Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vaslui

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cât mai curând posibili caut meserias pentru a exectuta fațada la un garaj in Vaslui Trimiteți mesaj pentru detalii! mulțumesc !

 • Societate comercială angajam muncitori pentru montaj sandwich panel și tabla de acoperiș Experiența constituie un avantaj dar angajam și persoane dornice sa învețe. Se oferă transport,cazare,salariu motivant,bonusuri in funcție de realizări și contract de munca. Pentru echipa gata formată oferim și mașina de serviciu. Oferim continuitate de lucru tot timpul anului! Postul necesita deplasare in țara. Rugam și oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii telefon:

 • Specificatii Numele companieiViconex TransTip jobfull timeDescriere Locuri de muncaOferim: - pachet social - salariu de la 2100 -2400 - peste 40 de camioane noi, Euro 6, cutie de viteze automată, cu super dotări pentru comoditățile conducătorului - Cartela SIM+ internet inclus, lunar - transport inclus cu Sprinter propriu an. 2019 - bonusuri și premii - stagiere practică și teoretică Cerințe: - act de identitate european - carnet de conducere, categoria C+E - CPC sau CPI - card tahograf digital

 • 18

  Angajez șofer categoria B cu experiență , pentru comunitate europeana , salariu 1300euro 1700 eueo .se lucreaza cu carte de muncă.

 • 2

  Vanzari interene si externe, promovare produs, lucru pe diferite platforme si/ sau programe. Promovare produse online, initiativa, creativitate si multa energie. Trainig la locul de munca. Va asteptam in echipa noastra!

 • 1

  SOCIETATE COMERCIALA , ANGAJEAZA PERSONAL CALIFICAT IN FUNCTIA DE OPERATOR DERATIZARE, DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE CONDITII: - ATESTAT AGENT DDD - DISPONIBILITATE PROGRAM PRELUNGIT - DISPONIBILITATE LA DEPLASARI - PERMIS DE CONDUCERE BENEFICII OFERITE ANGAJATILOR: - SALARII ATRACTIVE - CAZARE ASIGURATA DE SOCIETATE LA HOTEL DE 3 SI 4 STELE - PRIME DE PASTE SI DE CRACIUN RELATII LA TELEFON: de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 17.00

 • 5

  Buna ziua,am dubla calificare si sunt in cautarea unui loc de munca fie ca asistent medical generalist fie de farmacie.Sunt o persoana sociabila,comunicativa ,onesta si dornica de munca am experenta in ambele domenii pot face naveta detin permis auto.

 • 1

  Angajez tamplar -tel. salar 3500 lei

 • Magic Slots angajează supraveghetor jocuri de noroc fete Nu necesita experienta... Varsta minima 18+ Program de munca flexibil Salariu motivant Mai multe detalii în privat

 • 12

  Sc Bibog Market SRL Angajează gestionara cu sau fără experiența pana in 35 ani , magazin alimentar cu autoservire , mediu de lucru placut , seriozitate , personal comunicativ , dorim răspundere, implicare și seriozitate. Zona Traian, lângă Sc Nr 4 , Vaslui . Predare Cv in magazin , Relații la Nr de Tel:

 • Suntem in cautarea unei persoane care are cunostinte si experienta in domeniul confectionarii de articole / ambalaje din carton , in special cutii . Constituie avantaj daca este o persoana cu dizabilitati.

 • 2

  Magazin alimentar situat în Vaslui, zona industrială(ângă blocurile ANL,)angajează pe perioada nedeterminată vanzatoare.Relatii în magazin.

 • 3

  Angajam manipulanti relatii la nr de tel

 • 7

  Angajam personal în construcții cu plecări în Belgia: - zidari cu experiență (si zidarie mecanizata) - dulgheri - meseriași acoperișuri - salahori acoperișuri Beneficii: - cazarea gratuita (conditii bune: max 2 pers/camera) - transportul local, in Belgia, gratuit - contract pe perioada nedeterminata, pe Romania Conditii: - transportul Romania-Belgia organizat si suportat de catre anagajat - experienta si seriozitate Nr tel

 • 17

  Restaurant Arcadia cu sediul in Vaslui angajeaza : -ospatari- conditii: absolventi de liceu, abilitati si aptitudini pentru lucru in echipa,program flexibil si disponibilitate la efort. CV-urile se transmit pe mail : Relatii la telefon:

 • Societate comerciala din Vaslui, angajeaza manipulanti pentru depozit Vaslui. Detalii la

 • 7

  Societate comerciala din Vaslui angajeaza manipulanti pentru depozit Husi. Relatii la tel .

 • 3

  Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie" cu sau fara atestat si cunostinte in monitorizare video, inclusiv femei. Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program de zi si noapte, prin rotatie, 12h muncite - 24h liber. Se ofera scolarizare celor fara atestat, salariu la timp 3.700 lei/luna! Cerinte minime 8 clase. Atributii: Supravegherea magazinului : video si patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna Aspect placut si ingrijit. Oferim: Salariu atractiv ,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe Whats App : zero sapte trei sapte - trei zero sase - opt opt patru

 • Salveaza cautarea