Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1695 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Cerinte: Experienta in productia publicitara, promptitudine, seriozitate. Detalii: Realizam casete luminoase, litere volumetrice,standuri expozitionale,bannere,colantari,ansamblare si montaj,etc. Permis auto cat. B/ constituie un avantaj. Conditii: Program de 8/ore de luni pana vineri, de la 8 la 16:30, jumatate de ora pauza, orice munca suplimentara daca este cazul, se plateste conform codului muncii. Salariul este intre 2500-3000 lei, in functie de experienta.

 • 3

  Program lucru. Luni-Vineri 8:30-:18:00. Program scurt: Sambata: 8:30-15:00 ( 2 sambete libere pe luna). Salariu lunar: 4500 + prima performanta Bacsis intre 1500-3000 lei Profesionist, Interesat dе calitate, Capabil să lucreze independent; Bine organizat; Comunică bine cu clienții și colegii; Orientat către servirea clienților; Bun om dе echipă, ajută, colaborează bine. Studii: scoala profesionala(minimum); Calificări: calificări relevante în domeniu; Experiență: minimum 5 ani dе zile în activități de mecanica auto. Conditii de lucru: Service cu caldura interioara. • Oras: Bucuresti; • Localizare: in incinta Autovit SA (Vitan); • Website: www.serviceautovitan.ro; Asteptam cv-ul dvs pe adresa de contact: Tel: 0735867530

 • Firma de constructie Executam Lucrari structura cu toate documentatie si cartea constructie

 • 3

  Descrierea companiei: SC SETTIMO CONCEPT SRL (www.settimo.ro) este specializata in design interior si produce mobilier la comanda si de serie. Dorim sa angajam Montator Mobilier la atelierul de mobila Settimo din Bucuresti, Sector 2, zona Colentina. Descrierea postului : monteaza, retuseaza mobilierul la locul de asamblare intr-o maniera profesionala incadrarea mobilierului executarea cu atentie a schitelor executarea lucrarilor la termenul stabilit comunicare si colaborare in echipa mediu de lucru competitiv stabilitatea locului de munca salariu atractiv corelat cu experienta Cerinte : experienta minim 1-3 ani in domeniu punctualitate atentie la detalii capacitate de a invata repede seriozitate rapiditate Daca indepliniti cerintele de mai sus si doriti sa faceti parte din echipa Settimo Concept, puteti sa ne contactati direct prin telefon la numarul 0723 666 167. Sau puteti trimite pe mail CV-ul D-voastra (la adresele de mail: anamaria@settimo.ro sau office@settimo.ro). Va multumim!

 • 7

  Firma de paza angajeaza urgent agent de securitate cu sau fata atestat . Cerinte: - varsta maxim 60 ani; - fara cazier Beneficii: salariu atractiv si bonuri de masa

 • Salariu plus comision, contract de munca. Conditii bune de munca, spalatoria se afla in zona Vitan sector 3 Bucuresti, pentru mai multe detalii sunati la numarul din anunt.

 • 6

  Scoala privata Bucuresti sector 3, angajeaza Profesoara Limba Engleza. Va rugam sa trimiteti Cv-ul dvs. Pe adresa de mail si va vom contacta noi. Studii - Facultate limbi straine. Daca doriti si alte relatii puteti suna la nr.de tel.: 0722 – 243.877 ; 031-101.40.69; 031-105.11.26.

 • 1

  Candidatul ideal - studii superioare tehnice- Politehnica, instalatii - permis de conducere cat B - experienta in executarea lucrarilor de instalatii - experienta in coordonarea santierelor - capacitate foarte buna de comunicare si relationare cu clientii; - atitudine pozitiva, orientata spre solutii; Descrierea jobului - coordoneaza echipele de montaj instalatii frigorifice - supervizeaza executia lucrarilor - respecta documentatia de executie, verifica calitatea lucrarilor efectuate - intocmeste pontaje si situatii de lucrari, diurne, etc Beneficii: - salariu motivant - tichete de masa de valoare maxima - masina, laptop, telefon de servici - asigurare medicala Descrierea companiei S.C. ECO CLIMA INDUSTRIAL, societate infiintata in anul 1994, membra a grupului FRIGOTEHNICA, are ca obiect principal de activitate executia instalatiilor frigorifice industriale si comerciale, confectii metalice, etalonari supape de presiune. Mai multe detalii privind firma noastra puteti afla vizitand site-ul nostru.

 • 2

  Uzina metalurgica angajeaza in departamentul vanzari asistent vanzari/key account . Cerinte: engleza la nivel minim B 2, experinta in domeniul vanzarilor de minim 2 ani intr-o societate de productie sau vanzari in domeniul industrial. Oferim transport,tichete de masa,prime de Craciun si Paste.

 • 1

  Hotels And Hostel International, Angajeza Agenti Turism in toata Romania ... CERINTE: - Persoana Fizica Autorizata sau Societate Comerciala. - Studii Superioare. - Cunostiinte Limba Engleza. - Aspect fizic ingrijit. - Experienta in vanzari. - Posesor Laptop sau Tableta. Castiguri si Bonusuri de Realizare Obiective ... - 150 Lei | Pentru fiecare Profil inscris In Regiunea Contractata pe Platforma Internationala www.HgoTourist.com | PESTE 50 DE CATEGORII DISPONIBILE PE SITE ...( PROMOVARE SPATII DE CAZARE TEMPORARA SI ALTE SERVICII TURISTICE ). - Prezentarea Ofertelor de Promovare a Spatiilor de Cazare sau Alte Servicii Turistice: - Prezentare Oferta prin E-mail | Contact Telefonic | Retele de Socializare sau Deplasare la Locatie pentru a prezenta oferta de Promovare Managerului ... - Materialele de Promovare le primiti in momentul semnarii Contractului ... Foarte Important de stiut ... - Pentru fiecare Profil inscris pe site in Regiunea Contractata primiti suma de 150 Lei. Abonamentul de Promovare este de 12 Luni cu posibilitate de Prelungire. La fiecare prelungire cu inca 12 luni Dumneavoastra Incasati inca 150 de Lei pentru Profilul Adaugat pe Site ... - La 500 de Profile Adaugate pe Platforma Internationala pentru fiecare Profil incasati suma de 200 Lei ... Diferenta dintre Succes si Esec este Colaborarea ... CONTACT: E-MAIL: TELEFON: +40-0720286549 SITE: www.HgoTourist.com

 • 12

  Angajam soferi camion cu experienta pentru Comunitatea Europeana posesori permis de conducere categoriile C+E, atestat marfa, card tahografic . Se lucreaza la prelata sau semiremorca frigorifica, camioanele sunt dotate cu aparate pentru plata taxelor de drum, telefon de serviciu. Se ofera : - contract de munca din prima zi incheiat in Romania pe perioada nedeterminata. - salariu atractiv. Contractele de munca asigura: -dreptul la somaj, dreptul la pensie si vechime. -asigurare medicala. -mod de lucru placut , dispecerat profesionist in limba romana Salariu 2300 euro/luna + bonusuri. Se pot face km suplimentari care se platesc in plus. Aveti posibilitatea de a va alege ruta pe care lucrati si tipul de semiremorca(FRIGO SAU PRELATA) Se cere : - atestat transport marfa - card tahografic - analize medicale (fisa siguranta circulatiei) - aviz psihologic - cazier judiciar. Anuntul este valabil pentru toate judetele tarii. Se asigura transportul pana la camion.

 • 5

  Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli, nou achizitionata. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 2

  Angajam MECANIC AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 2

  Angajam full time Tehnician aparate cafea/snack tip vending. Experienta conditie obligatorie. Permis conducere cat. B. Zona Bucuresti/Ilfov.

 • 5

  Reprezentanta Volkswagen din Otopeni angajeaza agenti de securitate prezentabili. Program 24/48 Salariu motivant Plata la timp, fara intarzieri.

 • 3

  Agentie Imobiliara cu experienta in domeniu, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta. Conditii foarte avantajoase. Sediul in Bucuresti, Bulevardul Unirii si Calea Serban Voda. Cursuri la sediul firmei https://www.cristalholding.ro/pages/companie 0799059903

 • 6

  Angajam instructori auto conditii avantajoase.Salariu 30 ron sedinta

 • 9

  Firma de constructii angajeaza muncitori calificati pe gips carton, zugraveala dar si muncitori necalificati.Salariu atractiv plus carte de munca.Rog seriozitate

 • 3

  Cautam bona pentru baietel 10 luni, zona Apusului Militari. Atributii: ingrijire si supraveghere copil Salariul: 2500 lei/luna Program: 8 ore/zi tel. 0726256070 sau 0213107403

 • 3

  Cautam menajera cu experienta pentru familie din Pipera, vila p+1. Atributii : curatenie si calcat, ( un avantaj si gatit) Tel. 0726256070 sau 021 3107403

 • Salveaza cautarea