Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • STIRION SECURITY Angajam agent de securitate pentru obiective din Dumbravita . Pentru mai multe detali va rog sunati la telefon sau trimiteti CV pe mail.

 • 15

  stirion security suntem o firma de paza si protectie cu experienta de 9 ani. oferim servicii de paza si protectie pentru orice fel de obiectiv , magazine , supermaket uri, fabrici , instituti publice, santiere, evenimente, concerte! pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati.

 • STIRION SECURITY Angajam agent de paza pentru obiective din Sacalaz si Dudesti Noi. Pentru mai multe detali va rog sa ma contacti la nr de tel

 • 33

  Agenti de paza (10 lei/ora) si Dispeceri (11 lei/ora) Dumbravita - intersectia Petre Tutea cu Calea Aradului -tineri si pensionari -barbati si femei -cu si fara atestat -din zona si imprejurimi Persoana de contact Marcel Marinasi

 • 1

  Angajez agenti de paza -cu si fara atestat -tineri si pensionari -din zona si imprejurimi -la sensul giratoriu spre Arad -daca este posibil dar nu obligatoriu ,cunostinte minime pe calculator -9 lei /ora Persoana de contact =

 • 1

  Societate de pază angajează agenți de pază pentru societăți comerciale și conducător auto pentru autoturism transport persoane. Pentru relații vă puteți adresa la nr. de telefon

 • 1

  Societate de pază angajează agen i de pază pentru spa ii comerciale i conducător auto pentru autoturism, transport persoane. Pentru rela ii vă pute i adresa la nr. de telefon .

 • 1

  Societate de pază angajează agenți de pază, cu sau fără atestat, pentru spații comerciale și conducător auto pentru autoturism, transport personal. Pentru relații vă puteți adresa la nr. de telefon

 • 26

  Angajez agenți pază,cu atestat,sau fără,cu conditia să arate că sa inscris la un curs

 • 43

  Complex comercial Egros iasi, angajeaza agenti de securitate.Salariu motivant, program flexibil. Candidatii trebuie sa detina Atestat de Paza si Protectie

 • 1

  Caut loc de munca ca si agent de securitate cu atestat ofer si rog seriozitate din partea angajatorului.Multumesc

 • 46 de ani din Constanta, doresc angajare ca paznic. Pot fi contactat la orice ora. Detalii la telefon. Multumesc anticipat.

 • Securitas Services Romania, companie multinaționala, lider mondial pe segmentul de servicii integrate de securitate, angajează Agent de securitate, Sef Tura, pentru obiectiv industrial in Afumati , Cerinte: Cunoștințe de calculator pentru Sef Tura si Agent control acces, Persoană dinamică si responsabilă ; Abilitati de concentrare, atenție si profesionalism; Experiența în relațiile cu clienții reprezintă un avantaj; Studii medii; Fără înscrisuri în cazier. Beneficii: Program flexibil; Pachet salarial competitiv, 175% ore suplimentare, 200% sărbători legale, 25% spor de noapte Bonuri de masa; Prima de obiectiv Alege un angajator de top! SECURITAS SERVICES ROMANIA recunoaște si răsplătește performanța angajaților.

 • Echipa Securitas Services Romania cauta noi colegi din Bucuresti/Ilfov. Posturi disponibile in Bucuresti /Ilfov Cerintie: studii medii/superioare; cu /fără atestat de paza si protectie; fara inscrisuri in cazier; abilitati de utilizare PC Program: tura 12/24-12/48 Beneficii: Salariul competitiv; Oferim scolarizare/ calificare gratuita, daca aplicantul nu are competentele certificate (diploma). Aplica CV : https://www.securitas.com.ro/careers/ Securitas recunoaste performanta angajatilor!

 • Securitas Services Romania, companie multinaționala, lider mondial pe segmentul de servicii integrate de securitate, angajează Agent de Securitate pentru activități în cadrul unor obiective din București. Cerinte: Persoană dinamică si responsabilă ; Abilitati de concentrare, atenție si profesionalism; Experiența în relațiile cu clienții reprezintă un avantaj: Studii medii/ superioare finalizate sau în curs; Fără înscrisuri în cazier. Beneficii: Program flexibil; Pachet salarial competitiv; Bonuri de masa; Posibilitate de calificare și promovare în cadrul companiei. Aplica CV: https://www.securitas.com.ro/careers/ Alege un angajator de top! SECURITAS SERVICES ROMANIA recunoaște si răsplătește performanța angajaților.

 • 9

  Romanian Security Systems angajează agenti de securitate pentru magazine Pepco situate la Eroii Revoluției în Berceni și în Rahova în cadrul complexului Cora. ...Program 12/zi, 2 la munca cu 2 liber... Salariu 12 lei/ora ...pt mai multe detalii sunați.

 • 12

  Societatea Romanian Security Systems angajează agent de securitate pentru parcarea obiectivului Therme situat în Balotesti Ilfov... Salariu 3000 lei+400 lei card de bonuri. Program 8 ore zi, iar în weekend 10 ore.

 • 12

  ROMANIAN SECURITY SYSTEMS angajează agenti de securitate DOAR din București și IF (Balotesti, Moara Vlasiei, Fierbinti si alte zone limitrofe) pentru diverse obiective comerciale situate în cadrul DN1 Value Center ( Hornbach) Program doar de zi, 12-15 ore pe zi in schimburi. Se oferă tarif între 10 și 13 lei. Salariu 2000-3500 lei + bonusuri în funcție de rezultate! contract de munca, se asigura școlarizarea în vederea obținerii atestatului de agent de securitate. Pentru detalii sunați de luni pana vineri între 09.00- 16.00.

 • 3

  Societatea de paza Romanian Security Systems angajeaza agenti de securitate pentru magazine situate in zona BALOTESTI in cadrul complexului DN1 Value Center...program 5 zile cu 2 libere. Salariu 2880 lei NET, bonuri de masa in valoare de 200 lei peste salariu,plus bonusuri în funcție de rezultate. Decontam transportul ...Pt detalii sunați!

 • 7

  Societatea Romanian Security Systems angajează agenti de securitate prezentabili, pentru un casino situat în zona Giurgiului Berceni. Tarif 12/ora. Program 1 tura de zi, 1 de noapte și 1 libera.

 • Salveaza cautarea