Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Societatea Royal York angajează croitoreasă + montator. Detalii: se doresc oameni pe poziții full time, la locația din Chiajna: Chiajna, Adresă: Strada 1 Decembrie 1918 nr. 21, Roșu 077042 În special, este nevoie de experiență pentru perdele și decorațiuni. Salariul se va negocia la interviu, în funcție de abilități experiență etc. Pentru mai multe detalii sunați la numărul: 0722.271.973 sau 0723.503.238 IMPORTANT: nu răspundem la mesaje aici. Sunati la numerele de telefon pentru detalii si pentru a aplica.

  • Angajam confectionera, liniara si triplok cu experienta zona Dobroiesti , jud Ilfov , tel 0731759819

  • Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din comuna Tunari, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produs cap-coada si - confectioner textile cu experienta in executia produselor Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

  • Angajam Confectioner textile cu sau fara experienta pentru atelierul din Sos Giurgiului- Jilava (Arteca). Program normal 8 ore/zi si salariu negociabil. Mai multe detalii la nr. 0722385726

  • Angajam croitoreasa cu experienta Cautam o persoana serioasa, cu capacitatea de a realiza produse cap-coada, perfectionista, atenta la toate detaliile, intrucat ne respectam clientii si, impreuna, le oferim produse cu o executie deosebita, din materiale de calitate. Oferim contract de munca, salariu motivant, program de lucru de 8 ore/zi, de luni pana vineri. Weekend-urile sunt doar ale dumneavoastra! De asemenea, sarbatorile sunt sfinte si meritam acele zile libere! Si pentru ca sanatatea dumneavoastra este importanta, veti beneficia de un abonament medical privat. Asteptam sa ne contactati la adresa de mail sau la numarul de telefon 0720.091.506.

  • Salveaza cautarea