Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • VAND PRAXIS IN ZONA CARACAL, 1150 ASIGURATI SI 300 NEASIGURATI Pret 5000 euro ...negociabil

 • Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în zona Osica de Jos.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (80 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Oferta noua. Activitate numai la calculator. Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Pentru detalii trimiteti mesajul APLIC la email:

 • Angajăm muncitori pentru lucrări de construcții,persoane serioase ce doresc un loc de muncă stabil. Tel 0745184555

 • Angajez femeie îngrijire bătrân internă. Pentru mai multe detalii la telefon 0766644054. Ofer și cer seriozitate.

 • 1

  Frizeria D&D angajează patru frizeri, salarizare 40%, cerem și oferim seriozitate, relații suplimentare la telefon 0766644054. Menționez că salarizarea poate fi făcută și cu salariu fix.

 • 1

  Frizeria D&D angajezează manager frizerie cu bune abilități de conducere, să știe foarte bine să tundă, să organizeze activitatea în unitate. Salarizarea este pe măsura implicării și a rezultatelor. Detalii la telefon 0766644054.

 • Sc angajează buldoexcavatorist cu experienta

 • Vreau să lucrez ca sofer personal disponibil la orice oră

 • 7

  SC angajeza urgent agent vanzari distributie. Relatii la tel. 0722257061, 0740020060.

 • program 07 PM-07 AM.

 • Angajez sofer profesionist pentru cap tractor si semiremorca mega (prelată)pentru curse în țară (se pleacă pentru 2săptămâni)

 • 2

  SC angajează muncitori necalificați pentru concasat și sitat zgură aluminiu și topitori turnători aluminiu

 • Angajez zidar sau muncitor necalificat

 • 3

  Angajez salariat la birou de traduceri in Slatina tanar absolvent sau somer cu varsta intre 16 si 26 ani sau somer cu handicap sau somer de lunga durata (cel putin 12 luni) sau somer unic intretinator al familiei monoparentale sau persoana cu varsta de peste 45 ani. ; 0754821423.

 • Caut spatiu de inchiriat pentru birou de traduceri in Slatina. ; tel.: 0754821423.

 • Caut loc de munca urgent! In orice domeniu exclus menaj Disponibilitate : de luni- vineri si duminica

 • Angajăm agenti de pază cu si fără atestat de agent de securitate. Permisul de conducere constituie un avantaj. Detalii la interviu.

 • Metropolitan Life este una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume și ne dorim să creștem în continuare. Numai împreună putem să ne dezvoltăm exact așa cum ne dorim. Căutăm oameni dorinici să devină din ce în ce mai bine pregătiți pentru a avansa constant. Prin programul Sales Management Academy urmări instrumente de gestionare a îngrijirilor de a face mai mult din parcursul lor profesional.pregătim următorii manageri care își doresc tot mai mult de la parcursul lor profesional. Vei avea oportunitatea să te dezvolți combinând activitățile de învățare cu cele practice. Înțelegerea rolului de „Consultant de Asigurări de Viață” practicând această activitate o perioadă bine definită de timp va fi punctul de plecare al călătoriei noastre în lumea managementului performant al vânzărilor. Ulterior, provocările rolurilor manageriale vor fi din ce în ce mai complexe datorită activităților pe care vei fi instruit să le implementezi. Beneficii: · Program de dezvoltare personală cu rezultate dovedite · Oportunitatea de a promova, pe baza unor criterii clare · Îmbinarea metodelor de învățare pe platforme online cu aplicabilitatea practică imediată · Posibilitatea accesării unor poziții cheie în Managementul Distribuției de Vânzări · Mediu de lucru dinamic, adaptat contextului · Resursele necesare dezvoltării unei colaborări de lungă durată alături de Metropolitan Life · Pachet de beneficii pentru un nivel motivațional ridicat Cerințe: · Dorința de a învăța „de la zero” un domeniu nou de activitate · Comunicare eficientă în discuțiile față în față și online · Perspicace în gândirea de afaceri, fără impunerea unor limite sau prejudecăți · Implicare în dezvoltarea noilor colegi · Motivație pentru a oferi întotdeauna servicii de calitate · Deschidere în fața schimbărilor și adaptare cu ușurință la ideea de nou Descrierea companiei Metropolitan Life este parte din Metlife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, Metlife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, Metlife are operațiuni deschise în peste 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are 21 de ani de activitate pe piața de asigurări de viață. 2.5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

 • Salveaza cautarea