Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 495 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Societate comerciala angajează Tehnician / Mecanic de întreținere utilaje pentru linie de îmbuteliere și ambalare -Industrie Alimentara ( vin ), la punctul de lucru din Loc. Vernești, jud. Buzău. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore/zi. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Candidatul ideal: - studii superioare tehnice - cunoștințe de automatizare - experiență de minim 1 an intreținere echipamente specifice activității de producție în industria alimentară - cunoștințe utilizare pc ( pachet office) Descriere job, responsabilitati, beneficii: - menținerea în parametrii de funcționare a utilajelor din produție - planifică, coordonează și verifică activitatea de întreținere a echipamentelor - asigură condițiile tehince de funcționare a echipamentelor - intreținerea utilajelor Beneficii: - salariu motivant - transport asigurat - posibilitate relocare

 • 1

  Societatea comercială ce isi desfășoară activitatea in Localitatea Vernești, Judetul Buzău, angajează șofer profesionist pentru curse interne . Cerinte: Experiență Permis auto(categ. C, E, D ) Card tahograf Atestat de marfă

 • 1

  Muncitor necalificat, caut sa ma angajez ca si fierar betonist sau la montat pavaje. Ionuț

 • Doresc să muncesc Ma pricep ca zugrav interior si exterior placari polistiren si decorativă aștept răspuns

 • 1

  Sofer transport marfa intern si international

 • Disponibil online

  Job online

  Caut urgent persoane, (nu contează în ce zonă locuiti)pentru un loc de muncă part-time, nu necesită deplasare, nici investiții și nu se cere experiență Este cineva interesat sau cunoașteți pe cineva care are nevoie? Cere Detalii

 • Persoana fizica angajeaza menajera Cerintele obligatorii in vederea recrutarii sunt urmatoarele: - Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze - fluent vorbitor si scris. - Cunostinte avansate de utilizare a sistemului de operare Windows, a suitei de programe Office, utilizarea postei electronice si navigare internet. - Persoana foarte atenta la detalii si cu responsabiliatea lucrului bine facut; - Seriozitate in respectarea procedurilor de lucru. Oferim mediu placut de lucru, cazare separata, salariu motivant. Pentru alte detalii nu exitati sa ma contactati!

 • ANGAJAM ELECTROMECANIC CU EXPERIENTA IN INTRETINEREA UTILAJELOR SI ECHIPAMENTELOR DE BUCATARIE. SALARIZAREA , DE PANA LA 1.000 EURO, ESTE IN FUNCTIE DE ABILITATILE SI EXPERIENTA DOVEDITA. DETINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE REPREZINTA UN AVANTAJ. MULT SUCCES

 • Romcarbon SA angajeaza operatori sectie de productie. Cerinte: studii minim 8 clase, disponibilitate pentru lucrul in schimburi, seriozitate Se ofera: posibilitate de crestere salariala, in functie de performante, bonusuri in functie de performante, decont transport (50%). CV-urile se depun la sediul societatii din str Transilvaniei nr 132 sau pe adresa de email Relatii le telefon

 • 1

  Societate comerciala angajeaza mecanic intretinere utilaje in sectie productie pet cu minim 3 ani experiență pe o pozitie similara. Conditii avantajoase.

 • Doresc să îngrijesc o bătrână, de luni până vineri cu program parttime. Am experienta. Ma puteți contacta cu încredere la nr de telefon afișat!

 • 1

  Societate de constructii angajam zidari pentru santierele din Bucuresti, Brasov și Timișoara. Se oferă: - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție / copii; - cazare pentru persoanele din provincie (condiții foarte bune); - salariu începând de la 4500 lei/luna cu achitare de 2 ori pe luna; - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu; Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru mai multe informații sunati inginer Bogdan Tanase

 • 3

  Persoana cu experienta în îngrijirea bătrânilor, experienta în menaj doresc colaborare pe termen lung cu persoane serioase program parttime de luni până vineri doar în oraș Buzău.

 • 1

  Doresc să fac menaj maxim 5ore pe zi doar în oraș Buzău. Sunt o persoana serioasa și cu experienta. Cine nu se încadrează în acest anunț, vă rog frumos să nu mă deranjeze Vă mulțumesc anticipat!

 • 8

  Angajam MUNCITORI IN CONSTRUCTII CU EXPERIENTA pentru productie dale. Cerinte: experienta de lucru in constructii + permis categoria B. Se ofera: salariu motivant. Program de lucru: 7:30- 16:30. Pentru detalii sunati la numarul: .

 • 8

  Angajam MACARGIU POD RULANT GRUPA E pentru fabrica de constructii situata in Buzau. Cerinte: - calificare macaragiu grupa E+ autorizatie Iscir si experienta minim 2 ani pe un post similar. Se ofera : salariu motivant- in functie de experienta + tichete de masa- 400 lei + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 6

  Angajam FINISATORI/ DULGHERI/ FIERARI CU EXPERIENTA- pentru fabrica de constructii din Buzau. Se cere: calificare si experienta in domeniu. Se ofera: - salariu motivant + tichete de masa (400 lei) + alte sporuri. Program de lucru: 8h/zi. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: .

 • 6

  Angajam Reponsabil SSM+ mediu pentru fabrica din Buzau. Cerintele postului: - Adopta masurile necesare pentru a asigura respectarea la fabrica a cerintelor legislatiei in vigoare si regulamentului intern aplicabil Companiei pe linie de siguranta si sanatatea lucratorilor . - Asigura identificarea riscurilor pe linie de SSM ; - Asigura , instruirea angajatilor in domeniul prevenirii si protectiei cu privire la : riscurile la adresa sigurantei si sanatatii, riscurile specifice la care angajatii sunt expusi in raport cu activitatea desfasurata, la normele de siguranta si reglementarile corporative in domeniu; - Pastreaza relatia cu autoritatile statului pe linie de SSM si participa la inspectii si cercetari aferente ariei sale de activitate Candidatul ideal: -Absolvent studii tehnice superioare -Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca cu o durată de cel pu in 80 de ore SSM -Experienta pe o pozitie similara 1 an in industrie - Excelente abilită i de comunicare - Persoană dinamică, implicata, organizată, atentă la detalii, orientată spre rezultat. - Persoana care detine cuno tin e avansate legislative în domeniul SSM+ mediu Se ofera: Pachet salarial oferit este compus din: - Salariu fix- discutat la interviu + variabil lunar in functie de productivitatea fabricii - Tichete masa (400 lei/luna) - Abonament servicii medicale private, asigurare de viata si accidente - Prime Paste, Craciun. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: .

 • 1

  Angajam ELECTROMECANIC cu experienta pe un post similar pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Candidatul ideal: - absolvent liceu tehnic/ scoala profesionala- electrician/mecanic/ electromecanic - experienta in automatizari si forta - cunostinte electronica pneumatica/ energetica. Cerintele postului: - se va ocupa de intretinerea si functionarea utilajelor specifice liniilor de fabricatie - postul presupune lucrari de mentenanta, reparatii poduri rulante ( cu invertor) , statie de betoane, utilaje si echipamente din domeniul constructiilor. Se ofera : salariu motivant + tichete de masa + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : .

 • Angajam LACATUS VALTUITOR si SUDOR MIG MAG CU EXPERIENTA pentru fabrica cunoscuta din domeniul confectiilor metalice situata in Buzau. Cerinte: - calificare in domeniu; - experienta pe un post similar, - cunostinte desen tehnic. Se ofera: salariu motivant - discutat la interviu in functie de experienta + tichete de masa. Program de lucru: 7:00- 15:30 luni- vineri. Va asteptam direct la sediul din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri intre orele 8:30 -16:30 sau contactati-ne telefonic la numarul: .

 • Salveaza cautarea