Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 419 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Instalatori sanitari - Belgia

  Angajăm instalatori sanitari: Se cere: - experiență în domeniu - cunoașterea unei limbi străine(engleză sau franceză) - deținerea permisullui de condcee categoria B constituie un avantaj Se oferă cazare și transport către locul de muncă Program de lucru: luni-vineri; 40-42 ore pe săptămână Pentru persoanele din România NU se oferă transportul către Belgia. Mai multe detalii la telefon

 • 16

  Angajam bărbați pentru postul de operator fabrica Baia Mare

  Descriere Operatori pentru activitatea de producție industriala in fabrica din Baia Mare Candidatul ideal -Seriozitate; -Cunoștințe minime de baza pentru deservirea si operarea mașinilor si echipamentelor; -Experiența anterioara nu este necesara, instruirea se face la locul de munca; -Comunicare buna in interiorul echipei, spirit de echipa, abilitați organizatorice. Vin-o si tu in echipa noastră si bucura-te de toate beneficiile de mai jos: - Venit NET GARANTAT începând cu 3.500-, Lei NET (in mana); - Asigurare de sănătate; - Tichete de masa in valoare de 30 Lei; - Ore suplimentare plătite 200%; - Sporuri. Spor de fidelitate, spor de noapte. - Bonus de performanta; - Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paste si Crăciun; - Transport asigurat pe raza localității Baia Mare; - Echipament de lucru; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Posibilitatea de dezvoltare si promovare; - Mediu de lucru profesionist și dinamic la standard european. Așteptam CV-ul Dumneavoastră.

 • Angajam Inginer productie fabrica Baia Mare

  Descriere: - Executa activitati specifice departamentului de productie pentru urmarirea realizarii planului de productie in procesele de serie, in vederea atingerii indicatorilor de performanta si a livrarii la timp si conform calitativ catre client; - Optimizarea locului si procesului de munca; - Analiza si imbunatatirea continua a proceselor de productie; - Realizarea analizei capacitatilor tehnice in vederea realizarii eficientei optime, a calitatii si a functionalitatii echipamentelor si activitatii de productie. Aptitudini si deprinderi cerințe: -Studii superioare de inginerie -Bune cunoștințe de operare PC (pachetul Microsoft Office) -Atenție la detalii , abilitatea de gestionare a sarcinilor multiple -Înțelegere rapida, abilitați de comunicare si relaționare -Flexibilitate, capacitate ridicata de munca -Seriozitate si punctualitate -Abilitați de organizare, planificare -Abilitati de analiza si sinteza -Atitudine pro activa si deschidere către învățarea de lucruri noi. -Cunoșterea limbii engleze reprezinta un avantaj -Cunostinte SAP reprezinta un avantaj Beneficii: -Pachet salarial motivant incepand de la 4.500 RON NET. -Bonusuri pentru performanta, spor ore suplimentare de 100% -Tichete de masa 30 Lei/ zi. -Oportunitatea de a lucra într-o companie multinaționala foarte puternica cu multiple perspective de dezvoltare la nivel național si european.

 • 3

  Bucatar si ajutor de bucatar

  Angajam ajutor de bucatar cu sau fara experienta eventual pensionare,iar pentru postul de bucatar se cere experienta. Ptr relatii va rog sunati la tel. .

 • Angajam receptionera hotel

  Euro House angajeaza persoana pentru receptia hotelului cu norma intreaga sau student part time. Salariul este motivant ,conditiile sunt excelente. Pentru relatii trimiteti CV pe adresa de email.sau sunati la tel. .

 • angajez muncitori in constructii civile

  Angajam muncitori in constructii. programul este de 8h, salariu motivant, oferim dar si pretindem seriozitate.

 • 4

  Angajam meseriasi in construcții

  Ne mărim echipa de construcții pentru santiere in Baia Mare. Program fix (8h). Nu acceptam consumul de alcool și comportamentul vulgar. Oferim dar și pretindem seriozitate.

 • 11

  Manipulant Marfa

  Descrierea jobului: - Manipuleaza marfa din depozit; - Incarca/descarca marfa; - Pregateste materialele conform comenzilor primite din zona de productie; - Aprovizioneaza compartimentele; - Urmareste necesarul de materiale pentru fiecare compartiment. Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Persoana muncitoare care doresc un loc de munca stabil. Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Plata salariului la timp; - Salariu fix + optiunea de a munci sambata suplimentar pentru 200 Ron net/fiecare zi de sambata - Prima de recomandare - Tichete de masa in valoare de 30 ron/zi lucratoare Program de munca de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 17:00. Fabrica este situata pe str Topazului nr 4 Baia Mare.

 • 1

  Tinichigiu-vopsitor

  Tinichigiu-vopsitor auto angajam.Posibilitati restaurari auto. tel.0744571185

 • Angajam muncitori calificati in constructii:

  Firma de Constructii angajează muncitori Calificați in constructii: -dulgheri -finisori -structuristi -electricieni

 • 2

  Constructii

  Lucrari de constructii , pentru anul 2023 lucrari pe termen . echipa de minim doua persoane. Necesar permis de conducere, dispusla deplasari si sa coordonezi lucraea, pretul il negociem si poneste cu un bonus de 20 % , la un venit pe zi in suma de 300lei vei avea 360lei, la un venit de 400lei vei avea un venit de 480lei.la un venit de 600lei vei avea un venit de 720lei. Lucrari pe intreg teritoriul Romaniei. Colaborare pe proiecte de lucrari, In prima luna asiguram pentru materiale si cheltuieli in deplasare, transport, cazare, cheiltuieli in deplasare. Pentru tineri ca necalificat se va face o proba a aptitudinilor verificare cunostinte generale. Informatii si discutii de principiu la tel. Tel

 • 3

  Angajam Instalatori cu Experienta

  Cautam persoane cu experienta in domeniul instalatiilor pentru constructii, Termice , sanitare , ventilatii climatizare , alim. cu apa/canalizare! Program de lucru fix , salar Motivant + Bonuri de masa virate pe card ! masina de serviciu , echipamente profesionale de lucru si protectie !

 • 1

  Muncitori retele apa si canalizare

  Societate comerciala cu experienta in domeniul constructiilor cautam 2 persoane pentru executia retelelor de apa si canalizare interioare si exterioare ! necesita experienta , seriozitate , salar motivant !

 • 1

  Angajez sofer profesionist (cat.C)

  Angajez sofer profesionist categoria C pe autobasculanta 8x4. Punct de lucru:Oradea Salar atractiv,mai multe detalii la nr:

 • 1

  Programator CNC

  Caut, pentru angajare sau colaborare, programator CNC in Sighetu Marmatiei.

 • Oferta de angajare Olanda ca tinichigiu/vopsitor auto

  Inter-Professionals B.V., o agenție de recrutare din Olanda, oferă locuri de muncă și cazare în condiții foarte bune pentru cei care își doresc să își dezvolte cariera în domeniul auto. Cerința noastră este ca experiența în domeniu să fie între 3 și 5 ani și cunoașterea limbii engleze să fie conversațională. Suntem în căutarea următoarelor poziții: - Pregătitori - Vopsitori auto - Tinichigii - Mecanici auto - Polishatori auto - Asamblatori-dezasamblatori auto Oferta noastră salarială și de beneficii este: - Plata se face la fiecare 4 săptămâni pentru un program de 40 de ore. - Cazarea este asigurată gratuit, o singura persoană în cameră. - Transportul este asigurat cu masina companiei sau în cazul în care sunt mai multe persoane în aceeași casă și același service, se vor deplasa cu o singură mașină. - Salariile variază de la 2150 la 2643 net pe lună. - Asigurarea de sănătate se retine din salariu (33,55 EUR pe săptămână). - Transportul din Romania-Olanda la cazare care se va retine din primul salariu. Dacă sunteți interesat și doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numerele de telefon sau . Vă așteptăm să faceți parte din echipa noastră!

 • 4

  Caut familie,cuplu,persoana/ucrainieni care vorbesc romaneste,pt.colaborare reciproc avantajo/OFERTA

  Pot fi si2,3familii care sa colaboreze inpreuna,pe termen lung,necesar macar una dintre persoane sa vorbeasca romana,oferta serioasa cu potential enorm de progres si dezvoltare.!

 • 5

  Loc de munca/parteneriat,pana la pensie si dupa,anteprenoriatul o solutie pt.zilele noastre cautama!

  Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Propunerea mea,poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.! Te astept 0742154063

 • Salveaza cautarea