Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din comuna Tunari, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produs cap-coada si - confectioner textile cu experienta in executia produselor Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

  • Angajam Confectioner textile cu sau fara experienta pentru atelierul din Sos Giurgiului- Jilava (Arteca). Program normal 8 ore/zi si salariu negociabil. Mai multe detalii la nr. 0722385726

  • Atelier productie confectii textile pt dama, situat pe bulevardul Voluntari, angajam confectioner textile cu experienta pentru masini lineare si masini speciale, calcatoreasa pentru calcat interfazic si produs final. - Salariu motivant + prime de productivitate/ calitate in functie de performanta individuala. Conditii bune de munca, mediu curat, transport decontat.

  • Societatea Royal York angajează croitoreasă + montator. Detalii: se doresc oameni pe poziții full time, la locația din Chiajna: Chiajna, Adresă: Strada 1 Decembrie 1918 nr. 21, Roșu 077042 În special, este nevoie de experiență pentru perdele și decorațiuni. Salariul se va negocia la interviu, în funcție de abilități experiență etc. Pentru mai multe detalii sunați la numărul: 0722.271.973 sau 0723.503.238 IMPORTANT: nu răspundem la mesaje aici. Sunati la numerele de telefon pentru detalii si pentru a aplica.

  • Royal York angajeaza full time Croitoreasa si montator cu experienta in perdele si decoratiuni. Adresa sediului: Chiajna, Adresă: Strada 1 Decembrie 1918 nr. 21, Roșu 077042 – royalyork.ro Pentru detalii, sunati la numerele de telefon: 0722.271.973 sau 0723.503.238 De asemenea, puteti intra pe site sa aplicati la job, prin intermediul link-ului: https://www.royalyork.ro/decoratiuni-interioare/contact/ ATENTIE: NU RASPUNDEM AICI LA MESAJE Salariul se va negocia la interviu in functie de aptitudini si calificari, in functie de experienta.

  • Salveaza cautarea