Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor

Categorii

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1116 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Depozit pal melaminat angajeaza manipulant marfa.Oferim posibilitate de promovare salarizare dupa performanta.Inf tel 0745463973

 • 8

  DEPOZIT ANGAJEAZA OPERATOR CIRCULAR FORMATIZAT PAL MELAMINAT.OFERIM BONUSURI DE PERFORMANTA,MEDIU DE LUCRU DEOSEBIT.PROGRAM LUNI-VINERI 8-16,30 INF 0745463973

 • 2

  Suplimenteaza-ti veniturile cu ajutorul sondajelor de opinie. Plata se face in Paypal, tichete cadou sau voucher Emag. Daca doriti sa va inscrieti accesati link ul si veti incepe sa primiti sondaje pe mail https://rec-eu.i-say.com/surveys/ro/ro/referral?id=%2FwXNoLlAzQICY5E1Bs2pE%2B1O4ndLxMAUGMNahSB856xNpAXjIjCONzMFcKnQj4fH

 • Supermarket alimentar, situat in Sanmartin angajeaza MANIPULANT MARFA (BARBAT): - Cerintele postului: - Persoana dispusa pentru munca fizica( incarcat/descarcat) de marfa, - Sa ofere stabilitate si continuitate la locul de munca, - Persoana Corecta , Responsabila si Harnica. Oferim: - Loc de munca stabil pe o perioada indelungata, - Conditii de munca moderne, Spatiu curat, -Salarizare buna, Oferim transport din Oradea- catre Sanmartin!

 • 21

  Se cauta personal pentru Germania, necalificati, femei, barbati , cupluri cu varste intre 18 si 55 la fabrica de capsuni pentru sortat si pus in caserole. Se cauta pentru orasele Stutgart , Koln , Berlin sau Frankfurt. Program de lucru de 8-10t ore pe zi .Se ofera cazare gratuita in conditii decente Contractul se face de la 2 la 6 luni cu posibilitate de prelungire , salariul de 1600 de euro + posibilitatea de a face ore suplimentare, Detalii si informartii decat la numerele 0755491146, 0742657896, 0760012356,0738473796

 • 2

  Recrutez personal necalificat( Femeii) pentru munca in slovacia in fabrică de confecționarea rame foto. Program 8h de L-S. Se poate face ore suplimentare cine dorește. Bonus de prezență 50€. Se oferă cazare gratuita. Se oferă transport din oradea spre Slovacia gratuit. Se oferă avans săptămânal de mâncare 50€ Oferim contract de munca în regula. Cerințe. Vârstă 18-50 ani Aptitudini de munca. Seriozitatea. Cazier judiciar scos pentru angajare nou fără antecedente pe el. Cu mențiunea ( Muncă în Străinătate). Pentru mai multe informații la nr de telefon 0758931047 sau 0753982431. Sk 00421905294996. Cristian Meșter.

 • 5

  Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in depozit de fructe și legume proaspete. Program 8-10h /zi. Salariu 4.50 /h. Cazare asigurată gratuit. Transport din România (Oradea) gratuit.. Contact de munca și asigurare medicala. Cerințe. Vârstă 18-45 ani. Studii minim 8 clase. Apt clinic sănătos.. Cazier judiciar scos pentru angajare nu mai vechi de o luna și sa fie curat. Personal dinamic și serios și ordonat în disciplina și curățenie.. Contact. Cristian Meșter. 00421905294996. 0040758931047.

 • 8

  -Recrutare forta de munca personal necalificat pentru femei și bărbați pentru fabrica de filtre auto și alte componente auto. -Program 8h în trei schimburi. -Salarizare 4€/h net în mana de L-V. -Sâmbăta este 6€/h net -Duminica sau în zile de sărbătoare 8€/h net. -Bonus de prezenta 50€ -Oferim avans de mâncare 50€ săptămânal pana la primul salariu. -Cazare asigurata de angajator. -Transport de la cazare la locul de muncă este asigurat de angajator. Cerințe studii minim 8 clase. Transport din Oradea spre Slovacia. Plecări Urgent. Contact orele 8-16 telefon 0758.931.047.

 • 5

  Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in fabrici de comportament auto. Programde 8-10h/zi de L-V sâmbătă se pot face ore suplimentare. Oferim avans săptămânal de mâncare până la primul salariul. Cerințe studii minim 8 clase. Transport din Oradea săptămânal. Cazare asigurată. Cerinte varta 18-50 ani . Cazier judiciar scos pentru angajare nu mai vechi de o luna. Pentru mai multe informatii la nr de telefon.O758.931.047. Contact 8-16 pentru mai multe informații.

 • 2

  VA ROG SA CITIȚI CU ATENȚIE ANUNȚURILE MELE UNDE SE SPECIFICA ÎN DETALIU TOATE INFORMAȚIILE DESPRE LOCUL DE MUNCA - Recrutez personal necalificat pentru munca in slovacia in abator de puii. -Vârstă. 18-50 -Program 8 h/zi L-V ocazional wikent. -Sâmbăta este opțional doar când este nevoie. -Salariu net 4,50 €/h net la postul de ambalare și sortare plus spor de noapte. -La dezosat salarizarea crește cu sporuri pentru postul respectiv și plus sporuri de noapte. -Sâmbăta se acorda o majorarea de 20% din salariu net/ h plus celelalte sporuri. -Duminică sau în zile de sărbătoare se acorda o majorare de 35-40%/ h din salariu net pe ora pentru postul unde lucrezi. -Cerințe. - Studii minim 8 clase. - Aptitudini de munca -Aptitudini de sănătate fără boli cronice sau transmisibile. -Cazare asigurată de angajator -Transport de la cazare la locul de muncă asigurat de angajator contracost distanță dintre cazare și locul de muncă este de 1.8km. -Transport din Oradea spre Slovacia asigurat de angator gratuit cu condiția de a respecta contractul. - Contact de munca perioada minima 6 luni. -Nu sunt taxe de comision de nici un fel. -Va aștept sa colaboram cu drag. -Rog seriozitate maxima -Program de lucru birou de recrutare personal L-V 8-17. S- 10-15 -Contact. 0758.931.047 00421905294996 Koordonator și Operator recrutare personal. -Meșter Cristian.

 • Rolcenter SRL , reprezenta al companiilor Camso, Wicke si Marba si distribuitor autorizat Continental in Romania, comercializeaza anvelope si roti - role industriale. Produsele comercializate: - anvelope industriale: Solideal si Continental - www.anvelostiv.ro - roti si role industriale: Wicke si Marba - www.roti-role-rotile.ro Calitate premium la pret de prima mana (Rolcenter fiind importator direct de la producator din fabrica) Cel mai mare stoc de anvelope pline pentru stivuitoare din Romania Cel mai mare retea/unitati de service service mobil din Romania pentru schimbarea anvelopelor pline la fata locului Angajam personal pentru a reprezenta societatea Rolcenter pe regiunea Transilvania. - activitate de birou pentru planificarea si pregatirea vizitelor / intalnirilor - activitate de teren la clienti existenti si potentiali noi parteneri pentru a prezenta produsele si serviciile oferite de Rolcenter SRL in vederea demararii unei colaborari. Se cere - domiciliu stabil in mun. Oradea - permis de conducere categoria B, cu experienta - abilitati de comunicare si negociere - experienta in domeniu - disponibilitate la deplasari scurte de o zi (sau de max. 2 zile in viitor) Se ofera - salar competitiv pieteti, conform rezultatelor obtinute - masina si telefon de serviciu - sustinere teoretica si practica - stabilitate si respect - cunoasterea limbii engleze prezinta avantaj Program de lucru de luni pana vineri (08:00-17:00 cu pauza de 1 ora), cate 2 sapt. concediu de vara si concediu de iarna Mai multe informatii la telefon: 0728298690 (in timpul programului de lucru)

 • 6

  Angajez barmana ospatara zona rogerius . Salar 1500 lei, rog seriozitate

 • Societate comercială angajează șef balastieră Cerințe: - abilități în coordonare personal - experiența în domeniu constituie avantaj Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunați la nr. de telefon afișat

 • Societate comercială angajează șofer autocamion Cerințe: - experiență demonstrabilă prin probă de lucru - permis de conducere - atestat marfă valabil - analize medicale valabile Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon afișat.

 • Societate comercială angajează șofer autobasculantă pe interior de balastieră Cerințe: - experiență demonstrabilă prin probă de lucru Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu 4400 net - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunați la nr. de telefon afișat.

 • 2

  Societate comercială angajează șofer autobasculantă pe interior de balastieră Cerințe: - experiență demonstrabilă prin probă de lucru Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu 4400 net - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunați la nr. de telefon afișat.

 • Societate comercială angajează șef balastieră Cerințe: - abilități în coordonare personal - experiența în domeniu constituie avantaj Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, vă rugăm sunați la nr. de telefon afișat

 • Societate comercială angajează șofer autocamion Cerințe: - experiență demonstrabilă prin probă de lucru - permis de conducere - atestat marfă valabil - analize medicale valabile Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - salariu motivant - în cazul relocării, se asigură cazare gratuită Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon afișat.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (80 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (80 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea