Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajam inginer chimis domeniul galvanizare pentru vanzare produse si asistenta tehnica la clienti tel: 0722.330402

 • Candidatul ideal Cerinte: - Bune abilitati de comunicare, negociere, organizare si planificare; - Studii medii finalizate; - Disponibilitate la deplasari in tara; - Bune abilitati de comunicare si negociere; - Cunostinte medii de uitilizare a calculatorului (MS Office); Descrierea jobului: Prospecteaza piata de profil, identifica principalele oportunitãti de vanzare, negociaza conditiile de vanzare cu clientii, creaza conditiile de vanzare si prezinta obiectul vanzarii. Monitorizeaza clientii din piata si satisfactia acestora Responsabilitati: - Realizarea obiectivelor de vanzari; - Dezvoltarea portofoliului de clienti din zona arondata; mentine si dezvolta relatii cu clientii; - Realizarea contractelor comerciale si promovarea imaginii companiei si a produselor din portofoliu; - Realizarea / implementarea si evaluarea campaniilor promotionale; - Negocieaza preturile pentru produsele din portofoliu; - Monitorizeaza comenzile si rezolva sesizarile, retururile si stornarile; - Este responsabil de comenzile clientilor pe care ii gestioneaza pe intreg fluxul operational pana la livrare; - Este responsabil de incasarea contravalorii pentru produsele vandute; Oferta: - Contract cu norma intreaga pe perioada nedeterminata - Salariu + bonusuri in functie de performante - O echipa unita si foarte bine pregatita - Oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei. CV: Descrierea companiei: ROTECH TOTAL SYSTEMS este reprezentantul pentru Romania a firmei italiene RIVIT SRL, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de fixare si masini de tras profesionale. De 14 de ani, suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de organe de asamblare, sisteme de fixare si de prelucrare tabla pentru industrie si constructii. Colaborarea cu aceasta firma consacrata in Europa reprezinta pentru noi garantia unor produse de calitate ce pot satisface pe deplin exigentele dumneavoastra. Activitatea de baza a firmei noastre o reprezinta importul si distributia de elemente de fixare, organe de asamblare, masini de tras nituri si piulite nit, masini de taiat si prelucrat foi de tabla, unelte si scule diverse. Ne dorim ca fiecare colaborare sa fie una reusita pentru ambele parti, asa ca oferim cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

 • Angazam studenti cu norma full time sau part time pentru postul de Tehnician sisteme de securitate. Instalare si punere in functiune a sistemelor de alarma, sisteme video, control acces si centrale telefonice. Mentenanta si service sisteme antiefractie, CCTV, control acces,si centrale telefonie.

 • Nou!!! vreti sa deveniti o persoana dependenta financiar si cu un salariu bun in Romania, dar mai ales in strainatate? Faceti cursurile de sudor, dar mai ales sudor wig-tig, (argon) care este foarte cautat dar si platit foarte bine in alte tari, Inscrieti-va si la cursul de sudor mig-mag, care este la fel de cautat si unde oferta este foarte buna, dar si sudorii electrici sunt cautati pe platforme sau pe nava in mars, dar si in majoritatea rafinariilor. Pretul in raport cu valoarea castigului este foarte mic, asa ca se asteapta candidati pentru inceperea cursului in tot timpul anului iar la formarea unei grupe se poate incepe cursul. inscrieri si detalii la telefon 0761555505 . sau pe strada Interioara 3 constanta

 • Descrierea companiei: Societate comerciala avand ca obiect de activitate productia si procesarea carnii (de pasare), in cea mai moderna locatie, facuta dupa ultimele cerinte ale U.E. Candidatul ideal: -Studii: superioare, profil industrie alimentara; -Experienta: minim 5 ani in domeniul industriei alimentare/retail; -Experienta in sistemele de management privind siguranta alimentara (/HACCP/FS/BRC) si sisteme management calitate (ISO 9001); -Persoana organizata, atenta la detalii, orientata spre rezultat; -Persoana toleranta, atenta la nevoile celorlalti, cu abilitati de comunicare; -Bune abilitati de comunicare, prezentare si relationare; -Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor; -Cunostinte PC : Excel, Word, MS PowerPoint, etc -Limbi straine: engleza reprezinta un avantaj; Descrierea jobului: -Supervizeaza activitatea de productie pe tura de care este responsabil; -Lanseaza inceperea activitatii conform planului de productie agreat; -Urmareste realizarea productiei din punct de vedere cantitativ si calitativ; -Gestioneaza personalul din subordine si mediaza eventuale situatii care intervin; -Se asigura de respectarea procedurilor, completarea corecta a documentelor si a rapoartelor de productie; -Este responsabil pentru respectarea retetarelor fiecarei categorii de produs finit produs; -Coordoneaza predarea produselor catre coordonatorul logistic. -Propune si elaboreaza proceduri gestionate de departamentul calitatea si sisguranta alimentului; -Impreuna cu medicii veterinari din echipa se asigura de verificarea proiectelor/proceselor operationale conform legislatiei sanitar veterinare in vigoare. Program de lucru: 9-18 ( 8h cu 1h pauza de masa); Salariul se discuta in mometul interviului; Cv-ul se trimite pe adresa Detalii la telefon: 0741212102 Punct de lucru in sector 3 langa Auchan Vitan.

 • Pentru postul de INGINER CONSTRUCTII CIVILE Descrierea postului: - intocmirea necesarului de materiale si consumabile in santier - supravegherea si coordonarea echipelor de lucru in santier - gestiunea materialelor, a sculelor si a altor obiecte de inventar folosite pentru respective lucrare - intocmirea rapoartelor de lucru: consumuri materiale, realizari zilnice. CERINTE: - urmarirea etapelor lucrarilor pentru a asigura respectarea planificarilor, in conditii de calitate si de siguranta; - incadrarea lucrarilor in termen; motivarea echipei de lucru, punctalitate, seriozitate; SE OFERA: Contract de munca pe perioada nedeteminata, salariu motivational, de doua ori pe luna in regim Avans / Lichidare, bonusuri in functie de performanta, cazare. Este necesara o persoana responsabila, cu disponibilitate de lucru in teren, deplasari, posesor carnet de conducere cat B, capacitati foarte bune de comunicare atat cu lucratorii din subordine cat si cu reprezentantii Beneficiarului. Pentru postul de INGINER CFDP Studii superioare in domeniul constructiilor, specializarea CFDP. Experienta in executia de lucrari de drumuri si strazi, cunostinte utilizare PC (Word, Excel, Microsoft Project), bune abilitati de planificare, organizare, coordonare si initiativa, orientare spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, rezistenta la stres, disponibilitate pentru program prelungit, permis de conducere categoria B. Descrierea postului: -Urmareste si verifica pe timpul executiei lucrarii respectarea riguroasa a proiectului; -Raspunde de respectarea legislatiei privind protectia muncii, precum si a normelor interne; -Raporteaza cantitatile de lucrari executate si impreuna cu Biroul urmarire productie intocmeste situatia de lucrari; -Raporteaza lunar sau de cate ori este nevoie stadiul lucrarii catre conducerea societatii. -Coordoneaza activitatea de productie la punctul de lucru in vederea realizarii lucrarilor in conditii de eficienta tehnico-economica si de calitate, cu respectarea bugetului stabilit si incadrarea in termenul de executie asumat prin contract, gestionarea resurselor materiale si umane; Pentru postul de MAISTRU CONSTRUCTOR Cerinte: -experienta in constructii - persoana cu foarte bune abilitati de organizare si planificare; - capacitate de asumare a responsabilitatii si de a lua decizii; - orientare spre rezolvarea problemelor; Salariul se negociaza in functie de cunostintele aptitudinile pe care le detineti.

 • Tipul postului: Norma intreaga, perioada nedeterminata Locatia: Ploiesti, jud. PH Cerinte pentru ocuparea postului: - studii superioare atestate cu diploma de licenta in domeniul inginerie chimica; - minim 3 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite; - cunostinte operare PC – MS Office (Excel, Word). - rigurozitate, perseverenta, promptitudine Descrierea generala a responsabilitatilor: - Realizarea analizelor, incercarilor si determinarilor pentru uleiurile electroizolante si hexafluorura de sulf – SF6, materiale folosite in functionarea echipamentelor energetice; - Implementarea si mentinerea in functiune a sistemului integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca; - Stabilirea si mentinerea legaturilor cu structurile de certificare, acreditare, standardizare; - Respectarea normelor si procedurilor pentru autorizarea si mentinerea autorizarii laboratorului; - Participa la efectuarea auditurilor interne (inter-laboratoare) din cadrul societatii; - Elaborarea sau actualizarea documentelor sistemului integrat de management al calitatii, mediu si SSM. Ce oferim: - Mediu de lucru plăcut și profesionist; - Bonuri de masă; - Concediu de odihnă plătit corelat cu vechimea totală în muncă; - Posibilități de dezvoltare profesională. Pentru ocuparea postului, se va organiza concurs in intervalul 28.10.2019 (proba scrisa) – 29.10.2019 (proba interviului). Ultima azi pentru inscrierea la concurs este 25.10.2019. In situatia in care se va prezenta un singur candidat, se va organiza examen in data de 28.10.2019. Daca sunteti interesat/interesata, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de email , urmand sa fiti contactat/contactata pentru inscrierea la concurs si participarea la proba scrisa, respectiv proba interviului. Proba scrisa consta in redactarea unei lucrari pe baza bibliografiei stabilite pentru acest post. Tematica, bibliografia si lista actelor necesare inscrierii la concurs vor fi transmise persoanelor interesate.

 • Inginer / Tehnician Metrolog Metro Activ SRL Constanta Metro Activ SRL recruteaza Inginer sau Technician Metrolog pentru laboratorul din Constanta. Misiunea dvs. principala in acest post consta in: Asigurarea prestarii serviciilor de verificare metrologica / etalonare a echipamentelor de masurare din domeniile:, Marimi Mecanice, Marimi Fizice in functie de competentele dobandite Asigurarea respectarii termenlor si conditiilor de realizare a serviciilor de verificare metrologica / conformitate metrologica / etalonare. Profil : Recrutam atat personal cu experienta relevanta in domeniu insa si debutanti ce doresc sa se initieze si sa se specializeze in domeniul metrologiei industriale. Spiritul analitic, autonomia, modul de organizare si in principal dorinta de a invata vor face din dumneavoastra candidatul potrivit.

 • SC angajeaza proiectant cu experienta si cunostinte solide in AUTOCAD 2D . Cerinte - Studii profil tehnic - Cunostinte MS Office, Autocad 2D, - Bune abilitati de comunicare; - Capacitatea de a lucra atat in echipa, cat si independent; - Preocupare continua pentru dezvoltarea profesionala; - Pachet salarial motivant; - Oportunitati de dezvoltare personala si profesionala intr-un mediu creativ, dinamic si complex. Asteptam cv-urile prin mesaj sau la adresa de mail ! Relatii la telefon : 768186155

 • Buna ziua, Mesteri Locali ofera gratuit mai multe lucrari si proiecte pentru electricieni, frigotehnisti si ingienri electrocasnice in Bucuresti-Ilfov. Va inivitam sa va creati gratuit cont si sa va inregistrati ca mester pentru a putea accesa lucrari in zona ta. https://mesterilocali.ro/devino-mester Cautam electricieni, frigotehnisti si ingineri electrocasnice pentru urmatoarele tipuri de lucrari: Schimbare tablou electric apartament Schimbare tablou electric garsoniera Revizie instalatie electrica Urgente electrice Inlocuire fasunguri / sigurante / prize Montare fasunguri / sigurante / prize Revizie tablou electric Refacere circuit complet priza / iluminat Inlocuire tablou electric Inteventii electrice Servicii electrice non-stop Reparatii casete de directie Montare corpuri de iluminat Montare disjunctor / diferential Inlocuire coloana de interior Reparare legaturi doza de derivatie Electrician frigotehnist Montare tablou electric Reparatii electrice generale Schimbare panou electric Verificare instalatie electrica Instalare aparataj electric Refacere legaturi electrice Eliberare schita monofilara Reparatii masina de spalat Reparatii masina de spalat vase Montare/instalare masina de spalat Reparatii televizoare Reparatii/service combine frigorifce/lade/frigidere iti punem la dispozitie toate unelte necesare de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea in mediul online reducand costurile pentru promovare si timpul petrecut in cautarea de clienti Ia-ti echipa si hai pe Mesteri Locali! Inscrie-te gratuit!

 • Candidatul ideal - Studii superioare tehnice (electrotehnică, electronică, automatică, mecatronică); - Experiență minim 1 an pe un post tehnic – preferabil profil electric sau sisteme automate - Cunoștințe avansate de sisteme cu reglaj automat, metode clasice de automatizare (relee, bucle, cicuite digitale); - Reprezintă un avantaj cunoștințele despre: mecanică generala, managementul mentenanței. - Atenție la detaliu, ordonat în gândire; - Rezistent la stres, capacitatea de lua decizii sub presiune. Descrierea jobului Programul de lucru va fi în ture de zi a cate 8h, dar, în anumite situații turele vor fi de noapte; - Asigurarea mentenanței si repararea vehiculelor prezente in aeroport ( tractoare pentru transportarea bagajelor, incarcatoare, transportatori de paleti, scari de pasageri, exceptie facand aeronavele ) - Analizarea cat mai rapida si corecta a problemelor tehnice - Intretinerea din punct de vedere tehnic – mecanic, electric si hidraulic - Reparatia cutiilor de viteza, reparatii mecanice si electrice, schimbarea si inlocuirea pieselor - Inlocuirea pieselor defecte ale utilajelor - Asigură sau oferă suport pentru realizarea mentenanței corective în funcție de priorități si de sesizările primite; - Urmărește realizarea mentenanței preventive în funcție de planurile de mentenanță și verifică întocmirea fișelor de către tehnicieni; - Oferă soluții de imbunătățire a sistemelor si echipamentelor; - Verifică rapoartele de incident, fisele de mentenanță, colaborează cu dispeceratul si alți sefi de departament; - Oferă suport în activități conexe – întocmire situații de lucrări, stabilirea de direcții de lucru; - Răspunde prompt solicitărilor în regim de urgență,în afara orelor de program.

 • Descriere post: -studiaza documentatia tehnica de la client (desene si specificatii tehnice) si o transpune in instructiuni de lucru si procese tehnologice interne - comunica permanent cu reprezentatul clientului si verifica respectarea cerintelor acestuia - realizeaza rapoarte de activitate catre client - realizeaza audituri interne si instruiri de personal - elaboreaza instructiunile de lucru - elaboreaza documentia de sistem de management al calitatii - realizeaza planul de actiuni imediat la primirerea unei neconformitati de la client - realizeaza tratarea neconformitatilor, stabileste cauza neconformitatii si actiuni corrective - monitorizeaza performanta la client si performanta livrarilor si coordoneaza imbunatatirea acestora Cerinte: - cunostiinte de asigurarea calitatii. - bune cunostiinte tehnice - cunostiinte mecanica, desen tehnic - bun cunoscator al limbii engleze (vorbit, scris, ascultat) - diploma inginer profil mecanic/ TCM/ IMST/ auditor intern etc Se accepta si proaspat absolventi. Contact: 0722518576 angajari.resurse.umane.ir@gmail.com

 • Candidatul ideal: - seriozitate/responsabilitate - loialitate - hotărâre - adaptabilitate - autocontrol - atitudine pozitivă - răbdare - capacitate de orientare și comunicare - peste un an de experiență în muncă Descrierea jobului: - studii superioare tehnice în domeniul construcțiilor C.C.I.A. sau C.F.D.P. - operare PC: Word, Excel - experiența constituie un avantaj. Descrierea companiei: S.C. ȘTEF INVEST S.R.L. este o firmă dinamică, specializată în furnizarea de soluții complete pentru lucrări în construcții. Prezentă pe piață din anul 2003, o plasează în categoria firmelor de construcții care promovează calitatea, atât din punct de vedere al execuției lucrărilor, cât și a materialelor folosite.

 • Inginer mecanic, autorizat ISCIR in meseria de Responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), imi ofer serviiciile.

 • - Candidatii pot aplica la acest job doar daca detin o diploma de instalator sanitar si gaze naturale sau legitimatie de instalator grad EGD /EGIU in termen de valabilitate; - Educaţie necesară: Studii Medii tehnice /profesionale, Specializare: Instalator gaze naturale autorizat; - Experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii utilizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiei utilizare gaze naturale; - Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Reglementările legale cu impact în executarea instalațiilor de gaz. - Abilitati foarte bune de lucru in echipa, auto-organizare; - Permis de conducere cat. B prezinta avantaj; - Calificare in meseria de electrian constituie avantaj Abilitati: - Bun cunoscator al conditiilor privind executarea si exploatarea sistemelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale; - Corectitudine, tenacitate, seriozitate; - Capacitate de analiza, sinteza si lucru in echipa. Principalele responsabilitati : - executie instalatii utilizare gaze naturale - efectueaza verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiei utilizare gaze naturale - montare eectrovave - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Prezinta avantaj Autorizare I.S.C.I.R privind sudura polietilena/otel Descrierea companiei S.C. 4 Utility Networks S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc din anul 2018. Obiectul principal de activitate il reprezinta proiectarea si executia instalatiilor de gaze, termice si sanitare si dorim sa oferim cele mai bune servicii de revizii și verificări ale instalațiilor interioare de gaz prin personal autorizat. Isi va desfasura activitatea in principal in Bucuresti, jud. Ilfov si in urma solicitarilor concrete.

 • Candidatii pot aplica la acest job legitimatie de instalator grad PGD/PGIU/EGD /EGIU in termen de valabilitate; -Experienta minim 3 ani in executia instalatiilor de gaze naturale - Educaţie necesară: Studii Medii tehnice /profesionale, Specializare: Instalator gaze naturale autorizat; - Experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii utilizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiei utilizare gaze naturale; - Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie - Abilitati foarte bune de lucru in echipa, auto-organizare; - Permis de conducere cat. B prezinta avantaj;

 • S.C. Rapterm, angajeaza electricieni, mecanici, frigotehnisti, si instalatori salariu motivant. Programul este de 8 ore pe zi (8:00 - 16:30) de Luni pana Vineri. Aeasta firma se ocupa cu mentenanta sistemelor de racire (ventilatie) a aerului, li cat si pe partea electrica a acestora sisteme. Mai multe detalii se pot comunica la telefon sau prin email.

 • Atributii: Cunoasterea avansata a programului Autocad Bune cunostinte de utilizare PC si a softurilor de birotica WORD, EXCEL, OUTLOOK Stapanirea unui program de modelare 3D(Catia, Solid Works, Pro Engineering) si a softului de modelare 3D Siemens NX Unigraphics Stapanirea programului de analiza si stres pentru piping Caesar Stapanirea programului de calcul si dimensionare structurala SAP2000 Cerinte: Absolvirea unei Universitati cu specializarea in Inginerie Mecanica/Aeronautica/Constructii Industriale/Chimica Calificarea Proiectant Experienta de munca 0-5 ani Cunoasterea limbii engleze Avantaje: Cursuri de perfectionare Training-uri

 • Atributii: Cunoasterea avansata a programului Autocad Bune cunostinte de utilizare PC si a softurilor de birotica WORD, EXCEL, OUTLOOK Stapanirea unui program de modelare 3D(Solid WORKS) si a softului de modelare 3D Siemens NX Unigraphics Cerinte: Absolvirea unei Universitati cu specializarea in Inginerie Electrica/Electronica/Telecomunicatii Diploma de Master constituie un avantaj Calificarea Proiectant Experienta de munca 0-5 ani Cunoasterea limbii engleze Avantaje: Cursuri de perfectionare Training-uri

 • Clarismart Consulting cauta pentru o companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Director Tehnic Instalatii. Cerinte: -Experienta relevanta in conducere santiere - Studii superioare in Constructii/ Instalatii - Competente in planificare,organizare ,delegare,control si comunicare - Capacitate de previziune,bugetare si evaluare obiectiva -Putere de decizie si asumare responsabilitati -Atestate,certificari ,autorizari suplimentare constituie avantaj -Disponibil pentru deplasari Responsabilitati: -Conduce,coordoneaza si dezvolta departamentul Tehnic - Organizeaza santierul, programeaza achizitiile, intocmeste graficele de executie si urmareste sincronizarile - Sustine echipa in documentatia de ofertare - Suport tehnic la negocierea contractelor de constructii - Verifica devizele interne, bugetele de proiect -Urmarirea tehnica a derularii contractelor si managementul de santier al proiectelor in executie - Urmarirea echipelor de lucru pe santier, colaborarea stransa cu inginerii de santier - Elaborarea planului de investitii si achizitii tehnologice - Acordarea de consultanta si consiliere tehnica -Urmarirea tehnica a proiectelor in garantie si post garantie Beneficii: - Salariu atractiv - Masina de serviciu - Telefon Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul atasat sau sa apeleze nr de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • Salveaza cautarea