Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vaslui

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Ne mărim echipa din Vaslui ! Simigeria Petru Suntem în căutare de oameni care se pricep la prelucrat aluatul, sunt iubitori de pizza, le e drag să o prepare, să inspire clienții și să le bucure ziua cu produsele Petru! Căutăm personal pentru posturile de lucrători comerciali cu atribuții de: brutar, pizzer sau vânzătoare. Nu punem accent pe experiență, aceasta o oferim noi. Trebuie să purtați cu voi îndemânarea, dorința de muncă și seriozitatea. Ce trebuie să faci? Brutar: să pregătești aluatul pentru copt Pizzer: pregătești pizza cu drag și spor Vânzătoare: să zâmbești și să le oferi clienților noștri produsele și o experiență plăcută în magazin Ce oferim? - pachet salarial atractiv; - echipă tânără și dinamică, mediu plăcut de muncă; - training de pregătire și suport constant în desfășurarea activității; - posibilitatea de a evolua rapid în cadrul echipei noastre; Pentru detalii nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon

 • 17

  ASIROM VIG SA prin Agentia Vaslui incadreaza personal in vanzari . Se asigura venit minim 900 lei (pt part-time ), auto pentru deplasari ,materiale promotionale,program flexibil

 • 4

  Angajez muncitori în construcții calificați(montatori gresie și faianță, montatori gips carton) și necalificați in Vaslui. Asigur continuitate, carte de muncă plătită, salariu plătit la fiecare 14 zile.

 • Laborator de analize si incercari in constructii Grad II - angajează: Șef Laborator - cu experienta si vechime corespunzatoare. Pentru urmatoarele profile autorizate: ANCFD, BBABP, D, GTF, MBM, MD, MTZ, VNCEC.

 • 4

  Societate comerciala din Vaslui, angajeaza agent vanzari pentru punct de lucru Husi. Detalii la .

 • 4

  Societate comerciala din Vaslui, angajeaza supervizor si agent vanzari, pentru depozit Barlad . Relatii la tel .

 • 3

  SC CASA TUDORA SRL angajeaza sofer distributie paine. Relatii la numarul de telefon :

 • Angajez personal pentru spalatorie auto self service. Mai multe detalii la tel. sau .

 • 22

  Partener Orange angajează agenți de vanzari pentru județul Vaslui. Se oferă mașina,salariu fix si comision din vanzari Programul de lucru 8 ore de luni până vineri. Pentru mai multe informatii privind acest job va rog sa trimiteți Cv-ul la adresa de mail sau sa sunați la numărul .

 • 1

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Brasov angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 4500 - 6000 lei in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • 2

  Societate producatoare de produse alimentare angajeaza ambalatori manuali, manipulanti marfuri, gestionari depozit pentru Fabrica de semipreparate.

 • 1

  Firma producatoare si distribuitoare nationala de produse alimentare angajeaza soferi profesionisti categoria C+E.

 • 3

  EFECTUEZ ANALIZE DE RISC LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI SI IN CEL MAI SCURT TIMP. Incepand cu 01.07.2018, AMENZI DE LA 10.000-20.000 LEI pentru neintocmirea analizei de risc de catre fiecare societate comerciala, institutie centrala si locala a administratiei publice, regie autonoma, companie si societate nationala. Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una din urmatoarele situatii: - cel putin odata la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii; - in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva; - in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii. Conform H.G. 301 din 2012, toate societatile comerciale si punctele de lucru care detin bunuri sau valori cu orice titlu trebuie sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, prin evaluatori autorizati, inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii sau pentru o oferta de pret:0764747383.Va stau la dispozitie in judetele:Iasi, Bacau, Neamt,Vrancea, Suceava, Botosani, Covasna.

 • 10

  Sc Bibog Market SRL Angajează gestionara cu sau fără experiența pana in 35 ani , magazin alimentar cu autoservire , mediu de lucru placut , seriozitate , personal comunicativ , dorim răspundere, implicare și seriozitate. Zona Traian, lângă Sc Nr 4 , Vaslui . Predare Cv in magazin , Relații la Nr de Tel:

 • aca esti o persoana care sa aiba capacitatea si dorinta permanenta de dezvoltare, cu sau fara expereinta te asteptam in echipa noastra. Compania BICO INDUSTRIES iti ofera posibilitatea calificarii la locul de munca, astfel ai garatia obtinerii unei diplome acreditate. Descrierea jobului              conduce i supraveghează ma inile i utilaje pentru ob inerea  tesaturii din fire de sticla;              pregăteste linia de fabrica ie, calitatea produsului finit;              colecteaza  deseurile de tesatura din fire de sticla i le stocheaza;              asigurarea în permanen ă a ordinii i cură eniei la locul de muncă.

 • 12

  Angajez lucrător comercial pentru magazin alimentar in Vaslui . Pentru detalii sunați la nr de telefon

 • 4

  SC ILVAS SA angajeaza tehnician laborant produse alimentare. Cerinte : studii medii de specialitate,experienta in domeniu. CV-urile se pot depune la sediul unitatii din str. Stefan cel Mare nr. 9, Vaslui sau pe adresa de email Tel contact :

 • 4

  Operator productie Studii medii Program 8/40 Capacitate de exploatare sistem de automatizare, atentie, manipulare substante caustice. CV-urile se pot depune la sediul unitatii din str. Stefan cel Mare nr. 9, Vaslui sau pe adresa de email: , Tel contact :

 • 1

  Lacatus mecanic utilaje industrie alimentara Studii medii Experienta in domeniu min 3 ani CV-urile se pot depune la sediul unitatii din str. Stefan cel Mare nr. 9, Vaslui sau pe adresa de email: , Tel contact :

 • 1

  Fochist autorizat clasa A Grupa de autorizare a I-a Experienta minim 3 ani in domeniu CV-urile se pot depune la sediul unitatii din str. Stefan cel Mare nr. 9, Vaslui sau pe adresa de email: , Tel contact :

 • Salveaza cautarea