Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Croitorie / Tricotaje / Marochinarie Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sala productie confectii textile de inchirirat in Timisoara. Sala include echipamente de ultima generatie utilizate in productia de confectii textile, pentru diferite creatii vestimentare. Utilajele incluse in pretul de inchirere sunt: - 2 buc masini de cusut liniare cu functii automate - 1 buc masina de surfilat, 2 ace 4 fire; - 1 buc masina de surfilat, 2 ace 5 fire; - 1 buc masina de surfilat overlock, 3 ace 5 fire; - 1 buc masina de cusut zigzag - 1 buc masina de cusut ascuns - 1 buc masina de cusut nasturi - 1 buc masina de cusut butoniere - 1 buc masina de cusut casnica - 1 buc masina de calcat compusa din: masa de calcat incalzita si aspiranta si statie de calcat semi-profesionala cu autonomie de lucru continua - 2 buc manechine reglabile - 9 buc scaune Optional se pot inchiria si urmatoarele echipamente ultraperformante: - masina de brodat - masina de capsat - masina automata, programabila de cusut butoniere Inchirerea se realizeaza cu contract pe 2 ani la pretul de 560 euro/luna, cu disponibilitate din februarie 2019. Anuntul se adreseaza tuturor persoanelor/firmelor care isi doresc un atelier de creatie vestimentara gata echipat si pregatit de lucru. Pentru mai multe detalii sunati la telefon 0726300921.

 • Firma de confectii imbracaminte din Timisoara, zona Lipovei, angajam cusatoare cu experienta si tinere absolvente dornice sa invete sa coase la masini de cusut profesionale. Relatii la tel. 0741141285

 • Firma specializata in productia de canapele, fotolii, coltare etc., angajam croitor / cusator / cusatoare. Cerinte: - experienta in croitorie de 1-2 ani - disponibilitate de lucru in Timisoara - program fix 7:00 - 15:30 Salariul este negociabil in functie de specializarea individuala.

 • Angajam cusatoare la atelier de creatie vestimentara. Program de luni-vineri intr-un mediu de lucru placut si linistit. Realizam serii mici de haine sau tinute pe comanda. Salariu atractiv. Zona SInaia. Relatii la tel. 0742614784 Va asteptam, cu drag!

 • Realizez la comanda: -imbracaminte dama -articole pentru casa: perdele, draperii, lenjerii de pat, etc. -reparatii si modificari.

 • Angajam persoana pt. cusut pe masini electrice liniare intr-un atelier de confectii textile dama. Firma este de productie si functioneaza de 25 ani pe piata romaneasca. Produsele sunt mai elegante, de gala sau de zi. Salarul este foarte bun, se dau tichete de masa si cadou, timpul de lucru este de 8 ore-5 zile pe saptamana. Punctul de lucru este in Timisoara, pe Calea Buziasului in zona Banatului ( Lukoil ).

 • Angajam cusatorese si tiparista cu experienta si dexteritate in realizarea produselor cap coada .In atelirul nostru de creatie realizam prototipuri si serii mici de haine pentru femei .Nu se lucreaza cu publicul .Apreciem de asemenea atentia la detalii si eficienta .Mediu de lucru linistit si armonios . SALARIU NET de la 1700RON la 2700 RON Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr tel 0722756009 .

 • Anunt de angajare Angajam cusatorese,croitorese. Daca doresti un loc de munca stabil, un slariu atractiv si un program care poate fii flexibil,nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon : TE ASTEPTAM !

 • Anunt de angajare ! Alatura -te nucleului nostru de creatie. Angajam croitorese cu experienta Daca ai aceste calitati : -cunostinte in realizare fiecarei etape in executarea unui produs vestimentar de calitate :constructie tipar,croit ,cusut,finisat -creativitate ,placere si dorinta de lucru ,de progres -pozitivitate ,spirit organizatoric ,focusare -respectarea termenelor stabilite in executarea produselor , Te asteptam cu drag sa te unesti echipei noastre, la atelierul de creatie din Timisoara . ?? 0722756009 Ce oferim : -Salariu extrem de atractiv -program flexibil -un mediu de lucru armonios ,linistit -siguranta unui loc de munca stabil

 • S.C. S.A. ____________________________________________________________________ Angajam CONTROLOR CALITATE Cerinte pentru post: · Calificare in domeniul confectiilor, data de o scoala profesionala sau de Colegiul Tehnic MIU; · Sau: cunostinte foarte bune de confectioner; · Capacitate buna de relationare si comunicare (rabdare, perseverenta, calm si consecventa); · Atentie si capacitate de concentrare; · Flexibilitate si disponibilitate pentru ore suplimentare. Atributii ale postului: · Implementarea si mentinerea cerintelor de calitate ale produsului si procesului de verificare; · Respectarea procedurilor de control si documentare a controlului (fisa de control, stampilare, etichetari standard si speciale); · Propunerea de solutii tehnice de remediere a problemelor de calitate; · Controlul conform fisei tehnice. Oferim: 1. Pachet salarial atractiv 2. Tichete de masa 3.Transport asigurat 3. Acordarea de bonusuri in functie de performante ____________________________________________________________________ Curriculum Vitae poate sa fie trimis pe e-mail: receptie@modatim.ro sau depus la sediul societatii situat in Calea Sagului vis-a vis de Metro ( Platforma Industriala Incontro) pe DN 59 km 8+550 m stg, Hala 8. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon 0256 499.012 .

 • Angajez pentru punctul de lucru din Giroc, judetul Timis : – Confectioner imbracaminte – Personal necalificat in confectii textile – CTC-isti Cerinte: cunostinte in domeniul industriei usoare, seriozitate si spirit de echipa . Salariu atractiv intre 2.687 lei si 3.047 lei in functie de calificare, premii in functie de performante, asiguram transport, program fix si bonuri de masa 15 lei. Cei interesati ne pot contacta la nr de telefon 0775263802 sau ne pot trimite cv-urile mail la adresa : ro.semoffice@gmail.com

 • Angajez croitoreasă/ confecționera textil capabilă să asambleze integral produsele croite ( salopete, halate etc), reparatii si modificari, croitorie la comanda( rochii, pantaloni etc)zona calea sagului- dambovita, salariu in functie de experienta. Tel. 0736053195, 0742785857

 • Angajam cusatoare/croitor pentru confectionare huse scaune, salariu motivant, bonuri de masa, transport decontat pentru cei din afara orasului. cerinte: seriozitate, responsabilitate, disponibilitate pentru ore suplimentare

 • SC Artemide Confections SRL angajeaza personal pentru productie in domeniul confectiilor textile : - muncitor/barbat pentru industria textila - cusatoare/cusatori pe masina liniara sau dek, surfilat, speciala ( nasturi, butoniera, traveta etc) - personal croi - manual ( calcat + ambalat ) - mecanic intretinere Salarizare atractiva in functie de experienta cu posibilitate de avansare si calificare profesionala. 0721749519 0356800175

 • Firma producatoare de articole textile angajam operatoare pentru masini de cusut liniare , de surfilat si muncitoare necalificate ,cu sau fara experienta in domeniu Angajam pe perioada vacantei de vara eleve care au implinit virsta de 18 ani Se lucreaza un singur schimb intre orele 7 - 15.30. Nu se lucreaza la norma. Se ofera conditii de munca deosebite ,contract de munca pe perioada determinata / nedeterminata. Se acorda salariu motivant in functie de realizari si competente , tichete de masa. pentru fiecare zi lucratoare . Informatii suplimentare tel 0728160435.

 • Angajam confectioneri incaltaminte cu si fara experienta Oferta (bonusuri, beneficii) Transport, tichete masa, prima zi nastere, al 13-lea salar Relatii la tel.0256214011, sau bit@bontimes.dnttm.ro

 • FIRMA SHOES GROUP 2000, CARE ACTIVEAZA IN DOMENIUL INCALTAMINTEI, ANGAJEAZA CUSATOARE CU EXPERIENTA. SE OFERA SALARIU ATRACTIV, TICHETE DE MASA, TRANSPORT GRATUIT, BONUS! INFORMATII SE POT OBTINE LA TELEFON: 0256.286.184/0256.286.189. 0741-099.093 CV-URILE SE POT TRIMITE LA E-MAIL shoesgroup2000ro@gmail.com.

 • FIRMA SHOES GROUP 2000, CARE ACTIVEAZA IN DOMENIUL INCALTAMINTEI, ANGAJEAZA CUSATOARE CU EXPERIENTA. SE OFERA SALARIU ATRACTIV, TICHETE DE MASA, TRANSPORT GRATUIT, BONUS! INFORMATII SE POT OBTINE LA TELEFON: 0256.286.184/0256.286.189. 0741-099.093 CV-URILE SE POT TRIMITE LA E-MAIL shoesgroup2000ro@gmail.com.

 • confectionare huse volane; Grilaje material textil

 • Angajam personal pentru spălătorie/curățătorie de haine din Timisoara! Locație: centru,lângă magazin Bega! Program de 8h/zi in 2 ture! Salariu atractiv! Loc de munca stabil pentru perioada lunga! Rog seriozitate!

 • Salveaza cautarea