Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 489 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Societatea are sediul in Sighetu Marmatiei zona Mara cu apartament si garsoniera in proprietate fara probleme de natura financiara sau altfel de obligații/datorii se poate desfășura activitatea din secunda 2 a înțelegerii având cuprins in obiectul de activitate cam tot ce este necesar ce se poate face in zona.! Sunt deschis discutiei si in privința unei cooaborari reciproc avantajoasa in dezvoltarea de afaceri(comerț,prestări servicii,producție,construcții,turism,agroturism,etc.)daca ajungem la concluzia ca putem colabora eficient,cu rezultate bune. Orice ideie,propunere,parteneriat va fi luat in considerare si analizat iar daca consideram ca exista compatibilitate in a putea dezvolta ceva sănătos,eficient semnam actele di începem activitatea,ofer/cer seriozitate maxima 0742154063

 • 3

  Oferim/cerem seriozitate maxima

 • 1

  Oferim/cerem seriozitate maxima

 • 2

  Oferim/cerem seriozitate maxima,pt.detalii,amănunte,informații suna ti tot timpul,eventual lăsa ti nr.tlf.

 • 3

  Locație cu perspectiva de viitor,prezinta avantaj permisul de conducere,profesionalismul in construcții,agricultura,agroturism precum si inplicarea100%in dezvoltarea proiectului de care de altfel depinde in ces mai mare măsură si salarizarea tuturor celor inplicati.! Oferim/cerem seriozitate maxima si așteptam propuneri de inpplicare in acest proiect cu posibilități bune de progres si dezvoltare 0742154063

 • Firma industria usoara- prelucrarea firelor textile,angajeaza: - personal feminin pentru sectia de filatura/confectii - personal masculin pentru urmatoarele posturi: magazioner, mecanici/ asistenti mecanici Experienta anterioara nu este necesara, instruirea se face la locul de munca,fara norma de munca Se ofera: - pachet salarial atractiv - decontare transport - tichete de masa Inf la tel:

 • 3

  Blachotrapez S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza pentru punctul de lucru din Baia Mare: - operator utilaje semiautomate si automate; - sofer camioneta/ autocamion (categorii C+E); Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din imagine, in intervalul orar 08-16, de luni pana vineri. CV-urile se pot depune la sediul firmei, strada Fabricii, nr. 8A, sau se pot trimite pe e-mail.

 • 2

  Orizont Recruiting angajează Ospătari/Cameriste pentru vara 2021 în Italia. Salariul este avantajos! Pentru mai multe detalii, ne găsiți la numărul de telefon în intervalul orar 9-17, de luni până vineri.

 • Disponibil online

  Traducator autorizat

  Birou de traduceri care furnizeaza servicii de traduceri persoanelor fizice, juridice, societatilor de avocatura, notariatelor, institutiilor publice, companiilor multinationale si organizatiilor non-profit CAUTA TRADUCATOR AUTORIZAT LIMBA GERMANA sau ITALIANA. Persoana interesată trebuie să fie organizată și dornică să își îmbunătățească cunoștințele și aptitudinile. CV-urile pot fi trimise pe adresa

 • 5

  Firma de confectii angajeaza confectioneri pentru masini speciale. Asiguram transport pe raza municipiului Baia Mare. Detalii la telefon .

 • 7

  Disponibil online

  Bani de acasă, on-line!

  Dacă ești interesat să câștigi bani de acasă, on-line, cu ajutorul unui laptop sau smartphone, scrie-mi și îți voi trimite toate indicațiile de care ai nevoie.

 • 1

  Caut un loc de muncă , ca și agent de paza ! Am calificare și atestat ! Va rog frumos ,sa mă contactați la Nr meu de telefon :

 • Candidatul ideal - Cunoștințe de desen tehnic, citire si interpretare; - Cunostinte in operare utilaj CNC; - Cunoștințe despre limbajul MACH 3 reprezinta un avantaj; - Cunostinte anterioare in programare pe freza CNC reprezinta un avantaj; - Cunoștinte in utilizarea corespunzatoare a aparatelor de măsurat cote (șubler, micrometru, coloana de masurat, etc.); - Capacitate de concentrare sporita si atenție la detalii; - Precizie, rigurozitate, perseverență. Descrierea jobului - Citirea si intelegerea documentelor de lucru, desenelor tehnice, a instructiunilor si planului de verificare; - Operare/Programare utilaj CNC (freza) - Realizarea/incarcarea si accesarea programelor cu comanda numerica; - Pregatirea materiei prime pentru prelucrare; - Control dimensional si calitativ al pieselor realizate. Oferta noastra: - Program de lucru in 2 schimburi; - Salariu NET 3.000 - 3.200 LEI functie de cunostinte si experienta.

 • Caut 2 muncitori cu experiență pe pompa de tencuit mecanizata. Oferim salar atractiv si masina de firma. Pt mai multe informații

 • 1

  Angajam Lacatus Mecanic cu program de lucru in 2 schimburi. - Studii in domeniul tehnic (Scoala Profesionala; Profil Mecanic sau Curs de Calificare) constituie un avantaj; - Persoana dornica sa acumuleze cunostinte in domeniul productiei; - Experienta nu este necesara, insa constituie un avantaj Descrierea jobului - executa operatii de lacatuserie si montaj conform documentatiei tehnologice si a instructiunilor de control; Sociabil, deschis, constiincios, calm, politicos, flexibil. Energic, pro activ, spirit de echipa. Pentru mai multe relatii sunati la numarul Pachet salarial: 2500 lei NET

 • Angajam Lucrator Gestionar in urmatoarele conditii: Descrierea jobului - Receptia si pregatirea de livrare a marfii; - Mentinerea riguroasa a ordinii in gestiune; - Incarcarea/descarcarea marfurilor; Sociabil, deschis, constiincios, calm, politicos, flexibil. Energic, pro activ, spirit de echipa; Experienta in activitatile de gestiune si permis categoria B nu sunt obligatorii insa constituie avantaje la angajare, Salariu NET 2.200 Pentru mai mulre relatii sunati la numarul

 • 8

  Locuri disponibile in fabrica de jucarii ca operator la banda ambalat in cutii si etichetat produseleMediu de lucru placut, se lucreaza la standarde europene, si se castiga salariu avantajos 2650 euro NEt. Experienta in domeniu nu este obligatorie, se cere indemanare si sa nu existe probleme de sanatate, se face instructaj la locul de munca. Masa si cazarea sunt gratuite.

 • Angajari de personal pentru fabrica de textile (cusut, calcat, ambalat si etichetat) din Olanda. Munca necalificata, ce se deafasoara 8h/zi in 2 schimburi. Se face instructaj la locul de munca, un avantaj pentru cine nu are experienta in domeniu. Se asigura cazare gratuita 2 mese pe zi si asigurare medicala. Salariul net este de 2700 euro lunar, orele suplimentare muncite se platesc separat (sunt optionale).

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2600 / luna; cazare asigurata; contract de munca legal în Italia;

 • Salveaza cautarea