Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 710 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Spitalul Sf Sava angajaza Medic Specialist Recuperare cu experienta, zona oras Pantelimon, salariu atractiv, rugam seriozitate. Salariu brut 16000 Ron. Recuperare. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 1

  Producator de semipreparate din carne cu sediul in Tunari - Ilfov angajeaza muncitori necalificati. Oferim: Salariul motivant, Tichete de masa 15 ron/zi lucrata, aproximativ 300 ron/lunar, Masa calda, Transport asigurat, Prime de Paste si de Craciun. Cerinte: Disponibilitate pentru a lucra in 3 ture, 7.5 ore/zi, Experienta nu este necesara, Studii gimnaziale: 8 clase.

 • Caut sa lucrez pe comunitate s-au tur-retur pe tir la prelata,am experienta 14 ani tir din care ultimi 7 ani Eu,documente ok,sunt nefumator caziere fara probleme,caut o colaborare de lunga durata ofer seriozitate.

 • 1

  Atelier productie textila, cu sediul in Voluntari, Ilfov, angajeaza confectioner textil cu experienta si calcator pentru interfazic si final. Pentru detalii, sunati la nr: .

 • 5

  Angajez ajutor bucatar in Jilava cu sau fara experienta. Program de luni pana vineri. Salariu 2000 net.

 • 4

  Angajam agenti paza firma de securitate cu activitate in domeniu de peste 18 ani programul se efectueaza in ture de zi 1/1 Luni-Sambata 5:30-21:30 Duminica 7:30-18:30 15 ture din 30 sau 31 Obiectiv Metro Voluntari relatii la nr 0748422212.

 • 4

  Salon de înfrumusețare în Dragomirești -Vale, județul Ilfov angajează 1 coafeză cu experiență, full time sau part time din categoria persoanelor defavorizate : - femeie vârsta peste 50 ani cu adeverință de la primărie sau ANAF că nu a realizat venituri în ultimele 6 luni. - tânără absolventă vârstă maxim 25 ani cu adeverință de la primărie sau ANAF că nu a realizat venituri în ultimele 6 luni. - șomera, nu contează vârsta, să fie în șomaj cu sau fără indemnizație de minim 6 luni. Pentru frizerie, make-up, manichiură pedichiură, cosmetică și masaj acceptăm și colaborare part time, să veniți doar la programări. Pentru cine nu deține autoturism, de la autogara militari există autobuze RATB până în Dragomirești. Pentru mai multe detalii sunați la numărul 0720794898.

 • Inchiriez Service Auto,300 mp,complet utilat, dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii. Service-ul se afla in localitatea Balotesti,judetul Ilfov.

 • Școala de Șoferi angajează Instructor Auto pentru categoria B - Cu atestat valabil - Program flexibil - Contract de munca la 8 ore sau part - time - Salariu fix sau plata la sedinta - Sediul nostru este in Bucuresti sec. 4 Cartier Berceni - zona Facultatea Spiru Haret - Pentru mai multe detalii sunati

 • Organizarea si coordonarea activitatii de colectare deseuri, transportul acestora si transferul volumelor, pe categorii. Coordonare echipe manipulanti. Locatie Bragadiru (IF). Obligatoriu: - studii in domeniul Mediului/Ecologie - reprezinta un avantaj sa fi lucrat cu CRM sau cu programe ce au la baza platforma Excel. - domiciliu preferabil in Bragadiru, jud. Ilfov sau imprejurimi; - obligatoriu permis B si experienta; - program: L-V 08:17 (pauza de masa inclusa) Activitatea se va desfasura 80% pe teren, in locatiile partenerilor. Jobul presupune foarte multa organizare si coordonare activitati si oameni. Mai multe detalii la interviu. Salariul avantajos la care se adauga beneficii masina de serviciu, laptop, telefon. contact.targeth@gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat .

 • Descrierea postului Pentru clientul nostru din Bragadiru, jud. Ilfov. Cautam Asistent comercial/Key account obligatoriu studii în domeniul Mediului/Ecologiei, gestiune/colectare deseuri. Locatie: Bragadiru, jud Ilfov (firma de reciclare deșeuri nepericuloase) Rolul pozitiei: organizare activitate de colectare deșeuri, transportul acestora si transferul volumelor pe categorii. Ce vei face : coordonare și organizare activitate de colectare deșeuri, dar si oameni (echipă manupulanti din subordine); responsabil cu organizarea transportului balotilor de deșeuri de la locațiile partenerilor catre punctele de colectare; deplasări peste 80% din timp pe teren la locațiile partenerilor de lângă Bucuresti (cu masina de serviciu); Program 8 ore/zi (L-V). Cerinte : Permis cat. B si experienta; Capacitate de organizare si planificare; Bune aptitudini de comunicare; Cunoștiințe platforme CRM, Excel. Mai multe detalii se oferă la interviu! CV pe contact.targethr@gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Dacă această poziție nu reprezintă interes pentru tine, dar stii pe cineva căreia i s-ar potrivi am aprecia sa dai de veste mai departe si iti mulțumim! Ne puteti gasi si pe Facebbok pe pagina Target HR Snagov si in grupul Platforma de HR by Target HR .

 • Locatie: sat Varteju, zona Magurele, jud. Ilfov permis categoria B valabil si experienta; disponibilitate la deplasari frecvente in tara la clientii alocati (cu masina firmei special echipata pentru deplasari); rezistenta la efort fizic; bune aptitudini tehnice, profil electromecanic sau alte studii echivalente, dar obligatoriu pe profil tehnic; minim 1 an experienta sau fara experienta, dar cu bune aptitudini tehnice si disponibilitate spre invatare; poti fi si student in an terminal sau proaspat absolvent, dar al unui profil tehnic obligatoriu. ar fi foarte bine daca locuiesti in Ilfov, zona Magurele sau imprejurimi. Avem o echipa tanara de tehnicieni care mai au nevoie de inca un coleg. Mediu de lucru placut, stabil, in care este apreciata implicarea, pro-activitatea si serozitatea. Activitatea consta in mentenanta/service cantare existente si montaj cantare noi. Oferta: salariu 3000 lei net + tichete/diurna la deplasări (în perioada de proba de 3 luni); dupa perioada de proba salariu se renegociază; telefon de serviciu; mașina de serviciu (dupa perioada de proba). intuire pe post pe o per. de proba de 3 luni. Program de lucru: L-V 8 ore/zi (jumătate de ora pauza de masa inclusa). CV se pot trimite la adresa contact.targethr@ gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Prin trimiterea CV-ului tau iti dai acordul pentru prelucrarea datelor tale din CV doar in scopul recrutare. Multumim! Echipa Target HR Snagov

 • Societate comercială de transport mărfuri generale , angajeza conducator auto profesionist categoria C, C+E , pe camioane Euro 6 cu prelata , pentru relația Ro-D-Ro curse tur - retur , salariu motivant , mai multe informații la telefon .

 • Doresc să mă angajez sofer transport persoane Sunt posesor permis conducere categoria D cu atestat profesional si card tahograf

 • Doresc să mă angajez sofer transport persoane Sunt posesor permis conducere cat B,D cu atestat profesional si card tahograf.

 • 13

  Cine sunem noi? AGA IMOBILIARE este o companie cu o vasta experienta pe piata intermedierilor imobiliare, alcatuita dintr-o echipa tanara, cu rezultate exceptionale, permanent ascendente, ce au plasat aceasta companie in topul preferintelor clientilor din zona de sud. Cine esti tu? Esti o persoana dinamica si responsabila? Esti preocupat de dezvoltarea ta personala? Iti doresti mai mult de la tine, pentru tine? Daca detii si permis de conducere categoria B, suntem interesati sa te cunoastem! Ce oferim? Toate mijloacele necesare desfasurarii activitatii de consilier imobiliar ( laptop, telefon, masina pentru vizionari ) cat si reclama platita pe portalurile de specialitate, dedicate tranzactionarii de imobile. Tot in sarcina noastra intra si training-urile pentru domeniile: financiar, juridic si imobiliar pentru a putea dobandi toate cunostiintele necesare pentru a deveni un consilier imobiliar de success. Ce ne dorim? Implicare, seriozitate si rabdare cu restul ne descurcam noi

 • Caut o persoana pentru ingrijire doamna in varsta, deplasabila, in regim intern, in comuna Pantelimon, pe strada principala (sf.Gheorghe, langa Primarie, Politie, Scoala), in vila, se ofera cazare in camera separata, masa, salariu, detalii la telefon.

 • Angajez electrician: - Instalații electrice - Supraveghere video - Efracție - Automatizări porți Dacă sunteți interesați de angajare in cadrul firmei noastre, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0745 177 070. Post full time. Salariu atractiv. Mai multe detalii telefonic. Te asteptam!

 • Vrei sa devii reprezentant Avon, sa te bucuri de reduceri multe și de cadouri constând în produse Avon? Hai în echipa mea de reprezentanți Avon! Cere Detalii pe pagina mea de Fb:Florentina Puican

 • Avem rugamintea sa postati pentru Job doar daca puteti ajunge la punctul nostru de lucru cu usurinta, la intrare in Stefanestii de jos, str Principala, Nr 15, incinta Ifloveana (exact langa Peco CARBOGAZ) Din Bucuresti aveti transport pana la Piata Obor cu metroul, iar in statia de tranport aveti din 15 in 15 minute cu maxi,microbuz,autobuz spre Stefanesti, intrebati cand ajungeti in statie. Te rugam sa ne suni telefonic pentru ca ti-ai depus candidatura, . Cu drag, Echipa depozit CAMPION Multumim ca esti interesat sa evoluezi in visele tale si ale noastre

 • Salveaza cautarea