Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez Inginer programator utilaj CNC pentru fabrica de confectii metalice. Tel: 0744.642148

 • Cautam Inginer instalatii termice (tehnic/service) cu competente multiple (automatizari, IT, electric) Locatia: Galati (si in tara la locatiile clientilor) Ce oferim: - Atmosfera de lucru placuta - Seriozitate (salariile, bonusurile si diurna le veti primi fara intarziere de fiecare data) - Oportunitatea de a lucra doar cu echipamente de top in domeniu - Aprecierea performantelor - Sefi ce traseaza cu profesionalism obiective concrete Avem nevoie de un profesionist: - Dispus sa invete - Perseverent: sa nu se opreasca pana nu gaseste solutia situatiei de rezolvat - Sa lucreze in echipa - Sa fie amabil cu clientii Atributii (obiective generale): - Proiectare si executie instalatii termice, climatizare, electrice - Service si intretinere pentru echipamentele furnizate si nu numai Daca ai citit acest anunt, doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tau la adresa sau suna la 0771051271. Te asteptam in echipa.

 • AUTORIZAT PGIU, EGIU, PGD, EGD.......ANGAJARE, COLABORARE LUCRARI PROIECTARE EXECUTIE TOATE ORASELE.

 • Design engineer for shipdesign with shipyard experience more than one year. English or French language. Excellent knowledge of Aveva Marine software is requested. Working within of design team. Restricted contract for a ship series. duration can be from 6 months to 2 years. Work location is Atlantic Coast, France Expected start earliest July 2019 or later. Task is detail design/3D modeling coordination work in engine room of passengerships with Aveva Marine.

 • Firma cu renume in domeniul naval angajam vopsitori (straicotisti), polizatori, izolatori, schelari, muncitori necalificati pentru santierul naval Tulcea, Galati cu posibilitatea de a lucra si in strainatate. Oferim transport pentru persoanele din afara localitatii si salariu atractiv. Telefon - 0720546938

 • Candidatul ideal Profilul postului Studii superioare de specialitate (preferabil industrie alimentara sau chimie biologie). Cunostinte avansate de utilizare PC (procesare text, calcul tabelar, lucrul cu baze de date). Bune abilitati de comunicare in scris si orale, cunoasterea terminologiei de specialitate. Cunoasterea legislatiei in domeniul industriei alimentare. Descrierea postului: -monitorizarea consumurilor; -verificarea retetelor; -Intocmirea rapoartelor de productie; -inventarierea materiei prime si a auxiliarelor; -coordonarea activitatii de productie; -organizarea productiei si a personalului din subordine. Oferta Pachet salarial motivant; Colaborare cu o echipa de oameni profesionisti, ambitiosi, orientati spre performanta; Reale oportunitati de avansare.

 • Societate comerciala angajeaza inginer tehnolog si inginer industria alimentara pentru fabrica de panificatie/patiserie/cofetarie- cu sau fara experienta Cerinte: -monitorizarea consumurilor; -verificarea retetelor; -intocmirea rapoartelor de productie; -inventarierea materiei prime; -coordonarea activitatii de productie; -organizarea productiei si a personalului din subordine. Salariu motivant! Contact: office@patisgal.ro/ tel: 0749223352

 • Salveaza cautarea