Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ofer servicii autocad,proiectare in domeniul petrolului ,extractie . Pt mai multe detalii :0773922395

 • Ofer servicii de autocad,proiectare,in domeniul petrolului ,extractie.Pt mai multe detalii:0773922395

 • • Ofer servicii RSVTI si Insp. SSM-SU doar part/time

 • Inginer tehnolog de industrie alimentara doresc angajare(pot îndeplini și sarcini de șef de schimb). Mulțumesc anticipat.

 • Candidatul trebuie sa aiba experienta in intocmirea documentatiilor cadastrale sau dornic sa invete. Candidatii vor trimite CV la adresa de email

 • Proaspăt absolvent al Facultății de Știinte, specializarea Ingineria produselor alimentare, solicit angajare în domeniu sau în diferite domenii de activitate.

 • Inginer masini hidraulice si pneumatice,cu peste 20 ani de experienta, doresc colaborare in domeniu.Activez in domeniul service stivuitoare,cu autorizatie ISCIR.

 • Inginer electronist cu experienta in mentenanta, automatizari, autorizat RSVTI, SSM, SU, Mediu, caut loc de munca

 • Recrutam inginer industria alimentara pentru o companie din Alba Iulia. Activitatea sa va consta in prepararea rețetelor și conceperea produselor în acord cu cerințele clienților, beneficiind de sprijinul departamentului de Cercetare - Dezvoltare. Va fi apreciată experienta in industria cărnii. Actioneaza ca suport tehnologic in prezentarea solutiilor in fata clientului. Realizeaza probe tehnologice conforme la sediul companiei sau la sediul clientului Se implica in promovarea produselor in cadrul targurilor, expozitiilor si evenimentelor de specialitate Se implica activ in actiuni de cercetare si dezvoltare in cadrul departamentului Cercetare- Dezvoltare Clientul nostru este o companie importanta din industria alimentara, cu sediul in Alba Iulia.

 • Buna seara caut un loc de munca ca bona dar la mine acasa ca am si eu doi copii o fetiță de un an și 8 luni si un baietel de 4 ani si 10 luni care merge la gradinita cu program prelungit si fata sta cu mine acasa de asta caut la mine acasa ca nu pot sa ma deplasez cu ea multumesc frumos o seara frumoasa va doresc zona brazda lui novac craiova

 • Buna ziua, Esti in cautare de lucrari in zona Bucuresti-Ilfov pentru electricieni, frigotehnisti si ingineri electrocasnice? Urmeaza acesti pasi simpli pentru a putea vedea lucrarile disponibile, totul GRATUIT: 1. Intra pe Mesteri Locali: https://mesterilocali.ro/devino-mester 2. Aplica acum si inregistreaza-te 3. Completeaza formularul de meserias cu detalii despre serviciile oferite 4. Cauta lucrari Totul este GRATUIT, dupa inregistrare veti putea trimite oferte gratuit clientilor pentru fiecare lucrare. Lucrarile disponibile pentru electricieni, frigotehnisti si ingineri electrocasnice sunt pentru urmatoarele tipuri de servicii: Schimbare tablou electric apartament Schimbare tablou electric garsoniera Revizie instalatie electrica Urgente electrice Inlocuire fasunguri / sigurante / prize Montare fasunguri / sigurante / prize Revizie tablou electric Refacere circuit complet priza / iluminat Inlocuire tablou electric Inteventii electrice Servicii electrice non-stop Reparatii casete de directie Montare corpuri de iluminat Montare disjunctor / diferential Inlocuire coloana de interior Reparare legaturi doza de derivatie Electrician frigotehnist Montare tablou electric Reparatii electrice generale Schimbare panou electric Verificare instalatie electrica Instalare aparataj electric Refacere legaturi electrice Eliberare schita monofilara Reparatii masina de spalat Reparatii masina de spalat vase Montare/instalare masina de spalat Reparatii televizoare Reparatii/service combine frigorifce/lade/frigidere Iti punem la dispozitie toate unelte digitale de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea in mediul on-line reducand costurile pentru promovare si timpul petrecut in cautarea de clienti. Ia-ti echipa si hai pe Mesteri Locali! Inscrie-te GRATUIT!

 • Buna seara caut de lucru ca bona la mine acasă am doi copii unul de aproape 5ani si fetita de 1an si 8luni băiatul merge la grădiniță cu program prelungit si fata stă cu mine acasă deci copilași dvs au parteneri de joaca pentru mai multe detalii va astept in privat oras craiova

 • Flashtopo srl Angajeaza inginer topograf , munca de birou intr-o echipa tanara si dinamica ! Astept CV pe adresa de mail :

 • inginer constructor cu experienta caut colaborare in executie,consultanta,asistenta tehnica in constructii. tel

 • Locatii Timisoara si Lugoj Cerinte - cunostinte depanare si operare PC; - vechime de minim 1 an in domeniu; - carnet de conducere categoria B - seriozitate, disponibilitate pentru program prelungit si prezenta placuta. Beneficii Oferite Oferta salariala este una atractiva, in functie de performanta. Aptitudinile pe care le cautam la noul nostru coleg: - deschis, dedicat, performant, responsabil; - constituie un avantaj experienta in domniul caselor de marcat si PC. Responsabilitati Depanarea caselor de marcat electronice fiscale, calculatoare si periferic. Deplasarea la clienti pentru rezolvarea defectelor aparute la echipamentele.. Extinderea portofoliului de clienti ai companiei. Descrierea firmei Compania IIRUC SERVICE S.A., infiintata in anul 2004 pe structura traditionalei firme de servicii in domeniul IT, IIRUC, are ca obiect de activitate implementarea de solutii, consultanta si servicii din domeniul Retail s. i IT&C, a securitatii informatiei, a serviciilor profesionale si a tehnicii de birou. ing. Olimpiu Faur Director Zona Banat IIRUC SERVICE S.A. M. : 0733-400847 email: olimpiu.faur@iirucservice.ro Timisoara, C. Dorobantilor BL. D5 SC. E

 • CANDIDATUL IDEAL Cerințe: - Studii superioare tehnice; - Se solicită experiență în proiectarea matrițelor, bun cunoscător al reperelor auto în domeniul proiectării asistate (CATIA, SOLIDWORKS, CAD); - Cunoștințe avansate de limba Engleză; - Atitudine pozitivă, spirit de echipă; - Orice alte certificări în domeniu constituie un avantaj. DESCRIEREA JOBULUI Responsabilități: - Realizează documentația aferentă proiectelor: AMDEC, HCPP, Fișă Descriptivă; - Realizează analiza preliminară CAE a modelului 3D; - Concepe model 3D cu soft specializat; - Realizează desenul 2D; - Realizează cotarea ISO; - Întocmește Planul de Validare; - Colaborează cu clientul prin e-mail: propuneri model 3D, desen 2D spre vâzare; - Realizează dispozitive pentru reperul respectiv în concordanță cu cerințele caietului de sarcini, norme, proceduri de încercare; - Realizează verificarea de erori a modelului 3D pentru analiza CAE; - Realizează analiza efectivă CAE a reperului cu soft specializat; - Întocmește rapoarte, prezentări, cu rezultatele analizelor; - Determină, implementează și menține caracteristicile speciale ale produsului; Oferim: - Salariu motivant; - Pachet asigurare medicală privată; - Tichete de masă; - Transport asigurat spre și de la locul de muncă; - Posibilitate de dezvoltare a carierei; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Posibilitatea de a lucra într-un domeniu care se află într-o continuă expansiune. DESCRIEREA COMPANIEI Înființată în anul 1994, Delta Invest este unul dintre liderii pieței din România în cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-construcție matrițe și injecție mase plastice.

 • Candidatul ideal - Absolventi scoala profesionala sau liceu cu profil tehnic(mecanic, electromecanic); - Se asigura instruire adecvata pentru dobandirea aptitudinilor specifice; - Disponibilitate activitate in 3 schimburi. Descrierea jobului - Pregatirea masinilor de feliat si ambalat, realizarea reglajelor si ambalarea produselor finite; - Supravegherea procesului de ambalare si buna functionare a masinilor; - Anuntarea persoanelor responsabile in caz de defectiune; - Urmarirea volumului de rebut. Salarizare - salariu net 1900-2000lei - tichete de masa 300lei

 • - Absolventi scoala profesionala/curs calificare profil tehnic(mecanic, electromecanic); - Se asigura instruire adecvata pentru dobandirea aptitudinilor specifice; - Disponibilitate activitate in 3 schimburi. Descrierea jobului - Pregatirea masinilor de feliat si ambalat, realizarea reglajelor si ambalarea produselor finite; - Supravegherea procesului de ambalare si buna functionare a masinilor; - Anuntarea persoanelor responsabile in caz de defectiune; - Urmarirea volumului de rebut. Beneficii - salariu net 2000-2100lei; - tichete de masa 15lei; - contract de munca perioada nedeterminata.

 • Angajam programator CNC Conditii: - cunoasterea programelor SMART MANAGER CONTROL, CNC CAD, AUTOCAD, BRIXCAD Cerinte: - cunoștințe de setare echipament și ajustare program - citire desen/intrucţiuni tehnice - experienta in domeniu constituie un avantaj Oferta: - vino intr-o echipa tanara , dinamica unde iti valorificam performantele remarcabile, de aceea tinta noastra este sa lucram cu tine pe termen lung - contract de munca pe perioada nedeterminata - conditii excelente de lucru - salar 3500-5000 lei negociabil SERIOZITATE MAXIMA DIN PARTEA ANGAJATORULUI

 • S. C. DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING SRL cu domeniul principal de activitate - fabricarea de produse industriale din materiale textile, cu punct de lucru in Ploiesti, regim de lucru in doua schimburi angajam inginer, studii superioare (profil mecanic - un avantaj)

 • Salveaza cautarea