Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Societatea Strong Systems,subcontractor in santierul Vard Tulcea, isi mareste echipa! Angajam urmatoarele : - muncitori necalificati; -personal curatenie nave - 14Lei/h -polizatori - 17Lei/h -lacatusi navali-incepand de la 20Lei/h -lacatusi trasee electrice - Incepand de la 20Lei/h -sudori(calificati) - Incepand de la 20Lei/h Se ofera: -cazare pentru cei din afara orasului -bonuri de masa sau o masa la cantina Vard. Relatii la tel ( pana in orele 15:00), si CV-uri la Va asteptam!!

 • WORK FORCE SERVICE SRL avand CUI 43923778, scoate la concurs urmatoarele posturi: 1. MANIPULANT MARFURI - 30 DE POSTURI 2. MUNCITOR NECALIFICAT IN INDUSTRIA CONFECTIILOR - 30 DE POSTURI 3. CONFECTIONER PRELUCRATOR IN INDUSTRIA TEXTILA - 5 POSTURI 4. LUCRATOR IN BUCATARIE(SPALATOR VASE MARI) - 10 POSTURI 5. MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE - 15 POSTURI 6. FEMEIE DE SERVICIU - 15 POSTURI 7. INGRIJITOR CLADIRI -15 POSTURI 8. MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR - 10 POSTURI Selectia se va realiza pe baza de CV-uri, 16.08.2022, ora 11:00 CV-urile se vor trimite pe adresa de mail afisata.

 • 1

  Întocmesc Devize oferta pentru lucrari de constructii si instalatii : Lista cu cantitatile de lucrari (Formular F3), insotite de extrasele de: materiale (Formular C6), manopera (Formular C7), utilaje (Formular C8) si transport (Formular C9) -Centralizatoarele financiare (Formular F1 si F2), liste de utilaje (Formular F4) si fise tehnice aferente (Formular F5); -Intocmesc documentatii de participare la licitatii publice si cerere de oferte pentru lucrari de constructii si instalatii de orice complexitate (Oferta financiara, Oferta tehnica, Documente de calificare); -Întocmesc situatii de lucrari lunare pentru decontarea lucrarilor executate (situatii de plata) cu un program specializat pentru intocmirea devizelor , cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor si achizitiilor publice. -Întocmesc devize oferta si situatii de lucrari pentru note de comanda suplimentara NCS si notele de renuntare NR; -Întocmesc antemasuratori pentru lucrari de constructii si instalatii electrice; -Intocmesc devize oferta si situatii de lucrari dupa liste cu consumuri de materiale utilizate la lucrare, dupa facturi de materiale achizitionate; -Reactualizez devize mai vechi cu preturi la zi la materiale, manopera, utilaje si transport; -Întocmesc caiete de sarcini pentru lucrari de constructii si instalatii ; -Întocmesc documentatii de atribuire pentru lucrari de constructii si instalatii cu respectarea legislatiei in vigoare; Urmarire lucrari de constructii si instalatii din punct de vedere tehnic prin intocmire de situatii de lucrari, aplicand NCS-uri si NR-uri aparute pe parcursul executiei. Intocmimire evaluari, pentru lucrari de constructii si instalatii, utile la elaborarea de studii de fezabilitate sau estimari de costuri pentru cunoasterea unei valori orientative de realizare a unei constructii. Prețul devizelor si a altor documentații necesare la licitații este negociabil, în funcție de complexitatea lor. Durata de realizare a documentației este flexibilă în funcție de nevoile dumneavoastră.

 • 7

  Pizzeria Royal angajeaza pizzar cu experienta la cuptor cu lemne . Se ofera salariu motivant

 • SC angajeaza/colaborare inginer constructor (șef șantier) -inginer electrician autorizat ANRE Cerinte Urmarirea si gestionarea proiectelor de constructii si lucrarilor de termoizolații. - Realizarea rapoarte zilnice a lucrărilor și a materialelor. - Urmareste diverse aspecte ce tin de realizarea lucrărilor in santier ( cereri de oferta la furnizori, ofertare catre client, livrare de materiale in santier, urmarire consumurilor, urmarirea manoperei realizate, situatii de lucrari, pontaje, urmarirea sculelor, suport - persoana disponibila sa invete lucruri noi si provocatoare. - persoana agera si isteata - persoana care urmareste constant sa isi tina cuvantul si sa creasca profesional. - persoana care cunoaste aspecte tehnice de construcții civile și termoizolatii . ( normative, cunostinte generale) - persoana care poate mentine frumos si placut relatiile cu clienti si angajati. Se ofera: -Salariul în funcție de performante și experienta -o masa pe zi - decontarea transportului

 • Doresti sa faci parte din echipa noastra?Ai experienta ca si bucatar sau ajutor de bucatar, sunteti plini de energie si cu spirit de echipa? Atunci te asteptam in echipa noastra! Beneficii: -Salariu motivant(se discuta la interviu) -Cazare la pensiune in camera cu baie proprie -3 mese pe zi -Contract de munca pe perioada nedeterminata. Responsabilitati: -Gateste mancarurile din retetarul unitatii in functie de meniul stabilit -Monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; -Participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; -Preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; -Debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare. Cerinte: -Profesionist, motivat si zambitor; -Amabil, perseverent si orientat spre rezultate; -Plin de energie, onest si modest; -Pasionat, cu spirit de echipa; -Prietenos, harnic, pozitiv si manierat.

 • 5

  Generali Romania isi mareste echipa dinTulcea.Daca intrunesti urmatoarele cerinte,te asteptam la un interviu : -bune abilitati de comunicare ,negociere si planificare; -spirit de initiativa si capacitatea de a lucra in echipa; -personalitate deschisa; -relationare usoara cu clientii; -diploma de bacalaureat. Suntem nerabdatori sa te cunoastem ! Te asteptam la Generali!

 • Vârsta 41 de ani doresc angajare ca și șofer, dețin categoriile B,CE inclusiv atestate marfa și ADR respectiv categoria D în curs de obținere. Mulțumesc!(Doar din zona Dobrogei)

 • 3

  Angajăm tineri absolvenți a 8 - 10 clase s-au de liceu pentru a obține atestatul de calificare pentru Agenți de Securitate. Locuri de muncă sunt în pentru Mun. Constanța și Oraș Hârșova, Jud. Constanța. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul pleacă de la 2.000,00 lei net. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • 1

  Angajez medic dentist la clinica stomatologica în municipiul Tulcea situata ultracentral. Relații la telefon 0744306945

 • 10

  Căutăm colaboratori locali dinamici, activi și în căutare de noi oportunități, îți propunem activitatea de Brokeraj. Avantajele inceperii acestei activități sunt că poți intermedia următoarele categorii de servicii și produse: -Asigurări (generale,de viata unde colaboram cu toate companiile de asigurări din piață). -Credite unde colaborăm cu majoritatea băncilor din piața românească, companii de leasing și Ifn-uri. -Turism (intermediem orice pachet turistic intern și extern, bilete de avion, cazare, etc...) -Imobiliare (vânzarea, cumpărarea, încheierea locuințelor, spatiilor comerciale, terenurilor și orice forma existenta în piață de către clienți). Odată cu începerea acestei activități beneficiați de următoarele avantaje: -Ești plătit pentru fiecare serviciu sau produs intermediat. -Clienții găsesc consultanță în toate domeniile de mai sus direct la tine economisind timp și bani. -Ai multe posibilități de creștere și dezvoltare. Înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți. Partea cea mai bună este că toată activitatea o gestionezi de pe platforma companiei, timpul efectiv investit fiind flexibil și la dispoziția ta. Îți punem la dispoziție atât platforma de servicii unde poți oferta toate categoriile de produse și servicii puse la dispoziția noastră, dar și platforma E-learning, unde sunt cursuri de formare, specializare și venim în ajutorul tău, pentru a-ți crea un parcurs normal al activității ce urmează să o desfășori. Dacă este pentru tine aștept cu drag un mesaj, telefon din partea ta pentru a trece la următoarea etapă. Succes. Te invit să aplici pe https://forms.gle/HcVpQftZRqiiMGWZ9 și îți bine ai venit in echipa.

 • SC RIGECONS SRL angajeaza pe perioada nedeterminata - MAISTRU CONSTRUCTII/ TEHNICIAN CONSTRUCTII Detinerea permisului de conducere obligatorie cat B. Pachetul salarial va fi discutat in urma interviului. Multiple beneficii. Compania este in continua dezvoltare, ce are un portofoliu de proiecte foarte diversificate. Oferim stabilitate la locul de munca prin multiple proiecte. Pentru cei interesati va rugam ne contactati telefonic la numarul de telefon sau sa trimiteti CV-ul dvs la adresa

 • Pensiunea Rio Divino, situata in Comuna Murighiol, Judetul Tulcea angajeaza CAMERISTA si OM DE CURTE.

 • Firma DMJob angajeaza lcatusi si sudori pentru a lucra in Olanda. Se cer cunostinte minime de limba engleza. Se ofera un program minim de 40 ore/saptamana plata saptamanala salariu incepand cu 13,5 euro/ora net si sporuri conforme cu piata,plata pensiei asigurare de sanatate inclusa cazare gratuita o dată la 3 luni învoire de mers acasă , suportată și aranjată de DMjob (bilet de întoarcere) sau indemnizație de 125 euro per deplasare, la folosirea mașinii personale Pentru alte detalii sau pentru a aplica sunati la numarul afisat in imaginile atasate (valabil pentru WhatsApp)

 • 12

  Royal CosmoFood angajeaza ospatarita . Program 2 zile cu 2 liber . Salariu negociabil . Telefon 0720677129

 • 9

  ANGAJAM URGENT IN TULCEA --SUDOR CU EXPERINTA SALARIU MOTIVANT . Alte detali la nr. telf

 • 1

  Complex Delta Marina din Sfantu Gheorghe, jud Tulcea își mărește echipa. Angajam: ospatar, ajutor de ospatar, ajutor de bucatar, barman. Se oferă contract de munca ,salariu negociabil în funcție de experienta și implicare,bonusuri, colectiv prietenos.Masa si cazare asigurate. Pentru mai multe detalii suna la

 • 3

  Firma serioasa angajam bucatari cu experienta si ospatari din Judetul Tulcea. Pentru mai multe detalii sunati la numar de telefon si va programati pentru interviu. Salariu negociabil .la fata locului.

 • 11

  Royal CosmoFood angajeaza sofer categoria B obligatoriu experienta in catering , curierat , livrari .

 • 5

  Angajam ajutor ospatar, camerista, pentru pensiune in Delta Dunarii. Oferim cazare si salarii foarte bune, minim 2.750 lei net

 • Salveaza cautarea