Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Atelier de Retus Mall Buzau angajeaza croitoreasa cu experienta pe masina liniara si triplock (surje) * Conditii excelente de lucru, nu se face productie * Program de lucru 3 zile pe saptamana si 4 zile saptamana urmatoare * Salariu atractiv peste media pietei * Contract de munca * Bonusuri si beneficii in functie de performante * Punct de lucru Mall Buzau Pentru mai multe detalii: 0731499169 Alin

 • Caut de lucru cu diverse firme de croitorie pentru lucru la domiciliu de preferat din Râmnicu Sărat mai multe detalii la telefon

 • Ne marim echipa! Cautam operatoare pe masina de brodat: In fisa de lucru: - operare pe o masina de brodat de ultima generatie - ajuta la procesul de productie, impachetare si livrare comenzi - gestioneaza si tine evidenta comenzilor in lucru - se asigura de livrarea cu succes a comenzilor expediate si de rezolvarea eventualelor impedimente aparute Cerinte minime: - cunoștinte operare pe calculator - atentie la detalii - seriozitate Postul este alocat prin fonduri europene. Se va asigura un training pentru invatarea operarii pe masina de brodat. Daca esti o persoana serioasa, energica si dornica de munca poti trimite un CV la adresa textilabuzua[@]yahoo.com sau poti afla mai multe detalii la telefon 0767 278 100.

 • Angajam Personal loc de joaca situat in Buzau. Cerinţe: * iniţiativă, creativitate, originalitate, inventivitate ; * abilităţi de comunicare, socializare; * zâmbitor/zâmbitoare şi bine dispus/ă în majoritatea timpului; * persoană ordonată, onestă şi responsabilă; * atenţie la detalii; * persoană dornică să îşi petreacă timpul alături de copii; * spirit de echipă; Descrierea jobului: - participarea si initializarea copiilor la diverse activitati recreativ- educative tip ateliere dar si in cele in care vei angrena copiii atât la evenimente cât si la joaca copiilor; - supravegherea şi îndrumarea copiilor pentru o joacă lipsită de incidente şi sigură ; - menţinerea locului de munca curat si organizat, conform procedurilor interne; - aranjarea spaţiului pentru evenimente şi servirea mesei în cazul aniversărilor; - minime cunoştinte de Pc; - te asiguri ca sunt respectate regulile locului de joaca. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni pana vineri.

 • SC Darbo Creativ SRL angajeaza urgent confectioneri cu experienta in masini liniare. Telefon 0729626622

 • Cautam colaborare cu croitoreasa cu experienta pentru retusuri la rochii de seara si mireasa in locatia noastra (detinem echipamentele necesare). Oferim: - Program flexibil. - Salarizare atractiva, peste media din domeniu. - Bonusuri in functie de realizari. Daca cunoasteti persoane cu profilul cautat de noi, va rugam sa le informati referitor la anuntul nostru.

 • Angajez confectioneri in industria textila Sediul este in Ramnicu Sarat, zona centrala

 • Salveaza cautarea