Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures

Categorii

Pret

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Licentiat in finante cu peste 10 ani experienta in sistemul bancar (analist), cunostinte de contabilitate si curs de manager de proiect efectuat, caut loc de munca cu program redus, sau flexibil, sau cu posibilitatea de a incepe programul la ora 6 dimineata.

 • Asistenta medicala promoția 2018,cu experienta de 6 luni, la spital TBC, caut loc de munca. Sunt doamna 45 ani, experienta în spital de peste 6 luni, ca asistent medical, voluntar, caut de lucru în domeniul medical. Ofer și aștept seriozitate.

 • Buna Club Maxim Din Austria. Orasul Steyr Angajeaza fete. Clubul are o clientela selecta Pentru detalii detalii pe whatzapp . Se lucreaza. Cu acte in regula.. Scuzati. Deranjul. http://www.maxim-steyr.at/ladies/

 • Punctual, cu constiinta lucrului bine facut, lucrez doar ca si cum as face pentru mine . Caut o colaborare in principal ma intereseaza domeniul auto, pot sa lucrez deocamdata ca si ajutor vopsitor, anul acesta urmeaza sa obtin calificarea in meseria de vopsitor auto . In Baia Mare sau imprejurimi . Pretentii financiare minime, conteaza mai mult respectul si mediul normal de lucru decat banii in plus . Pe termen mediu - cateva luni, la intelegere - accept colaborari si in alte domenii .

 • Oferta de lucru part-time. Ne marim echipa si suntem in cautare de oameni seriosi, hotarati, responsabili si punctuali. Se ofera curs gratuit de informare și instruire. Cerinte: cunoștințe de utilizare a computerului și internetului; responsabilitate dorința de câștiga Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC

 • Se cauta ajutor-bucatar Posturi disponibile: 2 Program de lucru: D-JSalar 1200 Ron/ luna Detalii: in privat Sandvicherie!

 • Angajam absolventi 2018 Descriere Candidatul ideal - cunostinte bune operare PC; - abilitati bune de comunicare verbala si scrisa; - rezistenta la stres; - spirit de echipa; Descrierea jobului - primirea si comunicarea corespondentei ; - redactare documente, copiere acte; - gestionarea apelurilor telefonice; - relatii cu publicul; - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul nostru activeaza in domeniul juridic si are un colectiv tanar si dinamic. Se ofera posibilitati de promovare. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

 • Descriere Candidatul ideal - cunostinte foarte bune operare PC; - abilitati excelente de comunicare verbala si scrisa; - atentie la detalii; - spirit de echipa; - licentiat in Drept; - absolvent 2018. Descrierea jobului - redactare documente, - studiu legislatie si consiliere juridica, - verificarea respectarii procedurilor, - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul executorului judecatoresc are un colectiv tanar si dinamic. Se ofera posibilitatea dezvoltarii unei cariere frumoase in domeniul juridic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

 • Candidatul ideal - cunostinte bune operare PC; - abilitati bune de comunicare verbala si scrisa; - rezistenta la stres; - spirit de echipa; Descrierea jobului - primirea si comunicarea corespondentei ; - redactare documente, copiere acte; - gestionarea apelurilor telefonice; - relatii cu publicul; - intocmirea de situatii si raportari; Descrierea companiei Biroul nostru activeaza in domeniul juridic si are un colectiv tanar si dinamic. Candidatii vor trimite un CV cu poza si o scrisoare de intentie la adresa ejbaiamare@gmail.com.

 • Cautam personal pentru munca in Cipru (Paphos si imprejurimi). Limba engleza sau greaca este necesara la nivel conversational. Cazarea si mancarea sunt asigurate dar in unele locuri se poate deduce pentru chirie 150 euro pe luna. Pentru salariul minim de obicei nu se deduce chirie. F&B Manager (mancare si bautura). Este necesara experienta in statiuni de 5 stele. Salariu pana la €3500 + bonusuri - depinde de experienta. Mai multe locuri de munca: Chelneri - €700 - €1100 + Bacsis Asistenti de bucatari - €800 - €1000 Bucatari - €900 to €1800 Pentru detalii cu privire la pasii urmatori si detalii suplimentare, va rog sa sunati la numarul de telefon 0745328854.

 • Oferta de lucru part-time. Oricine poate aplica la aceasta oferta, nu este necesara experienta. Cu noi ai posibilitatea de a învăța despre un domeniu nou, de a începe de la 0 și de a te dezvolta în permanență, obținând un venit care este în permanentă creștere. Oferim cursuri formare. Cerinte: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet) seriozitate dorința de câștiga Trimit detalii doar pe mail. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Agroturismul poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.!

 • Sunt dispus la un angajament pe termen lung eventual o colaborare reciproc avantajoasa aștept oferte/propuneri,de asemeni ofer/cer seriozitate maxima. 0742154063

 • Persoanele interesate sunt invitate sa transmita CV-ul pe adresa de mail simona.oancea@twmanagement.ro

 • Restaurant Castel Transilvania, angajeaza personal dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa casteltransilvania@gmail.com

 • Depozit din Norvegia care se ocupa cu industria alimentara angajeaza soferi cat. B pentru distributie, oras Oslo. Cerinte: -permis auto categoria B sau profesionist -seriozitate, punctualitate, disponibilitate -putere de munca, seriozitate si implicare -experienta profesionala anterioara constituie avantaj -flexibilitate, dinamism si spirit de echipa -cazier auto fara abateri -flexibilitate, dinamism si spirit de echipa Descriere:-efectuarea transportului in conditii optime si conforme cu planul de transport -tine legatura cu dispecerii care coordoneaza activitatea de transport -asigura transportul produselor -informeaza supervizorii in cazul unor situatii neprevazute -supravegheaza si se ingrijeste de incarcarea optima a autovehiculului de transport. Plecarea se efectueaza dupa incheierea contractului. Daca esti interesat si doresti sa ocupi un loc de munca prin noi suna de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0731461671.

 • Preț avantajos și șanse sigure de reușită!

 • Cautam soferi profesionisti cu minimum de experienta (prelata, container sau siloz) pentru societati comerciale din Italia care efectueaza transport pe teritoriul national si comunitar. Zonele de lucru sunt urmatoarele : CONTAINER : Alessandria, La Spezia, Marghera(VE), Parma, Fiorenzuola (Piacenza), Bologna SILOZ: Casteggio (Pavia) PRELATA: Livorno,Verona,Torino,Padova, Treviso,Ferrara Cerinte: Permis categoria C E; Atestat transport CPC sau CPI (ADR constituie avantaj) ; Card tahograf ; Aviz medical si psihologic valabile; Experienta minim 6 luni; Cunostinte de limba italiana la nivel cel putin mediu; Seriozitate si responsabilitate; Disponibilitate 3 luni cu 2 sau 3 saptamani liber Beneficii: Salarii - Container- 2000 eur-2200 eur (intern IT.) - Prelata - 2100 eur-2300 eur (intern IT.) - 2200 eur-2400 eur(extern IT.) - Siloz - 2100 eur-2300 eur Contract de munca inregistrat in Romania (+ diurna) ; Se deconteaza transportul din Romania pana la garaj; Conditii de munca excelente: se lucreaza doar la program; Autovehicule de generatie noua Euro5 sau 6 echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor p.florin@timacorecruting.ro- telefon 0740 035531

 • Cerințe: - absolvent al învățământului superior de specialitate economic; - experință în activitățile din domeniul financiar-contabil și fiscal (minim 2 ani); - atitudine pozitivă, gândire logică, capacitate de analiză și sinteză, corectitudine, seriozitate, tenacitate, orientare spre rezultate; - capacitatea de a prioritiza sarcinile, atenție distributivă; - stabilitate, autodisciplină; - bune abilități generale de învățare, capacitate de organizare; - raționament matematic, aptitudini numerice; - cunoașterea unei limbi străine (limba italiană constituie avantaj); - cunoașterea programului WinMentor constituie avantaj. Responsabilități: - înregistrare documente contabile; - păstrarea evidenței plăților și a încasărilor; - întocmirea declarației TVA; - întocmirea declarațiilor privind impozitele și taxele datorate Bugetului de Stat; - întocmirea balanțelor de verificare; - întocmirea bilanțului contabil; - întocmirea / transmiterea altor documente specifice domeniului. CV-urile se depun personal, până la data dela sediul firmei noastre (str. Progresului, nr. 35A, Mun. Baia-Mare, jud. Maramureș) de luni până vineri în intervalul orarsau la adresa de e-mail Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon.

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cunoştinţe tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon

 • Salveaza cautarea