Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vaslui

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 283 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate din Birlad angajeaza manipulant marfa pentru sortare deseuri reciclabile. Se asigura transport din Birlad, Zorleni, Simila, Perieni. Salariu intre 1700- 2000 lei. Program luni-vineri . Pauza de masa 12-12.30. Informatii suplimentare la .

 • Candidatul Ideal - Experienta in domeniul IT, sau absolvent studii medii profil tehnic - Abilitati de comunicare, planificare si organizare in cadrul echipei - Capacitatea de a rezolva probleme in conditii de stres - Capacitatea de a invata rapid lucruri noi - Spirit de initiativa - Spirit de echipa Descrierea jobului 1. Cunoasterea sistemelor de operare Windows 7 /8/10 (instalare si configurare SO, drivere, interfete de retea, etc); 2. Cunostinte minime hardware (diagnosticare si remediere, configurare, instalare, asamblare calculatoare, depanare echipamente periferice, reincarcari cartuse); 3. Cunostinte retele de calculatoare si sisteme IP CCTV prezinta avantaj; 4. Persoana punctuala, onesta, ordonata, comunicativa, cu simt organizatoric, responsabila; si dornica de autoperfectionare; abilitati de comunicare cu clientii si restul echipei.; 5.Cunoașterea limbii engleze (mediu - avansat); 6.Permis de conducere - categoria B;

 • -Candidatul ideal - Experienta in domeniul confectiilor metalice - Studiimediitehnicesaucalificaretehnica de specialitate; - Cunostintebune in domeniulinstalatiilorsanitare; - Orientaretehnica, dexteritatemanuala, indemanare, atentie la detalii; - Responsabilitate, spirit de echipa, loialitate; - Abilitati de comunicaresirelationareinterumana; - Memoriebuna, inteligentasiatentiedistributiva. Oferta: - Pachetsalarialmotivant; - Mediu de lucruplacut; - Echipatanarasiprofesionista; - Stabilitatealocului de munca, echipa in dezvoltare; - Altebeneficii. Cereremsioferimseriozitatesiresponsabilitate.

 • SC Badotherm AMC SA Vaslui angajam tehnician proiectant in cadrul departamentului tehnic. Cerintele postului: -de preferat studii superioare de specialiate; -cunostinte de desen tehnic; -cunostinte de limba engleza; -constituie un avantaj cunoasterea programului SolidWorks.

 • 3

  Angajam muncitori in construcții calificati si necalificați, cu posibilitatea de calificare la locul de munca. Se ofera cerificat de calificare recunoscut in toata Uniunea Europeana in urmatoarele meserii: *Zidar-Pietrar-Tencuitor, *Zugrav-Ipsosar-Tapetar-Vopsitor, *Dulgher, *Fierar betonist, *Mecanic utilaje, *Electrician constructor, *Instalator apa gaz si centrale termice. Se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv și bonusuri în funcție de realizări.

 • 1

  Angajam spalatori auto , salariu motivant

 • Angajam muncitori construcții: - zugravi, rigipsari, montatori granit, gresie și faianță; - muncitor necalificati. SALARII GENEROASE, COMPETENTE CU MUNCA DEPUSA.

 • Caut persoana pentru ingrijire persoana imobilizata la pat, in localitatea Vaslui, judetul Vaslui. Detalii la nr. telefon:

 • 2

  Cautam muncitori cu experienta demonstrabila in aplicarea de termosistem fatade de tip plolistiren sau vata bazaltica, cu aplicare decorativei finale, pentru santierele personale di Italia. Oferim contract de munca, salariul atractiv, transport si cazare. Vorbitorii de limba Italiana si/sau permis conducere, vor fi avantajați, dar nu este obligatoriu!

 • 11

  Bună ziua, Se caută șoferi de Autobuz în Markt Schwaben / Germania. Curse locale Salariul 2000 net / lună Se caută soferi profesioniști cat C, E și atestatele de marfă pt Munchen, curse locale , in fiecare zi acasă. Se transportă alimente zi/noapte/ Program: 10 ore / zi / noapte Spor de noapte 200 Euro / net Diurna: 24,00 zi / aproximativ 500 Euro net pe lună Sâmbătă 120 + 24 Euro / de două ori pe lună = 288 Euro net pe lună Spor de noapte 200 Euro / lună Cazarea :200 Euro cazarea singur in cameră. Card Aral 40 Euro după perioada de probă / net Prima de daune 100 Euro după perioada de probă/brut 200 Euro bonus de participare după perioada de probă / brut Salariul: 2200 Euro net / lună, tura de zi , fără sâmbătă Cu două sâmbete lucrate salariu 2500 Euro net 2400 Euro net / lună, tură de noapte, fără sâmbătă. Cu două sâmbete lucrate salariu 2700 Euro net Șofer pe a 5- a roată ( Wechelbrucken), tură de noapte. Salariul 2600 -2700 Euro net pe lună. Cu 2 sâmbete lucrate 2900 - 3000 Euro net / lună Bună ziua, Se caută urgent operatori de mașini și sisteme in producția de lemne și motostivuitoristi în Bromskirchen / Germania Salariu net pt motostivuitorist : 2000 - 2200 EUR / lună Salariul net pt operatori de mașini: 2000 - 2200 EUR / lună) Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Permis de conducere și mașină Limba Germană la nivel conversațional Se pleacă organizat cu autocarul Miercuri și Sâmbătă din toate orașele României.

 • 3

  SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,70 - 80 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6/8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal In fiecare weekend se fac pauze de 45 ore, in autohof-uri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon 729157428Ionut

 • 9

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase. Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 70 - 80 euro / zi - diurna 70 de eur la zi + bonusuri la titulari - diurna 75 de eur la zi containere / prelata Benelux - diurna 80 de eur la zi pentru sofer schimb Se bonuseaza : - condusul ECO - schimbul de paleti - incadrarea in nr de km primiti la comanda _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6/8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - nu se lucreaza pe perioada sarbatorilor de iarna pentru mai multe detalii ne contactati ! -729157428Ionut

 • 3

  Angajez montatori gips carton, finisori interioare in construcții!

 • 3

  Angajez muncitori in constructii, montatori gresie si faianta, punct de lucru la Brasov. Salariu:150 lei/zi plus cazare.

 • 5

  Angajez muncitori în construcții pentru interioare (gleturi, montaj gips-carton, montaj gresie-faianța etc.) cu carte de muncă, plata la 2 săptămâni, continuitate pe toată perioada rece, punct de lucru Vaslui.

 • Societatea comerciala Metal super laser SRL angajeaza operator la masini-unelte cu comanda numerica (CNC) cu specializare (calificare) si minim 2 ani experienta in utilizarea echipamentelor tehnologice de debitare metal cu tehnologie laser si a preselor hidraulice CNC.

 • 3

  Angajam sofer pentru duba de 3.5 t, pentru orasul Vaslui. Se incarca deseuri din ambalaje de carton si plastic de la societatile/institutiile de pe raza orasului. Soferul incarca si descarca marfa. Program lucru : De luni pana vineri. Informatii suplimentare la nr de tel:

 • 2

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale). Candidatul ideal: -abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta; -abilitati de lucru la inaltime; -disponibilitate pentru o perioada nedeterminata; -disponibilitate la deplasari. Oferta salariala motivanta. Mediu de lucru competitiv profesional. Descrierea jobului: -Operatiuni de montaj sisteme de rafturi industriale. Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon:

 • Daca esti o persoana care sa aiba capacitatea si dorinta permanenta de dezvoltare, cu sau fara expereinta te asteptam in echipa noastra. Compania BICO INDUSTRIES iti ofera posibilitatea calificarii la locul de munca, astfel ai garatia obtinerii unei diplome acreditate. Descrierea jobului conduce i supraveghează ma inile i utilaje pentru ob inerea tesaturii din fire de sticla; pregăteste linia de fabrica ie, calitatea produsului finit; colecteaza deseurile de tesatura din fire de sticla i le stocheaza; asigurarea în permanen ă a ordinii i cură eniei la locul de muncă.

 • Salveaza cautarea