Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 495 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Sofer cu furgoneta propie, experienta in distributie si curierat caut colaborare.

 • 1

  Obligatoriu cu permis Auto categoria B. Preia, livreaza si incaseaza. In Localitate Buzau, Judetul Buzau. Relatii la urmatorul de telefon : Laura Rusen

 • 3

  Alfa Textil Buzau angajeaza personal pentru croit (bandzig, curris) si conferctioneri.

 • Caut sa lucrez cu jumatate de norma( cca 4 ore pe zi de luni pana vineri) .Pot ajuta o mamica in ingrijirea copilului sau ca si menajera.

 • 3

  Angajez o fată și un. Băiat la terasa specific peste 18 ani salariul motivant vreau seriozitate

 • Șalariu atractiv 2500-3000 lei pe luna

 • Căutăm candidați talentați pentru reprezentant de vânzări pe piața italiană, care să se alăture echipei noastre. Dacă vă place să comunicați și urmăriți oportunități de afaceri, vă rugăm să aplicați! Reprezentantul de vânzări ideal va avea următoarele: Nivelul avansat de limbă italiană + engleză este un avantaj; Abilități puternice de cercetare online; Abilități de comunicare și consolidare a relațiilor; Foarte organizat și capabil să demonstreze un management excelent al timpului; Auto-motivat și orientat către țintă cu o atitudine proactivă; Descrierea postului: Iată câteva dintre activitățile zilnice: - identificați clienții potențiali în conformitate cu politica companiei - promovează serviciile și imaginea companiei - înregistrarea vânzărilor și urmărirea comenzilor până la livrare - rezolvarea situatiilor conflictuale - desfășoară acțiuni de loialitate pentru clienții existenți și urmărește buna dezvoltare a relației cu aceștia Dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii, vă încurajăm să aplicați acum. Ce vă putem oferi: Formare continuă, sprijin și îndrumare; Comunicare zilnică în limba engleză; Salariu atractiv

 • 1

  ANGAJAM OPERATOR COASERE -OFERIM CAZARE -O MASA CALDA/ ZI -SALAR 2900 LEI BRUT IN PRIMELE 6 LUNI -3100 LEI DUPA 6 LUNI -TICHETE DE MASA DE 15 LEI/ ZI, LUNI-VINERI -OFERIM TRAINING PENTRU CEI NECALIFICATI -PT CEI DIN JUDETUL ARAD, OFERIM TRANSPORT.

 • 2

  Caut persoana/familie serioasa, fara copii, fara locuinta pentru ingrijire gospodarie la tara, loc. Merei, aproape de Buzau. Ofer locuinta si salariu. Tel. .

 • 4

  Angajam MECANIC / ELECTRICIAN/ FRIGOTEHNIST- MENTENANTA FABRICA - cu experienta pe un post similar. Candidatul ideal: - Studii tehnice (profil electromecanic, de preferat, electric sau mecanic); - Experiență de minim 3 ani în întreținerea echipamentelor specifice liniilor de producție industrială; - Cunostinte Pc; - Cunoștinte de limba engleză; - Atitudine orientată spre găsirea de soluții; - Permis conducere; - Disponibilitate deplasari. Responsabilitati: - Planifica, coordoneaza si monitorizeaza activitatile de intretinere, reparatii si inspectii tehnice a echipamentelor utilizate in activitatea de productie; - Identifica problemele aparute in functionarea utilajelor si intervine pentru solutionarea lor; - Plaseaza si urmareste comenzile de piese de schimb si de servicii necesare bunei desfasurari a activitatii departamentului; - Furnizeaza fisele de pontaj. Se ofera : - salariu motivant + tichete de masa - diurna + cazare asigurate - masina si laptop de serviciu - abonament privat sanatate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 1

  Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru companie din Buzau. Candidatul ideal: - Studii economice superioare absolvite; - Experienta minim 3 ani pe un post similar; - Intocmire bilant/ balanta; - Cunostinte contabilitate de gestiune,productie si fiscalitate; - Abilitati utilizare calculator: MS Office; - Cunostinte limba engleza. Se ofera: salariu motivant+ alte beneficii. Program lucru: luni- vineri- 8h/zi. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • 3

  Angajam LABORANT STATIE BETOANE- DEBUTANT pentru companie cunoscuta din Buzau. Cerinte: - Studii medii absolvite; - Diploma tehnician/ laborant in constructii- constituie avantaj; - Cunostinte legislatie, standard si normative in domeniul constructiilor; - Abilitatea de a rezolva probleme; - Cunostinte operare calculator. Responsabilitati: - Efectueaza determinari ale materiilor prime si produselor finite conform normativelor in vigoare; - Asigura asistenta de specialitate in santier; - Asigura actualizarea si utilizarea retetelor; - Mentine in buna stare de functionare echipamentele de laborator. Se ofera: - salariu motivant + tichete de masa + asigurare privata sanatate+ alte sporuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : .

 • 15

  Angajam LUCRATOR COMERCIAL CU EXPERIENTA- pentru magazin cu produse din carne. Se cere: experienta in vanzare si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Se ofera: salariu atractiv. Program de lucru: 8h/zi - . Pentru detalii sunati la numarul: .

 • SC SIGNAL GATE S.R.LBucuresti Sector 1, Str. SOLD Gheorghe Pripu, nr.5,cam nr.1 , CUI 43789022, J4 efectuiaza angajari pe urmatorul post vacant : 1.Lucrator bucatarie ( Spalator vase mari ) - cod COR- 941201 CV-urile se vor depune odata cu interviul care va avea loc in data de 29.07.02021 la sediul societatii incepand cu ora 10:00

 • SC DENYSA 05 HOUSE SRL,cu sediul in Oras Buftea,Str.Rasaritului nr. 60B, Jud.Ilfov , CUI 3338610, J23/1921/2014 efectuiaza angajari pe urmatoarele posturi vacante: 1.COAFOR cod COR 5141015 2.Manichiurist cod COR 5142 .Pedichiuris cod COR 514203 CV-urile se vor depune odata cu interviul care va avea loc in data de 29.07.2021 , incepand cu ora 10:00 la sediul socieatii.

 • Sunt zidar cu experiență caut de lucru în Buzău.patrlagele.maruntisu.cislau.viperesti.am scule și mașină.

 • Angajez sobar cu experienta si/sau ajutor de sobar cu cunostiinte minime! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati ! Angajez cu contract - salariul este in funcție de productivitate! Pentru ajutor de sobar cu cunostiinte minime si rog si seriozitate - salariu de la 2000 + lei Pentru sobar cu experienta - 4000 + lei Cerinte: - Seriozitate, punctualitte, corectitudine - Spirit de echipa si adaptabiiitate - Experienta in domeniu constituie un avantaj - Cunostinte minime in domeniul constructiilor

 • 1

  angajez soferi tir cu experienta pentru curse Romania-Germania-Romania

 • 4

  angajez soferi tir pentru curse externe ROMANIA-GERMANIA.Plata se face la sfarsitul fiecarei curse,respectiv 400 euro/cursa si salariul minim pe economie .

 • 6

  Angajez soferi tir cu experienta pentru curse Romania-Germania-Romania.Plata diurnei de 400 Euro se face la terminarea cursei,iar salariul pe Romania este de 2080 Lei/luna. Telefon contact 0746331042

 • Salveaza cautarea