Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Gorj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 306 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Angajam șoferi cat BCE în domeniul Containelor Maritime,cu atestatele profesionale și card tahograf. Angajarea se face pe Germania. Informatii la nr de tel . Nu se percep taxe. Salariul net este între 1900-2200 în funcție de clasa de impozitare .

 • 1

  ANGAJEZ FEMEIE INGRIJIRE BATRANA IN SATUL MICULESTI , COM. SLIVILESTI

 • 2

  PLECĂRI ÎN GERMANIA,FĂRĂ COMISION,LOCAȚIA BONN,DE LA SEDIUL FIRMEI DIN TÎRGU-JIU,PENTRU FEMEI ȘI BĂRBAȚI CARE DORESC SĂ LUCREZE LA SORTAT,SPĂLAT,CURĂȚAT,TĂIAT ȘI ÎMPACHETAT FRUCTE(CĂPȘUNI,PRUNE,MERE ȘI ALTE FRUCTE),CURĂȚAT ZONA DE LUCRU. SE LUCREAZĂ LEGAL PE BAZĂ DE CONTRACT DE MUNCĂ GERMAN,PE O PERIOADĂ DE 2 LUNI,CARE SE SEMNEAZĂ ÎN ZIUA PLECĂRII LA SEDIUL FIRMEI DIN TÎRGU-JIU.SALARIUL-9,60EURO/BRUT,NET APROXIMATIV 8,30EURO/ORA LUCRATĂ.PLATA SE FACE CASH CÎND SE TERMINĂ CONTRACTUL.SE ACORDĂ JUMĂTATE DIN SALARIU LA SFÎRȘIT DE LUNĂ. TRANSPORTUL ROMĂNIA-GERMANIA,ESTE PLĂTIT DE ANGAJATOR ȘI I SE REȚINE ANGAJATULUI DIN SALARIU.ASIGURAREA MEDICALĂ -ASIGURATĂ DE ANGAJATOR.ORARUL DE LUCRU:LUNI-SÎNBĂTĂ ÎNCEPÎND CU ORELE 06:00.SE AJUNGE LA 10-12 ORE PE ZI. ZI LIBERĂ DUMINICA,DAR SE MAI POATE LUCRA DIN CIND ÎN CÎND ȘI DUMINICA. CAZAREA:CAMERE MOBILATE COMPLET,BAIE ȘI BUCĂTĂRIE COMUNĂ,PROSOAPE,PLAPUME,LENJERIE.COSTUL CAZĂRII ESTE DE 200EURO/PERSOANĂ ȘI SE REȚINE DIN SALARIU. HRANA:ANGAJATUL SE OCUPĂ DE PROPIA HRANĂ. ESTE SUPERMARKET LIDL CHIAR LÎNGĂ CAZARE.MĂNUȘI ȘI ȘORT LE DĂ ANGAJATORUL,RESTUL TREBUIE ADUSE DE ANGAJAT-SE LUCREAZĂ ÎN HALĂ DE PRODUCȚIE LA 18 GRADE,DECI HAINE MAI GROSUȚE ȘI PAPUCI STABILI.SE LUCREAZĂ ÎN PICIOARE.INFORMAȚII DE LUNI-VINERI ÎNTRE ORELE 10-16,ȘI LA SEDIUL FIRMEI DIN TÎRGU-JIU,STR.NICOLAE TITULESCU NR.5,SPAȚIUL COMERCIAL NR.2,TEL: ,TEL.MOB: .

 • 2

  Firma de construcții metalice angajează muncitori necalificați. Se ofera cadru de munca legal, echipament de muncă, cazare, transport si salariul 2362 net( in mâna)Mai multe detalii la tel:

 • 2

  Angajez manipulant marfa.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Motrusi imprejurimi. Necesita masina.

 • 3

  Angajez urgent vânzătoare la un magazin mixt în Târgu Jiu Condiții legale de muncă Salariu negociabil la fața locului

 • 16

  Angajez OSPATAR , BUCATAR SI AJUTOR BUCATAR pentru Restaurant Pensiune JACQUELINE din Tg-Jiu,Calea Bucuresti. Cadru legal de munca, conditii avantajoase. Relatii la telefon sau in incinta restaurantului. CV-urile se pot trimite pe adresa de email

 • 2

  Bună.... , am decis să dau o mână de ajutor persoanelor care, fie au intrat în somaj tehnic, fie au fost demise, fie își doresc venituri suplimentare dintr-o activitate care poate fi realizată și part time: Intermediar/Consultant în Asigurări. De ce poate fi și pentru tine: poți lucra liniștit de acasă platforma de emitere online și este foarte simplă nu ai șef, ai doar un coordonator care te ajută nu ai program fix și nici target veniturile sunt în funcție de implicare cursuri gratuite, training gratuit Cerințe minime obligatorii: studii medii ... dorința de învățare a unui domeniu nou și de a câștiga bani, muncind de acasă ! Avantajele înscrierii până pe 31.07.2021 EXAMENUL DE AUTORIZARE SE DĂ ONLINE suport pentru susținerea și promovarea examenului 3 locuri disponibile Dorești să afli mai multe informații : Popescu Viorel

 • 1

  SC DAIO LOGISTIK LINE SRL situata in Timisoara, cu o vechime de 6 ani in domeniul transporturilor, angajeaza SOFERI PROFESIONISTI (cu experienta, sau echipaje gata formate) Dacă ești o persoană dinamică, ordonată, cu simțul răspunderii și îți plac șoferia și călătoriile te așteptăm cu drag în echipa noastră. CERINȚE OBLIGATORII: Permis de conducere categoria C + E Card digital pentru tahograf Atestat profesional pentru transport marfă Fără cazier judiciar Fără antecedente rutiere grave Disponibilitate deplasare în UE 8 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Cunoștinte minime de mecanică auto Constituie un avantaj mare cunoașterea unei limbi de circulație internațională la nivel conversațional Disponibilitate pentru muncă și devotament Abilități de comunicare, planificare și organizare a activităților RESPONSABILITĂȚI: Transportul de mărfuri pe rute internaționale conform instrucțiunilor primite de la dispecerat Încărcarea și descărcarea în condiții de siguranță a camionului Comunicarea permanentă cu dispeceratul privind desfășurarea transportului și eventuale incidente Executarea asigurării încărcăturii în conformitate cu reglementările aplicabile Integritatea autovehiculului pe care îl are în primire cât și integritatea mărfurilor transportate Îngrijirea, întreținerea și inspecția vehiculului Întreținerea autovehiculului și exploatarea acestuia în conformitate cu instrucțiunile prevazute în cartea sa tehnică Aptitudini de utilizare a smartphone-ului: Whats App, fotografii, video, expediere, etc. OFERIM: Salarizare fixă în țară + diurnă deplasare Contract de muncă și salarizare la timp Program de lucru legal cu respectarea timpilor de odihna si condus Dispecerat si Asistenta tehnica 24/7 in lb. Romana Bonusuri in functie de vechime si performante Aparate de taxare la bord, pentru toate tarile tranzitate Card de alimentare cu motorina si AD-blue Telefon servici Flota moderna de vehicule complet echipate pentru siguranta si comoditatea ta (MAN Euro 6) Se tranziteaza majoritatea tarilor din Europa cat si Tari NON-UE (Elvetia, Norvegia etc.) Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. NU RASPUNDEM LA MESAJE!

 • 2

  Se cauta istalatori pentru instalatii termice si sanitare cu experienta intre 1-4 ani,capacitate de lucru in echipa,cu dorinta de invatare si perfectionare,cu virsta maxima 55 ani . Contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata.Salariulva fi intre 1500/euro/net-1700/euro/net in functie de cunostiintele tehnice ale instalatorului .Salariul se da in jurul datei de 10 - 15 ale lunii urmatoare.Plata se face prin virament bancar intr-un cont de euro . Programul de munca este de 8 h/zi de luni-vineri,in functie de necesitatea fiecarui santier,se pot presta ore suplimentare sau munca in zilele de sambata,ore care se vor considera ore suplimentare si vor fi platite ca atare. Salarizarea este lunara si instalatorul are dreptul la perioada legala de numar de 21zile de concediu de odihna .Cazareava fi asigurata de angajator in camera de 2 – 3 persoane . Hrana va fi asigurata de muncitor. Asigurarea medicala conform contractului de munca Roman sau German,asigurata de angajator . Protectia muncii asigurata de angajator . Transportul de la locul de cazare si retur revine in sarcina angajatorului . Transportul Romania-Germania si retur revine in sarcina muncitorului. Documente necesare : -Diploma de calificare,cazier judiciar,adeverinta medicala clinic sanatos,+fisa de medicina muncii dupa ce muncitorul -instalator va sustine interviul si va fi acceptat ca sa fie angajat +copie c.i.,certificate de nastere,certificate de casatorie unde e cazul . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax:0040353418778. Tel/mob: 0040761804676, e-mail: ,sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • Angajam pe termen nedeterminat sofer profesionist,tur retur Grecia -Romania.

 • 9

  Pensiune din stațiunea montană Ranca, jud Gorj, angajează personal (cameristă, activități gospodărești/menaj, etc, cu cazare și masă, zile libere lunar, program flexibil, salariu în raport de gradul de implicare. Putem asigura, periodic, deplasare din Craiova. Detalii la tel. 0762557629.

 • 1

  MENTO TRUCK TRANS S.R.L este în căutarea șoferilor profesioniști cu minim de experiență 2 ani,pentru curse tur-retur România-Grecia. Plata se efectuează săptămânal!pentru mai multe detalii vă așteptăm la telefon!

 • Firma de TRANSPORT MENTO TRUCK TRANS SRL caută șofer profesionist pentru tur-retur Romania-Grecia!Suntem în Județul Gorj.Cerem și oferim seriozitate! nr. Administrator Aurelian mulțumim!

 • 1

  ANGAJAM OPERATOR COASERE -OFERIM CAZARE -O MASA CALDA/ ZI -SALAR 2900 LEI BRUT IN PRIMELE 6 LUNI -3100 LEI DUPA 6 LUNI -TICHETE DE MASA DE 15 LEI/ ZI, LUNI-VINERI -OFERIM TRAINING PENTRU CEI NECALIFICATI -PT CEI DIN JUDETUL ARAD, OFERIM TRANSPORT.

 • Expert în constructi caut lucrari

 • 7

  Firma de constructii angajeaza zugravi, pentru Bucuresti. Relatii la telefon 0733721276

 • 46

  Angajam la abatorul din Timisoara, muncitori si muncitoare necalificati/calificati pentru sectia Procesare carne. Nu se solicita experienta. OFERIM 3800 brut. Venit mediu net: 2500-2700 lei net +Salariul de incadrare 3000 lei brut +Spor de frig 10% = 300 lei brut +Bonus de eficienta si calitate 500 lei brut lunar +Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata 15 lei/tichet = 300 lei net +Tichete cadou in perioada sarbatorilor de Craciun si Paste +O masa calda la cantina abatorului. +Sporuri in functie de specificul sectiei +Orele suplimentare se platesc dublu +Transportul gratuit la si de la locul de munca +Cazare asigurata gratuit in Timisoara (2-3 persoane in camera, cuplurile stau separat ) la pensiuni. +Analize medicale asigurate gratuit inainte de angajare +Calificarea la locul de munca + 4-5 avansuri de 100 lei/ saptamana pana la primul salariu -Minim 10 clase -Persoana serioasa, muncitoare, atenta la detalii -Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi si in picioare Relatii la telefon: De luni-vineri, 9:00 - 18:00

 • Salveaza cautarea