Vrei sa primesti notificari de la Romjob?

Trimite unui prieten

Trimite

Inginer Tehnolog/ Sef Schimb fabrica productie teava Buftea

Valabil din 11.08.2020 13:55:07
Descriere

Obiectivele postului
- Supravegherea și executarea operațiunilor tehnologice de fabricare a tuburilor PAFSIN/GRP (din rasina cu fibra de sticla si nisip) prin infasurare continua in condiții de calitate corespunzătoare.
-Realizarea producției conformă cu programul stabilit, cu respectarea intocmai a diagramelor si rețetelor de fabricație prescrise.
- Verifica si reglează parametrii utilităților folosite in procesul de fabricație: rasina, nisip, fibra de sticla
-Organizează procesul de producție in vederea realizării acestuia si repartizează personalul pe linia de fabricație, in concordanta cu calificarea si cu fazele de fabricație.
-Asigura respectarea parametrilor cantitativi si calitativi ai produsului in fiecare faza de fabricație.
-Urmărește si gestionează zilnic materiile prime si materialele auxiliare folosite in procesul tehnologic de fabricație, pentru a preintampina eventualele stagnări din cauza lipsei in cantitati suficiente a acestora.
-Supraveghează buna funcționare a echipamentelor si utilajelor.
-Verifica cantitativ si calitativ stocurile de materie primă primite de la schimb si ia masuri in cazul in care acestea nu asigura realizarea producției programate sau nu corespund normelor de calitate.
-Urmărește si controlează procesul tehnologic pe faze de fabricație.
-Controlează calitatea produselor finite si in funcție de deficientele constatate, ia masuri de remediere.
-Completează documentele primare de urmărire a parametrilor tehnologici privind calitatea si cantitatea produsului in fiecare faza de fabricație.
-Monitorizeaza funcționarea instalațiilor de fabricație a tuburilor și mufelor(materii prime, rulare, infasurare,etc) in funcție de parametrii cantitativi si calitativi ai sortimentului de tuburilor/mufelor ce urmeaza a se realiza.
-Monitorizează parametrii tehnologici de producție pentru incadrarea in parametrii stabiliți in diagrama de producție, prin intervenție asupra dispozitivelor de comanda.
-Identifica si analizeaza natura defecțiunilor aparute si cauzele care le-au generat.
-Efectuează intervenții in vederea restabilirii funcționarii in parametrii stabiliți ai instalațiilor si utilajelor in cazul unor defecțiuni accidentale.
-Asigura stocurile de țeava in cantitatie si sortimentele solicitate de către departamentul logistica.
-Verifica piesele de schimb si asigura necesarul pentru fiecare tura de lucru.
-Prelevează periodic mostre pentru analize, conform schemei tehnologice de control si înregistrează rezultatele analizelor in fisele de urmărire.

Adauga CV Aplica micro cv

Fisiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o marime maxima de 10Mb.

  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!