Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 21587 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 6

  Agenti imobiliari cu sau fara experienta pentru zonele Tineretului, Unirii, Vitan, Alba Iulia, Nerva Traian, Iancului, Mosilor, oferim initiere, contract munca, auto, decont taxi, departament juridic, garantam performanta,portofliu de clienti!COMISION PROGRESIV!

 • Am 23 de ani, 4 ani experienta, am mai muncit ca si sofer

 • 4

  Cautam persoane pentru functia de Agent – specialist departamentul de despagubiri, pe tot teritoriul Romaniei... Specialistul departamentului de despagubiri ajunge la persoana vatamata in accident, semneaza contractul si imputernicirea cu clientul si intocmeste documentele necesare cazului in procesul de despagubire . Cerinte: • Responsabilitate si onestitate • Dorinta de a-i ajuta pe altii • Atitudine deschisa fata de oameni • Orientare spre succes si perseverenta dar si Manageri pe tot teritoriul tarii. Manager’ul isi construieste propria echipa de agenti, se ocupa de recrutari, instruiri si administreaza vanzarile. Cerinte: • Studii – minim medii • Experienta in construirea si administrarea echipei • Fara cazierul patat si o buna reputatie in mediul social • Masina proprie sau orice alt mod de transport independent • Acces la internet, dar si folosirea acestuia • Orientare spre succes si dorinta de a extinde cunostintele • Un avantaj il pot avea persoanele peste 30 de ani si cu experienta in vanzari Oferim: • Sistem de scolarizare benefic • Comisioane mari conform conditiilor contractuale (se impune detinerea unei societati/ii/pfa/pfi) • Finantarea birourilor pentru managerii cu rezultate satisfacatoare in munca depusa • In schimbul rezultatelor satisfacatoare pentru munca depusa pot fi finantate masinile pana in valoare de 200.000 RON • Posibilitati nelimitate de dezvoltare cu ajutorul firmei.

 • 5

  Angajam,barman bar bunicuta micro 21 Galati salariul minim pe economie pentru inceput detalii la telefon 0745363241.

 • 5

  Picker Warehouse Anglia - personal cu engleza baza, conversational sau mediu cu disponibiltate de plecare imediata pentru angajare directa, fara intermediari romani, fara comision. Limita de varsta este 55 ani. - cazare: intre 315 si 335 lire sterline/persoana functie de locatie. Se achita la intrarea in cazare. Regim share 2 persoane in camera maxim. Toate cheltuielile incluse in suma. - salarizare: intre 8.5 si 9.5 lire sterline/ora. Ore suplimentare platite extra. Primul salariu la 2 saptamani apoi saptamanal in cont bancar. - contract de munca cu asigurare(NINO). Asistenta gratuita - plecari imediate, start job rapid. Interviu direct cu angajatorul fara intermediari romani si fara comision ( recomandam tuturor sa nu achite nici o suma pentru a obtine un loc de munca!!! Cei care cer sume de la candidati de regula NU au joburi - urmaresc doar sa incaseze bani fara a oferi nimic in schimb) - Locatii: diferite pe teritoriul UK. Munca consta in aranjarea si sortarea marfurilor si culegerea lor pentru comenzi. Veti avea interviu direct cu angajatorul. Cei selectati vor pleca imediat in UK Specificati: Nume/Prenume, Varsta, telefon si disponibilitate plecare in UK ca raspuns la acest anunt.

 • Solicit angajare in domeniul contabilitate,secretariat. Am experienta in contabilitate si caut un loc de munca. Telefon 0787598009

 • 4

  Top Warehouse - fara taxe, fara comisioane Selectam spre angajare 50 persoane - barbati, femei, cupluri pentru munca in depozite UK. Nu se achita taxe. Nu se achita comisioane. - Cerinte: engleza conversational minim, sanatosi, apt munca si fara cazier. Disponibilitate de plecare in UK cat mai rapid posibil. - Cazare:315 lire sterline/persoana in regim share (2 persoane in camera). Suma de mai sus cuprinde toate cheltuielile( chirie, gaz, apa, curent, taxa gunoi, taxa oras si garantie toate incluse in 315)Se achita la intrarea in cazare. - Salarizare: pleaca de la 9 lire sterline la 11 lire sterline/ora in 2 sau 3 schimburi. Primul salariu la 2 sapt apoi saptamanal. Cuplurile, grupurile vor sta la aceiasi cazare, acelasi job, acelasi schimb. - Se lucreaza cu contract legal inregistrat si asigurari - Asistenta acte GRATUITA - Coordonare GRATUITA - Preluare din Aeroport - Posibilitati ore suplimentare: DA - Posibilitate prelungire contract: DA - Contact direct cu angajatorul din tara pentru coordonare: DA Cei interesati sunt rugati sa raspunda cu Nume/Prenume si numar de telefon pentru a fi contactati (interviu informare). Plecarile sunt saptamanale si rapide

 • Ești un șofer bun, serios și îți place să conduci? Ai propria ta mașină și vrei ca din plăcerea ta să câștigi? Ai bicicleta sau scuter-ul propriu și îți place să faci mișcare? Ai un smart phone? Dacă da, atunci la TazzCurier , căutăm curieri care să livreze comenzile noastre în orașele. Arad. Timișoara. Cluj. București Dacă vrei să fi în control pentru propriul tău venit, în funcție de gradul de implicare, te vei bucura de beneficiile colaborării noastre. Nu este necesar să cunoști orașul sau să ai experiență anterioară Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Nu este nevoie de atestat. Te asteptam la noi in echipa TazzCurier !! Ne găsiți pe Facebook TazzCurier.ro Mai multe informații la telefon între orele 10:00-14:00 În Timisoara masini si biciclete În Bucuresti Cluj si Arad doar cu masina Tarif masini 13 lei ora sau 10 lei comanda. Tarif biciclete 9 lei comandă sau 11 lei pe ora Minim 60 ore in 15 zile calendaristice Plata se face dupa cum urmează: Perioada 1-15 se achita in 20 Perioada 16-31 de achita in 5

 • Pensionar posesor permis categoria B caut loc de munca

 • 4

  Angajam pentru santier naval in Spania pentru reparatii: -Mecanici navali Conditile contractului : Angajatorul: -contract de munca pe perioada nedeterminata , in functie de lucrarile contratate de catre socetate -salariul negociabil la angajare . La luna muncita se ajunge la un minim /net de 1700€. Se plateste de doua ori pe luna , printr-un avans intre 16-20 ale fiecarei luni si lichidare intre 05-10 ale luni urmatoare pentru luna muncita. - cazare in apartamente cu toate utilitatile necesare . -transport de la locuinta la locul de munca -echipament de munca -cursurile de protectia muncii -asigurari medicale -toate taxele si impozitele sunt platite de catre angajator -organizeaza plecarile Angajatul: - angajatul este responsabil de procurarea mancarii Dupa aceste informatii, daca sunteti interesat va rugam sa trimite-ti urmatoarele documente: - C.V. in limba romana sau engleza -copie acte doveditoare calificari (daca detineti) - copie a actului de identitate; Daca doriti mai multe informatii ne puteti contacta la nr de telefon : 0034651414630 sau trimite-ti,CV dvs la adresa de email : alsan@tcalsan.com si va vom contacta noi. Plecarile sunt estimate intre 01-05 MAI 2018 Nu se percepe nici un fel de comision sau alte taxe.

 • Șofer profesionist, atestat marfa și persoane,card tahograf, valabile... caut de munca de preferat tur-retur ... extern sau intern... astept oferta serioasa!!!

 • 2

  Anajam pentru Santier Naval Spania: - Tubulatori Navali cu experienta Conditile contractului : Angajatorul: -contract de munca pe perioada nedeterminata -salariul negociabil la angajare . La luna muncita se ajunge la un minim /net de 1700€. Se plateste de doua ori pe luna , printr-un avans intre 16-20 ale fiecarei luni si lichidare intre 05-10 ale luni urmatoare pentru luna muncita. - cazare in apartamente cu toate utilitatile necesare . -transport de la locuinta la locul de munca -echipament de munca -cursurile de protectia muncii -asigurari medicale -toate taxele si impozitele sunt platite de catre angajator -organizeaza plecarile Angajatul: - angajatul este responsabil de procurarea mancarii Dupa aceste informatii, daca sunteti interesat va rugam sa trimite-ti urmatoarele documente: - C.V. in limba romana -copie acte doveditoare calificari (daca detineti) - copie a actului de identitate; Daca doriti mai multe informatii ne puteti contacta la nr de telefon: 0034.65.14.14.630; 0720.702.874 sau trimiteti CV dvs la adresa de email: alsan@tcalsan.com si va vom contacta noi. Plecarile sunt estimate intre 02-05 MAI 2018 Nu se percepe nici un fel de comision sau alte taxe.

 • Baneasa Developments recruteaza Specialist Colectare Debite pentru centrul comercial Baneasa Shopping City. Cerințe: * Absolvent de studii superioare (domeniul economic reprezinta un atu) * Preferabil minim 2 ani experienta anterioara pe aceeasi pozitie * Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul- Microsoft Office (in special Excel) * Experienţă anterioară în utilizarea sistemului ERP NAVISION constituie un avantaj * Excelente abilitati de comunicare si negociere * Diplomatie * Abilitati numerice * Foarte buna atentie la detalii * Acuratete si buna organizare * Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu Condiții: * Posibilitate de dezvoltare profesionala prin instruiri specific. * Oportunitati de promovare in cadrul companiei. * Conditii de munca excelente intr-un mediu de lucru dinamic, provocator si placut. * Pachet salarial complex: decontare transport (abonament STB si METROREX/ carburant), tichete de masa, bonus anual de performanta, tichete de vacanta si multe alte beneficii. Responsabilități: Activitatea principala este aceea de recuperare a debitelor restante de la chiriasi, ceea ce presupune: [] Planificarea si implementarea etapelor de colectare, precum si urmarirea debitelor restante [] Contactarea clientilor in vederea recuperarii sumelor datorate [] Mentinerea actualizata a bazei de date interna cu clientii noi si cu cei existenti [] Negocierea termenelor si conditiilor de plata [] Monitorizarea incasarilor inregistrate de catre clienti si identificarea masurilor care se impugn [] Asigurarea de suport departamentelor marketing, financiar si juridic [] Crearea rapoartelor şi analizelor cu privire la activitatea de colectare [] Alte activitati de suport Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments. Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs. Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. Doar candidatii selectati vor fi contactati. Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.

 • Caut 2 soferi tineri cu conditie fizica buna, chiar si incepatori, cu categoria C, pt camion 7-12to cu macara, care sa poata si urca pe stalpi de lemn de 5-8m pt a ajuta electricienii la schimbare stalpi internet in Bavaria. Contract direct cu firma germana, fara intermediari,13-14 euro/h.

 • Căutam muncitori Calificați și necalificați pentru restaurante cu specific chinezesc pe tot teritoriul Angliei .
 Plecarea se face vineri 17 iulie 2020. Nu se percepe nici un fel de comision din tara. 
 Casa si mâncarea sunt oferite de patron . Se munceste cu contract de munca.
 Salariul este săptămânal . 
 Salariu in functie de postul ocupat : - curatenie-250 £ pe saptamana(muncitor necalificat ) -fripteoza 300-340 £ pe saptamana, -tigaie ( paste si orez) 400-450 £ la saptamana.
 Varsta maxima acceptata este 35 ani. 
 Pentru rezervari si mai multe detalii ne puteti contacta in orice zi intre orele 10:00-20.00 .
 Nr de telefon : 0731004067

 • sofer categoria b craiova ofer seriozitate posed permis de 25 de ani tel 0748481150

 • Caut ca ingrijesc o batrinica in Bucuresti de preferat 2 sapt lucrate cu 2 libere pe luna. Am experienta. Cer si ofer seriozitate. O zi bună.

 • Firma de transport, angajează dispecer cu experienta! Cunostinte limba Engleza nivel avansat și prezintă un avantaj cunoștințe la una dintre limbile franceza, italiana, germana, spaniola. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la nr. de tel 0741792723.

 • 5

  Societate comerciala angajeaza agenti de interventie, cu/fara atestat. Experienta constituie un avantaj. Detalii la telefon 0743245245 L-V 09:00-17:00

 • Angajez cioban, de preferinta cu familie(sot si sotie), sa cunoasca meserie si sa nu fie prieten cu alcoolul. Daca sunteti interesat discutam despre conditii si plata la telefon 0746111778. Ofer si cer seriozitate.

 • Salveaza cautarea