Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Descriere: Activitati de proiectare complexa de Roboti-Industriali, masini-echipamente din domeniul MECATRONIC, solutii tehnice de automatizarea unor faze/procese de productie. Se preia tema de proiectare, se realizeaza un concept, se realizeaza modelul 3D, se finalizeaza proiectul mecanic, se urmareste finalizarea practica a proiectului. Prelucrarile prin aschiere se realizeaza pe Centre de Prelucrare CNC (de ultima generatie) din dotarea Companiei. Se lucreaza in colectiv interdisciplinar de proiectare, alaturi de inginer proiectant specializat in pneumatica/hidraulica, inginer proiectant electronist/automatist. Cerinte: - Specializare Inginer Mecanic Proiectant - Cunostinte de proiectare asistata 3D. Solid Edge ar constitui un avantaj. - Capacitatea de a lucra in echipa (colectiv interdisciplinar). - Cunostinte de limba engleza (nivel mediu).

 • Descriere: - Pe baza unui proces de productie se realizeaza un concept de realizare electrica/software a unui echipament. - Proiectare schema electrica in E-PLAN. - Realizarea de liste de comert pe baza proiectului. - Realizarea de software in STEP 7 si/sau C/C++. - Punere in functiune echipament la client. Cerinte: - Specializare Inginer Electronist - Cunostinte de electrica si electronica - Abilitate de a lucra in E-plan - Cunostinte in domeniul PLC-urilor - Capacitatea de a lucra in echipa multidisciplinara. - Cunostinte de limba engleza. Constituie avantaj: - cunostinte in programarea C/C++ sau alte limbaje de programare de nivel inalt.

 • Flashtopo srl Angajeaza inginer topograf , munca de birou intr-o echipa tanara si dinamica ! Astept CV pe adresa de mail :

 • Clientul nostru ofera servicii complete de managementul deseurilor: ecologizare, tratare, colectare, transport si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase, avand capital integral privat. Responsabilitatile postului: - Participa la predarea amplasamentelor si la receptia lucrarilor; - Pregateste si organizeaza planurile de activitate in cadrul lucrarilor si asigura resursele pentru atingerea obiectivelor proiectului; - Valorifica si dezvolta oportunitati pe durata implementarii proiectului; - Coordoneaza activitatile din cadrul lucrarilor supervizand echipele tehnice, consultantii si alti colaboratori implicat; - Asigura rezolvarea problemelor aparute in realizarea lucrarilor si informeaza la timp conducerea despre acestea, si daca le poate rezolva sau solicita sprijin; - Organizeaza, repartizeaza, coordoneaza lucrarile si supravegheaza executia ritmica a acestora; - Intocmeste necesarul de material, resurse financiare, resurse umane; - Instruieste personalul din subordine; - Controleaza calitatea lucrarilor pentru asigurarea prevederilor din documentatiile tehnice. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii superioare in domeniul constructiilor; - Experienta pe un post similar; - Cunostinte de limba engleza; - Cunostinte a pachetului Microsoft Office si de utilizare calculator; - Disponibilitate la deplasari si program prelungit, cand va fi nevoie; - Permis cat. B. Se ofera: - Salariu motivant; - Masina de serviciu; - Telefon + Laptop; - Program de lucru de 8 ore; - Bonusuri in functie de performanta. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsultig.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Angajam inginer topograf sau operator calculator!

 • Societate comercială de construcții angajăm urgent inginer construcții edilitare sau inginer topograf cu un minim de experiență în acest domeniu și topometrist. Vă oferim posibilitatea de dezvolatre profesioanlă și un salariu motivant. Pentru alte detalii putem fi contactați la numărul de telefon: 0743.406.823.

 • Responsabilitatile postului: - planificarea tuturor activitatilor necesare pe durata intregului proiect, incepand de la activitate de dezvoltare pana la lansarea proiectului in productia de serie - urmarirea fiecarei activitati planificate si asigurarea capacitatii pentru fiecare dintre acestea - urmarirea si inregistrarea tuturor costurilor (IN - OUT) - distribuirea sarcinilor impreuna cu informatiile necesare, tuturor departamentelor implicate - asigura suport in cazul oricarei probleme ivite pe parcursul derularii proiectului - actioneaza ca interfata in raport cu clientul pentru proiectul desemnat, avand ca scop principal asigurarea indeplinirii tuturor cerintelor clientului Cerinte pentru ocuparea postului: - studii superioare tehnice - cunostinte bune de limba engleza, limba germana constituie avantaj - cunostinte de injectare mase plastice, desen tehnic, standarde si tehnologii de prelucrare - abilitati tehnice si capacitate de citire / intelegere a desenelor tehnice - experienta in folosirea programelor CAD (ProEngineer, CATIA V5, etc.) - cunostinte de utilizare a pachetului MS Office - abilitati de comunicare, analiza si organizare - gandire analitica, cu orientare catre rezultate

 • Sinteza S.A. din Oradea, soseaua Borsului angajeaza ambalatori marfa, operatori productie si ingineri chimisti/ chimisti.

 • Angajam inginer topograf, proaspat absolvent si nu numai, topograf, tehnician topograf, cartograf. Experienta nu este necesara. Locatia: Salonta.

 • Fabrică din zona industrială angajează tineri absolvenți ai Facultății de Inginerie Cerințe: • Studii superioare finalizate, preferabil în domeniul mecanică, robotică, construcții de mașini • Căutăm persoane tinere, dornice să se dezolte în domeniul automotive • Experiența în domeniu constituie avantaj • Limba engleză nivel mediu/avansat – criteriu obligatoriu • Limba germană constituie avantaj • Persoană dispusă la deplasări (se oferă specializare în Germania) Beneficii: • Salariu atractiv Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de email: sau sa sune la: 0770 636 079

 • Suntem o companie din Oradea,in continua crestere. Ca si obiective,avem: 1.Dezvoltarea sistemelor de automatizare(SCADA). 2.Automatizari industriale. 3.Sisteme de securitate,detectie si avertizare in caz de incendiu. 4.Retele de calculatoare,cablare structurata. 5.Instalatii electrice forta si curenti slabi. Cautam un candidat cu experienta in unul din domeniile enumerate mai sus. De preferat,detinator de permis auto. Oferim: -Salariu motivant. -Diurne si cazare in deplasari. -Concedii la cererea angajatului. Contact:0743 882823

 • Suntem o companie din Oradea,in continua crestere. Ca si obiective,avem: 1.Dezvoltarea sistemelor de automatizare(SCADA). 2.Automatizari industriale. 3.Sisteme de securitate,detectie si avertizare in caz de incendiu. 4.Retele de calculatoare,cablare structurata. 5.Instalatii electrice forta si curenti slabi. Cautam un candidat cu experienta in unul din domeniile enumerate mai sus. De preferat,detinator de permis auto. Oferim: -Salariu motivant. -Diurne si cazare in deplasari. -Concedii la cererea angajatului. Contact:0743 882823

 • Salveaza cautarea