Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Societate de prestari servicii curatenie angajeaza 2 barbati pentru curatenie in depozit in Deva.Se ofera salar minim pe economie si tichete de masa in valoare de 300 lei/luna, program de 8 ore/zi . Se doreste ca domiciliul persoanelor sa fie din Deva sau din imprejurimi. Informatii:

 • SC angajeaza persoane cu dizabilitati grad 3 sau mediu pentru urmatoarele activitati: - intretinere spatii verzi; - curatenie. Program 4 ore/zi sau 8 ore/zi Locatie : Bucuresti Salariu 4 h - 850 lei ; 8h - 1700 lei net. Relatii tel.

 • 3

  Angajam personal pentru curatenie profesionala .

 • 1

  Firma de prestari servicii angajeaza doamne la curatenie pentru locatie de birouri in zona metrou Pacii, in doua ture. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la

 • 1

  Cerințe si Responsabilităti: Capacitate de planificare, control, organizare i prioritizare a sarcinilor; Persoană dinamică, cu abilități de team leader, de organizare și coordonare a unei echipe. Planificarea, organizarea și monitorizarea activităților desfășurate de colaboratori în scopul realizării proiectului, din punct de vedere al calității și respectării termenelor; Pregătește și organizează planul de activitate în cadrul proiectului și asigură resursele necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului; Asigură comunicarea cu partenerii din cadrul proiectului și respectă obligațiile contractuale ce decurg din acordul de parteneriat; Constituie avantaj dar nu este obligatoriu :sudii medii/superioare , profil tehnic. Beneficii: Perspective de dezvoltare profesională și personală; Pachet salarial motivant. Condiții: Permis de conducere auto cat. B cerință obligatorie; Trebuie sa fii o persoană dinamică, dispusă la munca pe teren, să știi să interacționezi cu oamenii și să iți placă asta. Așteptăm CV-urile dumneavoastră.

 • Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • caut loc de munca in domeniul curateniei ca masinist stiu sa folosesc si monodiscul la pardoseli si mochete precum si rotowash-ul l scari rulante,omniflex-ul,i-mop,t-500 etc,mss

 • 2

  Angajez femeie de serviciu zonă gară Moll nou program de 3ore pe zi la ora 8la ora 11 mai multe detalii la telefon

 • Complex rezidențial angajeaza: Femeie de serviciu Îngrijitor curte complex Instalator pentru instalații termice și sanitare.

 • 3

  Angajam personal curatenie pentru: -curatenie rezidentiala -curatire spacii comerciale Daca ai: -permis auto categoria B (implict vei primi masina de serviciu) -esti pus/pusa pe treaba Se ofera salariu minim pe economie plus bonusuri generoase, in functie de activitate. Program full-time. Pregateste-te de interviu si suna-ne:

 • 1

  SC URBAN SA - SOCIETATE DE SALUBRIZARE, ANGAJEAZA URGENT: - INGINER MECANIC AUTO - INGINER MECANIC - INGINER AUTOVEHICULE RUTIERE - SEF ATELIER REPARATII AUTO - MAISTRU MECANIC AUTO - MECANIC AUTO - REVIZOR TEHNIC AUTO - IMPIEGAT AUTO RELATII LA TF. , CV-URILE POT FI TRANSMISE PE ADRESA

 • 1

  Angajez urgent personal curatenie. Sunt doua puncte de lucru unul in complex si celalalt (2 zile pe săptămana) la o fabrica langa Valeo in giarmata

 • 2

  Firma IWO Personaldiensleistung GmbH din Germania caută personal (m/f/d) cu sau fără experiență pentru curățarea sistemelor fotovoltaice. Nou-veniții vor beneficia de instruire intensivă din partea specialiștilor la firma clientului. Se va lucra în echipe de câte 2 persoane. Cerințe: Abilitatea de a munci în siguranță la înălțime este obligatorie Cunoștințe bune de limba germană sunt obligatorii Permis de conducere BE (microbus cu remorcă) Respectarea prevederilor relevante pentru siguranță Experiență în lucrul pe acoperiș și/sau în sistemele solare este binevenită, dar nu necesară Aspect prietenos și îngrijit față de clienți Spirit de echipă, abilități de comunicare și talent organizațional Dorința de a munci pe termen lung Vă oferim: Contract de muncă german nelimitat cu opțiunea preluării de către client Tariful pe oră este de 12,00 EUR brut 25% spor pentru ore suplimentare Concediu 2 zile pe luna lucrată Cameră proprie, mobilată pentru 290,00 EUR pe lună cu toate utilitățile incluse și internet Mașină de firmă gratuit pusă la dispoziție pentru deplasarea la locul de muncă Îmbrăcămintea de lucru, echipamentul de curățenie și mașina utilată a companiei sunt puse la dispoziție de către firma client Trimiteți-ne CV-ul dvs. prin mesaj la acest anunț Program de lucru birou: Luni-Vineri: 8:30 16:00 Persoane de contact: d-na Karin Mueller sau d-na Teodora Gurita. Despre noi: Firma IWO GmbH (www.iwo-gmbh.com) din Germania orasul 47589 Uedem, vă ajută să vă acomodați în județul Kleve (Nordrhein-Westfalen) și să vă simțiți bine aici, fie temporar fie definitiv! Remunerația bună este unul din elementele de bază, iar faptul că vă însoțim pașii pentru integrarea socială este al doilea criteriu, la fel de important. Nu percepem nici un fel de taxe sau comisioane. Informația privind protecția datelor personale o găsiți pe pagina noastră de internet.

 • 3

  Firma de prestari servicii curatenie si DDD, angajeaza operator dezinsectie-dezinfectie-deratizare cu/fara experienta. Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; Permis categoria B; Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; Seriozitate si organizare Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; Ne puteti contacta telefonic la numarul in vederea stabilirii unui interviu.

 • 11

  Cautam personal pentru întreținerea curățeniei. Organizată, receptiva și îngrijită. La interes sunați: .

 • 6

  Firma cu profil curatenie cauta personal pentru functia de Ingrijitor cladiri,in hala de productie situat in Parcul Industrial Satu Mare. Informatii telefon nr 0742066702,0724066702,0751085541

 • 8

  curatenie birouri si spatii comerciale , program 8 h /zi, salariu 1700 lei net (in mana)

 • 10

  RMG RECICLARE DESEURI S R L PUNCT LUCRU Dudestii Noi platforma industriala Angajeaza sortatori materiale plastice: 4 posturi Muncitori necalificati: 2 posturi Orar 8.30-17.00 Se ofera : Salariu atractiv Echipament individual de protectia muncii Prima de prezenta Prima de sarbatori Decontare Transport Informatii telefon 0728.811.112 Mihaela.

 • cautam pe cineva care ar avea nevoie de oameni sa I faca curățenie după constructor

 • 2

  Firma de curatenie cu sediul in Uk cauta cuplu pentru domestic cleaning in uk. Cerinte:permis conducere si cazier . Persoanele interesate pot trimite CV la sau pot suna la pentru detalii. Nu se percep comisioane la angajare! Cazare oferita de firma contra cost. Multumesc. Gina

 • Salveaza cautarea