru in Constanta). Se asigură cazare,masă și transport. Pentru mai multe detalii va rog apelați 0724724392

 • Angajam 3 patiseri cu experiență si 2 fara experienta! Detalii la nr de telefon 0768013451!

 • Inscriere gratuita! Discount 23-30% Fara comenzi minime! Fara comenzi obligatorii! Cadouri in primele 4 luni! Pentru mai multe detalii te astept in privat!

 • ❗ Iti doresti sa lucrezi din confortul casei tale timp de 2-3h pe zi si sa promovezi produse? ‼ In functie de implicarea ta sunt si veniturile. ✅ Pentru mai multe informatii, lasati comentariu cu "detalii"!

 • doresc un loc de munca

 • Castiga usor si simplu! Prima platforma PTC din Romania. Se castiga prin vizionarea de reclame si referali (50% din profitul lor). Retragerea minima este 20 lei direct in cont sau PayPal. In termen de 24 de ore plata va fi confirmata. Bonus pentru înregistrare 5 lei Maxim 5 minute pe zi. Trimiteti adresa de e-mail si am sa va trimit linkul pentru inregistrare. Multumesc! Https://adsonhub.ro/?ref=Piticot22

 • anosol angajeaza operator linie de productie panouri solare. Cautam o persoana tehnica cu abilitati de operare utilaje industriale, lacatuserie si sudura. Locul de munca este in localitatea Spataru. Salariul se negociaza in functie de abilitati si experienta. Relatii la telefon : 0749 914 692 Ne-am infiintat in anul 2009 avand ca obiect de activitate principal productia de panouri solare presurizate compacte, colectoare solare si instalatii solare presurizate. Compania dispune de o suprafata de productie si depozitare de 3.000 mp iar capacitatea anuala de productie este de 4.000 panouri solare compacte si 6.000 colectoare solare. Suntem ghidati de standarde de management al calitatii si control al productiei, de tip ISO 9001:2015. Echipa PANOSOL este dedicata unei misiuni unice, de a produce solutii simple, durabile si eficiente, pentru consumatori rezidentiali si industriali care sunt preocupati de reducerea facturilor la energie si protectia mediului.

 • Caut loc de muncă cu program de 8 ore sau part time

 • 22 ani, serios si muncitor, cu 3 ani experienta de munca ca si sofer in tara si in afara ( dube de orice marimi, motostivuitor jcb 17 metri), si recent 7/8 luni ca si ospatar!! Caut loc de munca stabil cu salariu decent!! Rog si ofer seriozitate!!! Tel 0764215887

 • Posesor permis categoria B , experiență în vânzări 20 de ani . Doresc angajare !

 • sala de jocuri angajeaza barman , salariu atractiv , program flexibil

 • Salveaza cautarea