Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Bihor

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: - Cunostinte solide de desen tehnic; - Cunostinte solide de utilizare aparate de masura si control ; - Studii medii tehnice, de preferat in mecano-sudura; - Cunostinte operare calculator; - Organizat, disciplinat, atent la detalii; - Responsabil, automotivat, dinamic; - Viziune de ansamblu; - Capacitate de decizie ; - Capacitate de asimilare rapida a informatiilor ; Descrierea jobului: - Asigura controlul dimensional intermediar si final al pieselor ; - Asigura controlul semifabricatelor receptionate de la furnizori ; - Intocmeste rapoarte de control conform procedurilor interne; - Asigura controlul cordoanelor de sudura pentru piesele finite ; - Participa activ la identificarea cauzelor neconformitatilor si la gasirea solutiilor pentru prevenirea lor; Se ofera: - pachet salarial atractiv - bonuri de masa, - mediu de lucru profesionist, - oportunitati de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei: Companie activa in domeniul automotive.

 • Angajam ingineri productie Fabrica din zona industriala angajeaza ingineri (productie si calitate) Cerinte: * Studii superioare, preferabil in domeniul mecanica, robotica, constructii de masini * Minim un an experienta in productie * Limba engleza nivel mediu/avansat – criteriu obligatoriu * Limba germana constituie avantaj * Persoana dispusa la deplasari (se ofera specializare in Germania) * Angajam si persoane tinere, dornice sa se dezolte in domeniul automotive Beneficii: – Salariu in functie de experienta Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de email: sau sa sune la: 0770 636 079

 • Suntem in cautare de colegi noi - controlori calitate - Oradea CERINTE: Acuitate vizuala ridicata Responsabilitate ridicata si seriozitate maxima Atentie la detalii. Atentia concentrata si distribuitiva bine dezvoltate Experienta in automotive reprezinta un avantaj. DESCRIEREA JOBULUI: Se lucreaza in fabrica Inspectie vizuala in conformitate cu cerintele clientului si pe baza instructiunilor de lucru Respingerea pieselor neconforme Intocmire de rapoarte la sfarsitul zilei Comunicarea permanenta cu sefii de schimb SE OFERA: - pachet salarial: 2450 lei brut - ore suplimentare 200% - spor de noapte 25% - tichete de masa/15 lei - transport gratuit in Oradea - tichete cadou de Craciun si Paste -asigurare medicala gratuita -bonus lunar in functie de performanta dupa 1 luna -prima de recomandare daca recomanzi alti colegi Trimite un CV pe adresa recrutare.arad@trigo-group.com sau suna la numarul de telefon 0737730995.

 • Angajez secretară între 18 și 40 ani

 • Cerințe: - Studii superioare tehnice (ex. Automatică, Informatică Industrială, Electrotehnică, Electronică, Mecatronică, Material Rulant); - Cunoaștrea limbii engleze și/sau germane; - Cunoștiințe de operare PC; - Permis de conducere categoria B; - Disponibilitate la deplasări/delegații; - Receptivitate, înțelegere corectă a problemelor, asumarea de responsabilități; - Atenție concentrată și distributivă; - Inițiativă, memorie vizuală, spirit organizatoric, punctualitate. Responsabilități: - Studii superioare tehnice (ex. Automatică, Informatică Industrială, Electrotehnică, Electronică, Mecatronică, Material Rulant); - Cunoaștrea limbii engleze și/sau germane; - Cunoștiințe de operare PC; - Permis de conducere categoria B; - Disponibilitate la deplasări/delegații; - Receptivitate, înțelegere corectă a problemelor, asumarea de responsabilități; - Atenție concentrată și distributivă; - Inițiativă, memorie vizuală, spirit organizatoric, punctualitate. Condiții: - Tichete de masă la valoarea maximă; - Primă de vacanţă; - Posibilitatea de lucru şi dezvoltare într-un mediu dedicat performanţei, fabricarea de vagoane de călători, tramvaie şi troleibuze; - Mai multe detalii găsiți pe pagina de internet a societății, telefonic sau prin mail. - Adresă de contact , Arad, str. Petru Rareș nrPrin aplicarea/ trimiterea CV sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal; - Termen de păstrare CV: 6 luni.

 • Flashtopo srl Angajeaza inginer topograf , munca de birou intr-o echipa tanara si dinamica ! Astept CV pe adresa de mail :

 • Descriere: - Pe baza unui proces de productie se realizeaza un concept de realizare electrica/software a unui echipament. - Proiectare schema electrica in E-PLAN. - Realizarea de liste de comert pe baza proiectului. - Realizarea de software in STEP 7 si/sau C/C++. - Punere in functiune echipament la client. Cerinte: - Specializare Inginer Electronist - Cunostinte de electrica si electronica - Abilitate de a lucra in E-plan - Cunostinte in domeniul PLC-urilor - Capacitatea de a lucra in echipa multidisciplinara. - Cunostinte de limba engleza. Constituie avantaj: - cunostinte in programarea C/C++ sau alte limbaje de programare de nivel inalt.

 • Descriere: Activitati de proiectare complexa de Roboti-Industriali, masini-echipamente din domeniul MECATRONIC, solutii tehnice de automatizarea unor faze/procese de productie. Se preia tema de proiectare, se realizeaza un concept, se realizeaza modelul 3D, se finalizeaza proiectul mecanic, se urmareste finalizarea practica a proiectului. Prelucrarile prin aschiere se realizeaza pe Centre de Prelucrare CNC (de ultima generatie) din dotarea Companiei. Se lucreaza in colectiv interdisciplinar de proiectare, alaturi de inginer proiectant specializat in pneumatica/hidraulica, inginer proiectant electronist/automatist. Cerinte: - Specializare Inginer Mecanic Proiectant - Cunostinte de proiectare asistata 3D. Solid Edge ar constitui un avantaj. - Capacitatea de a lucra in echipa (colectiv interdisciplinar). - Cunostinte de limba engleza (nivel mediu).

 • Atributii: - implementarea noilor produsecontrolarea procesului de productieanaliza si pregatirea specificatiilor noilor modeleverificarea si aprobarea matritelor pentru departamentele Injectie Mase Plastice si Presacontrolul matritelor CORE TOOLS ( APQP, PPAP, , FMEA, PCP, etc...)orientare catre client Oferim: - program de lucrude luni pana vinerisalar fixbonus de prezentatichete de masadecont de transport Puteti trimite CV-ul dvs. la adresa de e-mail Mai multe detalii la nr. de telefon

 • Atributii: implementarea noilor produse controlarea procesului de productie analiza si pregatirea specificatiilor noilor modele verificarea si aprobarea matritelor pentru departamentele Injectie Mase Plastice si Presa controlul matritelor CORE TOOLS ( APQP, PPAP, , FMEA, PCP, etc...) orientare catre client Oferim: program de lucrude luni pana vineri salar fix bonus de prezenta tichete de masa decont de transport Puteti trimite CV-ul dvs. la adresa de e-mail Mai multe detalii la nr. de telefon

 • Firma angajeaza șef de echipa ptr lucrari de apa-canal cu cunoștințele necesare acestui post..( eventual Instalator). Cerinte: persoana organizata, punctuala si capabila sa-si coordoneze echipa, atenta la detalii si calitate. Experienta anterioara si permis de conducere categoria B(obligatoriu). Nu se cer studii superioare. Se ofera salariu motivant în funcție de randament.si posibilitate de crestere dupa 6 luni de munca.. ptr informatii de Luni - Vineri orele 10-16

 • SC ECO BIHOR SRL cauta asistent de proiect, - cu experineta in managemetnul proeictelor / achizitiilor si in impelementarea proiectelor nor. Limba maghiara constituie un avantaj.

 • Salveaza cautarea