Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal - Absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat. - Cunostinte bune de limba engleza. Alte limbi straine cunoscute prezinta un avantaj. - Cunostinte bune de operare PC si a altor mijloace de comunicare moderne. - Sa fie capabil sa lucreze in regim de program inegal de lucru, ture diferite. - Abilitati de comunicare foarte bune. - Aptitudini foarte bune de lucru in echipa. Descrierea jobului Responsabilitati: - Inregistreaza pasagerii si bagajele acestora, verifica rezervarile pasagerilor si documentele de calatorie, aloca locuri pasagerilor in avion, accepta bagajele pasagerilor in conformitate cu regulile companiilor deservite si introduce datele in sistemul computerizat. - Se asigura ca greutatea si dimensiunile bagajelor sunt in limitele cerute de catre compania deservita si ca bagajele de cala sunt etichetate corect. - Indruma pasagerii catre poarta de imbarcare alocata zborului respectiv. - Imbarca pasagerii, verifica cartile de imbarcare si documentele necesare pentru zbor. Beneficii: - Mediu de lucru profesionist. - Training-uri pentru toate companiile deservite. - Pachet salarial motivant. CV - urile se trimit la adresa dan.radu@handling.ro

 • Angajam URGENT Gestionar Depozit Se ofera: -salariu 1750 lei NET (in mana)+ 300 lei tichete de masa -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 schimburi -contract pe perioada nedeterminata Cerinte: -12 clase absolvite -fara antecedente penale -calcule matematice Locatie: Sibiu Pentru detalii sunati la telefon!

 • Red Eagle recruteaza in prezent un numar de 50 de persoane pentru clientul nostru din Dover. Se lucreaza pentru o ferma, la cules legume. Se lucreaza in ture, de luni pana vineri, plata este de L7.83 ph. Jobul este permanent pentru persoanele potrivite. incepere imediata! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 01795 519 000 intre 0900-1700 Sau cu mesaj la 00447834000937 sau email la constantin.banacu@redeagle.jobs

 • SC Adeea Sort SRL. Angajam personal pentru logistica (baieti) si calitate flux (fete) . Salarii atractive Incepand de la 1900 lei+ bonuri de masa 15lei + alte bonusuri si transport TurSib decontat! Pentru mai multe informatii la urmatoarele numere de telefon! 0742216151 Adi Panaitescu 0740376964 Sorin

 • HR SYSTEMS INTERNATIONAL - recruteaza personal pentru ocuparea postului de : REGLOR ECHIPAMENTE AUTOMATE Cerinte: - studii tehnice; - disponibilitate pentru program de lucru in 3 schimburi; - experienta de lucru pe utilaje automate si semiautomate de productie; Responsabilitati: - Responsabil de buna functionare a echipamentelor si utilajelor din dotare; - Realizeaza activitati de reglare masini conform comenzii in lucru; - Verifica piesele produse, pentru a fi conforme cu cerintele clientilor; - Intervine la utilaje, in caz de avarii sau defectiuni; - Completeaza documentatia specifica activitatii desfasurate. Beneficii: - Pachetul salarial se va discuta in cadrul unui interviu; - Tichete de masa; - Posibilitatea de dezvoltare intr-un mediu de lucru profesionist. Asteptam CV-urile celor interesati, in mesaj la acest anunt, pe adresa de e-mail: c.sarpe@hrsystems.ro, sau la adresa Str. Somesului, nr.19, Sibiu. Date de contact: tel: 0786/397766

 • Angajam URGENT Operator Introducere Date Se ofera: -salariu 1400 lei NET(in mana)+ bonuri de masa 300 lei -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 schimburi -contract pe perioada netederminata Cerinte: -12 clase+ bacalaureat -fara antecedente penale -Microsoft Excel -Microsoft Office Locatie: Sibiu Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Recrutam soferi categoria B pentru munca in Germania, curierat la firma Amazon. Salariu net pe luna, 1600 euro. Cazarea 300 euro/luna. Varsta, 20 - 45 ani. Nu necisita cunoasterea unei limbri straine. Pentru detalii sunati.

 • Angajam URGENT Gestionar Depozit Se ofera: -salariu 1750 lei NET (in mana)+ 300 lei tichete de masa -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 schimburi -contract pe perioada nedeterminata Cerinte: -12 clase absolvite -fara antecedente penale -cunostinte elementare de matematica Locatie: Sibiu Pentru detalii sunati la telefon!

 • Angajam agent vanzari punct de lucru Medias. Salariu atractiv +bonuri de masa. Mai multe detalii la nr. de tel. 0773374044. Va asteptam in echipa noastra.

 • Companie daneza, cu o flota de aproximativ 500 camioane moderne si noi, angajeaza soferi cu si fara experienta in conditii avantajoase. Perioada de sedere este de 8 saptamani lucratoare cu 3 saptamani acasa ( salariu lunar in tara pe timpul contractului ). Se asigura transport pana la avion. Se cere: - permis de conducere C+ E - atestat marfa - ADR colete Se ofera: - salariu fix, diurna si salariu pe tara cand soferul este in pauza de 3 saptamani - se asigura transport la angajare, plata salariului nu sufera intarzieri - dispecerat 24\7 - asigurare medicala - timpul de odihna se face in unul din centrele speciale de odihna din Europa PENTRU DETALII VA STAM LA DISPOZITIE LA NUMARUL: 0746 227 728

 • Angajam URGENT Gestionar Depozit Se ofera: -salariu 1750 lei NET (in mana)+ 300 lei tichete de masa -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 chimburi -contract pe perioada nedeterminata Cerinte: -12 clase absolvite -fara antecedente penale Locatie: Sibiu Pentru detalii sunati la telefon!

 • Cerinte: • Studii medii; • Abilitati vanzari, merchandising; • Demonstreaza puternice competente de: orientare catre client, atitudine pozitiva, de relationare si comunicare, lucru in echipa; • Cunostinte de operare PC: pachet Microsoft Office; Responsabilitatile postului: Important: pozitia necesita experienta relevanta pe canalul de vanzare traditional, dar si IKA. - Asigura aprovizionarea permanenta la raft cu toate produsele Scandia; - Implementeaza standardele de executie de piata ale companiei, amplaseaza materialele de tip POSM in magazine intr-o pozitie cat mai vizibila, obtine o pozitie dominanta a produselor la raft; - Urmareste dimensionarea optima a comenzilor si realizarea corecta a planogramelor agreate impreuna cu compania; - Se implica in procesul de vanzare alaturi de agenti, atunci cand ii insoteste pe teren, recomanda produsele Scandia catre consumatori; - Verifica termenele de valabilitate ale produselor (FIFO); - Controleaza zilnic existenta etichetelor de pret la raft pentru fiecare produs in parte, pentru a asigura o permanenta concordanta intre produsul expus spre vanzare si eticheta magazinului; - Asigura o legatura permanenta cu seful direct, in vederea unei acoperiri continue a necesarului de marfa, evitand situatiile “fara stoc” sau “suprastoc“; - Mentine si construieste relatii profesioniste cu toti clientii. Oferta : Salariu atractiv si bonus • Oportunitati de dezvoltare de cariera in cadrul companiei; • O echipa tanara si dinamica; • Sansa de a gusta din succesul unui lider de piata.

 • Se cauta tubulatori ( cunoasterea desenului mecanic) si sudori ( electrod) , 14€ / ora. Informatii: 0039 3278720261

 • CERINTE: - Studii medii. - Simt tehnic dezvoltat. Cunostinte tehnice de baza. - Permis categoria B. - Persoana responsabila, serioasa, atenta la detalii, dinamica, orientata catre rezultat, creativa si cu initiativa; Se ofera (bonusuri, beneficii): - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Scolarizare de specialitate in tara si in strainatate; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare. - Asigurarea unei masini de serviciu si telefon. - Relatii la telefon 0751 111 211 Salarizarea se discuta si negociaza la interviu. Cv-urile se depun la fax 0230533327 sau adresa de email office@dailycaffe.ro

 • Caut personal pt lucru in germania pt sablare si vopsire semne circulatie cu vopsea reflexorizanta, nu necesita experienta, pe termen lung, vorbitor de limba germana si permis cat b reprezinta avantaj. Tel 0740667479 Sibiu.

 • Angajez sofer taxi la 924 cu atestat ( carte de munca ) . Telefon :0743818013

 • URGENT!!!! CAUTAM ECHIPE DE RIGIPSARI. 2, 3 sau maxim 4. Se lucreaza in FRANTA, contracte 100% legale! Se ofera: Salar: 1950 -2100 Euro NET/luna (in functie de profil) Cazare: Asigurata si platita de catre angajator Posibilitate de lucru pe termen nedeterminat Echipament de lucru oferit de angajator Cerinte: Detinerea unei masini personale Experienta minim 2 – 4 ani pe o pozitie similara NU PERCEPEM COMISION!

 • Angajam vanzator /vanzatoare pentru magazin alimentar ,salariu atractiv , conditii de munca foarte bune, angajam atat program de 8 ore cat si part-time eventual pentru studenti . Avem magazin atat in Selimbar cat si in Sibiu. Pentru mai multe informatii sunati la nr de tel.si sunteti asteptati in proba cat mai repede posibil ! Salar incepand de la 1800 RON

 • Daca esti comunicativ si dornic de reusita te invit sa te alaturi echipei mele de reprezentanti,la Oriflame . Mai multe detalii in privat.

 • Angajam URGENT Operator Introducere Date Se ofera: -salariu 1400 lei NET(in mana)+ bonuri de masa 300 lei -transport asigurat -program Luni-Vineri 8h/zi, in 2 schimburi -contract pe perioada netederminata Cerinte: -12 clase+ bacalaureat -fara antecedente penale -Microsoft Excel -Microsoft Office Locatie: Sibiu Pentru detalii sunati la telefon!!

 • Salveaza cautarea