Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma serioasa angajam sudori pentru Italia . Relati la numarul de telefon

 • 20

  De ce sa devii consultant iCredit? ai un job stabil si salariu motivant beneficiezi de credite in conditii exclusive, avantajoase participi la programul gratuit de training in vanzari esti ajutat sa iti formezi o retea de clienti care iti va aduce castigul iti faci singur programul de lucru Condiții: mimim 10 clase absovite studii superioare reprezinta un avantaj Responsabilități: gestioneaza portofoliul de clienti din zona arondata completeaza cereri de credit mentine legatura cu clientii in vederea achitarii ratelor

 • 1

  Cerințe: - absolvent studii medii sau scoală profesională - permis categoria C+E - experienta de minim 2 ani pe o pozitie similară - disponibilitate pentru ore suplimentare - cunostinte de mecanica Condiții: Contract de munca - perioada nedeterminata; Salariu interval 3000 - 4000 (in functie de experienta) Responsabilități: *execută transportul betonului ( apă, mortar) la locul de punere în operă, conform comenzilor primite de la operatorul de statie; *asigură buna functionare a automalaxorului prin respectarea graficului de întretinere si gresare; *răspunde de cantitatea si calitatea betonului din momentul în care automalaxorul a fost încărcat si până la beneficiar; *asigură existența la bordul autovehiculului a documentelor impuse de categoria de transport rutier efectuată și de prevederile legale în vigoare; *tine evidenta tuturor documentelor si verificărilor vehiculului. Alte informatii: - Program de lucru L-S - cu mentiunea ca vor fi 2 sambete libere pe luna.

 • 2

  Firma noastra angajeaza operator excavator echipat cu picon si pulverizator betoane pentru efectuarea de lucrari de demolari, excavatii, taluzari, terasamente. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta de peste 3 ani in lucrul cu astfel de echipamente si sa detina certificat de calificare masinist utilaje cale si terasamente.

 • Responsabilitati: - Contribuie la tinerea corecta la zi a evidentei financiare si contabile sub indrumarea unui expert contabil; - Inregistreaza documente financiar contabile; - Intocmeste diverse situatii si rapoarte solicitate de clienti si conducerea companiei; - Pregateste diverse situatii contabile; - Indosariaza si arhiveaza documente; Cerinte minime necesare ocuparii postului: - Studii economice finalizate; - Cunostine de baza in domeniul contabilitatii; - Cunostinte: Pachet Office; - Abilitati de gandire analitica si rezolvarea problemelor; - Organizare, capacitatea de lucru in echipa, flexibilitate. Pentru detalii suplimentare, va asteptam pe Str. Forestierului, nr. 34, Tulcea. De asemenea, puteti suna la numarul de telefon sau .

 • LEONARD SPECIAL TEAM S.R.L. , având CUI 44436835, cu sediul înSat Murighiol, Comuna Murighiol,Strada Mahmudiei, nr 47, Judet Tulcea, angajează Dulgheri cod cor 711501,8 posturi, Faiantar cod cor 712201,9 posturi, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidariei,placi mozaic cod cor 931301, 10 posturi, Montator placaje interioare si exterioare cod cor 712202, 8 posturi, zidar cod cor 711205,8 posturi. Cerințe: studii medii, cunoștințe de limba engleză, cunoștințe în domeniul construcțiilor. Selecția are loc în data de 26.07.2020, intre orele 9.00-17.00, la sediul societății.

 • 3

  Angajez sofer pentru taxi cu sau fara experienta, autoturism Dacia Logan 1,2 GPL, dispecerat ,,AS". Lucreaza singur, duminica masina la dispozitia soferului . Nu comunic prin mesaje. Pentru informatii suplimentare sunati la tel. .

 • 14

  Firma serioasa FIX:N FIT CAR S.R.L angajam urgent muncitori pe functia de: AJUTORI DE LACATUSI SI SUDORI Va rugam seriozitate,NR. TELEFON

 • 2

  Firma subcontractoare ce își desfășoară activitatea in domeniul naval pe platforma șantierului naval Tulcea angajează polizatori și personal curățenie nave.Se ofera cazare si 2 mese pe zi.Salariu atractiv.Pentru mai multe detalii și informații sunați la numărul de telefon: de luni pana vineri între orele 08.00 -16.00.

 • Descriere sumara a postului 1- primeste si inreg avize de expeditie 2- receptioneaza meteriile prime ,componente 3- actualizeaza stocurile 4- opereaza stocurile (intr-iesiri-bonuri de consum) 5- emite avize de expeditie livrari produse finite 6- verifica pontajele angajatilor 7- verifica bonurile de consum 8- intocmeste situatia si evolutia zilnica a productiei 9- Gestioneaza operatiunile economice de contabilitate primara 10- Elaboreaza și redacteaza rapoartele necesare. 11- Elaboreaza si administreaza din punct de vedere logistic activitatile specific 12- Concepe i redactează documente 13- Administreaza si actualizeaza bazele de date specifice 14- Centralizeaza si urmareste comenzi Cerinte: Persoana responsabila, cu capacitate de planificare si organizare Limba engleza (nivel conversational); Cunostinte solide MS Office ( Excel , Word) Capabil de lucru intr-un mediu organizat si planificat Experienta intr-un post similar constituie avantaj Experienta intr-unul dintre domeniile logistica / achizitii / vanzari constituie avantaj; Studii liceale si/sau superioare finalizate (domeniul economic- reprezinta avantaj);

 • 1

  Hotel Esplanada 4* Tulcea, cu o capacitate de 104 camere, angajeaza, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, receptioner front-desk cu experienta in domeniu. Ne dorim persoane serioase, responsabile, organizate si dornice de munca. Cei interesati pot trimite CV-urile pe adresa de e-mail: sau le pot depune direct la receptia hotelului din str. Portului, nr. 1 (langa Autogara).

 • 1

  Pensiune Pardina, delta Dunării angajez pentru curățenie camere, curte,curățat legume la bucătărie, ofer cazare, masă gratuit,salariu 2500lei termen nelimitat rog seriozitate

 • 3

  Laborator de analize medicale angajeaza biochimist sau biolog cu norma intreaga .

 • 3

  Bună seara am nevoie de un salahor in construcții pe termen lung incepand de Luni 150 Lei la zi mai multe detalii la .

 • Depozit de materiale pentru constrcutii, situat in Tulcea, angajam manipulanți. Experiența in domeniul materialelor de construcție, constituie un avantaj. Relații la numărul de telefon

 • 7

  Angajam Marinar sau/si Motorist fluvial pe un Remorcher de 150 cp ( necesita sa mai fi lucrat in remorcaj ) e bine sa aiba si carnet de conducator ambarcatiuni Rog seriozitate cand solicitati locul de munca. Relatii la 0745832995

 • Caut loc de munca,am 19 ani,diploma de bac și permis categoria B

 • Echipa Club T se mărește!!! Dacă ești o persoană energică cu mult chef de distracție și vrei să câștigi și bani în timp ce te distrezi vino în echipa noastră!!!

 • SC Avemics Unu SRL angajează LUCRATOR COMERCIAL pentru magazinul aflat pe Str Gradinarilor nr 9 (zona monument). Program 8 h/zi și se lucrează în ture, tura 1 (06.00 - 14.00) trupa 2 (10.00 - 18.00) tura 3 (14.00 - 22.00). Salariu de început 2000 lei în mana plus 50% decont de transport în oraș pentru tura de dimineață și de seara. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la nr .

 • Salveaza cautarea