Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  STAR TEAM CLEANING COMPANY cauta CUPLURI pentru domestic cleaning in Uk. Cerinte: cazier si permis de comducere.Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV pe email . Nu se percep comisioane la angajare si nu se cere experienta! Cazare asigurata de companie contra cost. Multumesc. Gina Stoian- Director Star Team Cleaning Company

 • necalificat caut de munca in orice domeniu

 • 1

  Recrutăm Coordonator operatori curățenie pentru unul din clienții noștri, furnizor în industria automotive și partener pentru producători auto din întreaga lume. Locația : Timișoara Persoana pe care o căutam va coordona o echipă de 12 operatori de curățenie ce lucrează în 3 schimburi. Salariu de încadrare 2820 lei brut + bonusuri Perioada contractuală: 3 luni Program de lucru 08:30 17:00 Pentrru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon

 • 7

  Firma Curatenie ,cauta FETE / FEMEI CU PERMIS DE CONDUCERE CAT.B ! pentru angajare. Salariu motivant , seriozitate si pentru perioada mai mare, eventual incepind de la 6 Luni . Telefon 0049 173 6496670

 • 1

  GFM VENTURES SRL -angajeaza 1 post femeie de serviciu COD C.O.R 911201.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • 7

  Societatea REZIDENȚIAL & RETAIL SERVICE SRL caută o persoană harnică, ingrijită, serioasă și responsabilă, in domeniul curateniei. Experiența pe o poziție similară constituie un avantaj. Programul de muncă este de luni până vineri, 8 ore pe zi. Se oferă contract de muncă. Pentru mai multe detalii, contactați numărul afișat .

 • Angajam personal la 4 ore 16.00 - 20.00 in Izvin pentru întreținerea curățeniei la birouri, vestiare, grupuri sanitare.

 • 4

  Firma de curatenie din Bucuresti, ne marim echipa de interventie curatenie. Cautam un baiat cu experienta in domeniu si permis auto. Oferim: - Contract de munca din prima zi de lucru; - Salariu 2.000 lei net si bonuri de masa de 300 lei. - Bonusuri in functie de performanta; Detalii la Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajam coordonator firma curățenie, persoana serioasa, responsabila, obligatoriu permis categoria B, dispusa la deplasări zona Moldova. Se oferă salariu atractiv, mașina, telefon. DETALII LA telefon:

 • 1

  Angajam operatori curatenie pentru locatii fixe industriale si pentru echipele mobile. Suntem în căutare de persoane responsabile, capabile, disciplinate, cu abilitati de comunicare, comunicare și organizate. Program norma intreaga: 8 ore/zi pe schimburi in functie de locatie. Oferta (bonusuri, beneficii) Pachet salarial. Tichete de masa. Decontare abonament transport in comun pe toate liniile. Mediu de lucru dinamic. Posibilitatea de avansare pe pozitia de team leader si/sau coordonator intern. Toate CV-urile primite vor fi analizate iar canditati selectati vor fi contactati pentru interviu. Pentru informații va rugam sa ne contactați la numărul afișat intre orele 09:00 și 17:00 de Luni pana Vineri.

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 9

  Vă așteptăm pentru detalii și interviuri la sediul nostru din Cazasu, Sos. Rm. SĂRAT nr. 5 (Vis-a-vis de LukOil)

 • 3

  Angajam operator la curatenie(femeie de serviciu), in orasul Iasi/Iasi, cu contract de munca, norma de 4 sau 6 ore/zi. Suntem interesati si de pensionare gradul III de boala sau pensie la limita de varsta. Curatenia se face la institutii bancare. Programul este de Luni pana Vineri(Sambata si Duminica nu se lucreaza). Angajarea se face cu Contract de Munca.

 • 1

  Societatea Gold Clean Service, firma profesionala de curatenie cauta firme serioase carora sa le ofere servicii de calitate de curatenie pe baza de contract. Oferim servicii profesionale de curatenie : - in birouri, spatii comerciale si sedii - mochete covoare si tapiterie - curatenie generala si de intretinere - curatenie dupa constructor Se lucreaza exclusiv cu solutii si echipamente profesionale de curatenie. Preturile serviciilor de curatenie se negociaza in functie de suprafete, frecventa si complexitatea lucrarilor. Flexibilitate: Firma de curatenie Gold Clean Service se adapteaza oricarei nevoi al clientului. Serioziate: Implicarea este 100% in domeniul activat. Punctualitate: Este unul dintre punctele forte al firmei. Va multumim!

 • facem curatenie in subsoalele locuintelor la casa sau blocuri dam si cu var oriunde in bucuresti si ilfov pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Angajam ingrijitor spatii verzi in zona Magurele Detalii la tel:0770 408 908

 • Angajez doamna cu varsta de si peste 45 ani ,in domeniul curateniei la 3 locatii. Programul si locatiile ar fi acestea: Luni,sala fitnes pe sf Lazar 6-8 ,dupa aceea Valea Lupului un showrom de automobile,4,5 ore Marti 4 birouri la fostul Flanco de pe str.Sivestru, Miercuri sala fitness 6-10 Joi Vea Lupului 6 h Vineri sala 6-8,Flanco 9-11 Salariul 1100 plus transport pe Iasi. Rel.la nr de tel Contract de munca.

 • 1

  SC URBAN SA angajeaza URGENT lucratori sortatori deseuri reciclabile si lucratori pentru salubrizare cai publice .

 • 1

  Angajez personal curatenie Oradea,conditii foarte avantajoase: salariu motivant,tichete de masa si decontarea abonamentului. Pentru mai multe informatii si interviu sunati cu incredere la numarul de telefon de mai jos.

 • Firma de Curatenie Aldami Sibiu angajeaza. agent de curatenie Program Flexibil se poate si la 4 ore Ce oferim : loc de munca stabil contract pe perioada nedeterminata seriozitate si respect salariu platit la timp + bonuri Cerintele noastre : sa fii o persoana dinamica, harnica, si cel mai important sa fii serioasa Responsabilitati : activitati de curatenie > scari de bloc, birouri, curatenie dupa constructor etc Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la nr de tel sau mesaj aici Te vrem in echipa noastra

 • Salveaza cautarea