Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Gorj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 233 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Plecari la agricultura pentru muncitori sezonieri dumineca 9 .05.2021 orele 08.00,de la sediul firmei din Targu Jiu in Germania,pentru 3 (trei) barbati la smuls buruiana din platantatii de plante medicinale aromatice Durata contractului este de 2-3 luni inceperea muncii fiind de la data 10.05.2021 si se termina la incheierea sezonului fara a fi nevoie de revizuire. Se plateste 9,50 /ora/brut/ora/lucrată-din care se scad 3,95 euro/zi pentru cazare si 5,3 % taxe si impozite conform legislatiei germane . -Orarul de lucru: luni-sambata incepand cu orele 06:00 se ajunge la 8-10 ore/lucrate /zi .Dumineca si zilele de sarbatoare(conform legii germane) sunt libere. Limba germana nu e obligatorie. Cazarea va fi asigurata de angajator in camera mobilate complet ,bucatarie ,baie comuna Asternut,plapume,perne ,sunt puse la dispozitie de catre angajator,prosoape trebuie aduse de muncitor.Intrucat se lucreaza afara, hainele de lucru pelerine de ploaie , cisme,si incaltaminte trebuie aduse de angajat .Angajatorul pune la dispozitie angajatului un transport o data pe saptamana pentru a face cumparaturile saptamanale.Daca muncitorul pleaca inainte de data terminarii contractului pentru fiecare zi ramasa pentru cazare I se scad 3,95 euro/ zi din salariu. -Plata se face cash sau prin depozit bancar la terminarea contractului cand muncitorul pleaca acasa.Pentru a efectua plata prin banca,muncitorul roman are nevoie de cont bancar deschis in euro. -Asigurare medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator,dar i se retine muncitorului sezonier 0,53 euro/zi la sfarsitul contractului . -Protectia muncii asigurata de angajator,conform legislatiei germane . -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania- Germania si reur revine in sarcina muncitorului sezonier,costurile unui drum fiind eventual preluate de angajator pe baza biletului de transport si platit la sfarsitul contractului ,aceasta ne fiind o obligatie,angajatorul poate decide la sfarsitul contractului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: Tel/mob: e-mail sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • Plecari la agricultura pentru muncitori sezonieri dumineca 9 .05.2021 orele 08.00,de la sediul firmei din Targu Jiu in Germania,pentru 2(doi) barbati la recoltat sparanghel ,conditiile fiind urmatoarele -se plateste 9,50 euro/brut /ora/lucrata,Orarul de lucru: luni-sambata incepand cu orele 06:00 se lucreaza 8-10 ore /zi ,se poate lucra si dumineca,daca muncitorul vrea ca sa nu lucreze dumineca anunta din timp angajatorul . Limba germana nu e obligatorie. - Cazarea va fi asigurata de angajator in camera mobilate complet ,bucatarie ,baie comuna Asternut,plapume,perne ,prosoape sunt puse la dispozitie de catre angajator .Intrucat se lucreaza afara, hainele de lucru pelerine de ploaie , cisme,si incaltaminte trebuie aduse de angajat . -Angajatorul pune la dispozitie alimentele ,angajatul nu are nevoie sa cumpere nimic. -Muncitorul ramane cu 7 euro/ora/net in mana,dupa ce se scade impozitul pe salariu ,hrana,si cazarea . , -Plata se face cash la terminarea contractului cand muncitorul pleaca acasa. -Asigurare medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator -Protectia muncii asigurata de angajator. -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania - Wilhelmstr.8,55288 Udenheim Germania revine in sarcina muncitorului dar va fi platit de angajator la terminarea contractului de munca pe baza biletului de transport,iar returul Germania -Romania revine in sarcina muncitorului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: .Tel/mob: e-mail ,, sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • 1

  Disponibil online

  Echipa ambitioasa!

  Căutăm colaboratori interesați de câștiguri în timpul liber. Pentru mai multe detalii, trimiteți-mi în privat mesajul VREAU MAI MULTE INFORMAȚII la adresa de email muncadeacasa2021 gmail com.

 • 5

  Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul: Vreau detalii la adresa de email: muncadeacasa2021 gmail com.

 • 2

  Asteptam sa ne contactati pentru a ne comunica cerintele d-voastra si sa va trimitem o oferta personalizata de pret intotdeauna conforma cu necesitatile clientului. De ce AHR Translations? •Toti traducatorii / interpretii nostri sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei. •Fiecarui traducator / interpret ii sunt desemnate numai acele proiecte care corespund experientei si competentelor sale. •Tariful afisat este si tariful facturat; fara "taxe de dificultate". •Confidentialitate absoluta - echipa in - house. •Nu exista lucrari sau termene refuzate: un specialist e mereu la dispozitia dumneavoastra! Traducatori autorizati Gorj - Targu Jiu, Motru, Bumbesti Jiu, Novaci, Rovinari, Targu Carbunesti, Tismana-Gorj.

 • 8

  SC Exponential Consult SRL, producator de mobilier pe comanda, angajaza montatori mobila. Posibilitate de castiguri suplimentare. Program de lucru si respectarea zilelor libere conform prevederilor legale. Relatii la telefon 0722/346594 intre orele 9-18 (zilele lucratoare)

 • 9

  Caut colaboratori, agenți de asigurare, persoane dinamice, cu atitudine pozitivă, puternic motivate în a-și construi o carieră solidă sau pentru a-și completa bugetul. Ești absolvent de studii medii, superioare sau ești încă student ? Ai posibilitatea de a face bani, ACUM! Dacă ai activat deja ca agent de asigurare la alte societăți de asigurare, ești în avantaj și este momentul să colaborăm ! Ești gata de start ? EXPERIENȚA NU ESTE OBLIGATORIE, DAR TE AJUTĂ ! De fapt, acesta este rolul meu, ,, să te ajut " să câștigi experiență ..., dar și bani ! Detalii și programare interviu la : 0740 / 25 66 13, Popescu Viorel.

 • angajez mecanic auto si vulcanizator auto in comuna Cilnic, judetul Gorj

 • Angajam femeie pentru curatenie cu virsta (25-55ani) la pensiune particulara,pentru Baile Herculane. Cerinte: persoana activa. Se asigura cazare gratuita la proprietate si abonament pentru transport saptamanal . Relatii

 • 1

  Angajam conducator auto categoria b din imprejurimile Novaciului in sistem tur-retur intern cu experienta de minim 1 an. Rog si ofer seriozitate.

 • Angajez sofer comunitate C+E, ofer salariu pe tara, diurna, concediu legal.

 • 1

  Experiență în facturare contabilitate primara caut loc de muncă

 • 2

  Angajez șofer pentru curse intern/extern. Banii se primesc la sfarsitul fiecarei curse. Masina este volvo euro 5, duba frig, automata. Se transporta marfa generala, fara temperatura. Necesități: șofer cu experiență, permis categorie C+E, card tahograf. Ofer si rog seriozitate. Detaliile le găsiti la numărul de telefon

 • Plecari in Cipru pentru ospatarite cu cunostiinte de limba engleza nivel mediu,muncitoare si de incredere ,cu varsta intre 20-35 ani si femei pentru lucrul in bucatarie -ajutor bucatar .Locatia este Omodos -Cipru .Contractul de munca se semneaza in Cipru cu respectarea legislatiei muncii din aceasta tara ,cu plata taxelor si impozitelor aferente in Cipru. Se plateste 750 euro/net/luna +tipsuri zilnice pentru ospatarite cu cunostiinte de limba engleza nivel mediu ,se face interviu cu angajatorul din Cipru. Se plateste 700 euro/net /luna+tipsuri zilnice pentru femei bucatarie -ajutor bucatar. Cazarea va fi asigurata si platita de angajator . Hrana va fi asigurata de angajator . Asigurarea medicala revine in sarcina angajatorului Protectia muncii revine in sarcina angajatorului. Transportul de la locul de cazare la locul de munca si retur revine in sarcina angajatorului Transportul Romania-Cipru cu avionul revine in sarcina muncitorului dar va fi decontat de angajator dupa primele 15 zile de munaca. Testul COVID19 revine in sarcina muncitorului si va fi decontat de angajator dupa primele 15 zile de munca . Informatii suplimentare la telefoanele: .

 • Angajez conducator auto comunitate , C+E ,

 • 5

  Broker de asigurare, Caut colaboratori, agenți de asigurare, persoane dinamice, cu atitudine pozitivă, puternic motivate în a-și construi o carieră solidă sau pentru a-și completa bugetul. Ești absolvent de studii medii, superioare sau ești încă student ? Ai posibilitatea de a face bani, ACUM! Dacă ai activat deja ca agent de asigurare la alte societăți de asigurare, ești în avantaj și este momentul să colaborăm ! Ești gata de start ? EXPERIENȚA NU ESTE OBLIGATORIE, DAR TE AJUTĂ ! De fapt, acesta este rolul meu, ,, să te ajut " să câștigi experiență ..., dar și bani ! Detalii la tel. :

 • Angajez muncitori calificați si necalificați in Olanda la abator,8 ore pe zi,10 euro la ora mai multe detalii la numărul de tel si

 • 13

  Angajez sofer comunitate pe autoutilitara de 3,5 t. Mai multe detalii la tel.

 • 3

  Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)

 • 2

  Angajam barman ptr Tg Jiu.Dorim seriozitate!

 • Salveaza cautarea