Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 951 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Cautam sa recrutam Reglori pentru o companie recent deschisa in ARAD care este in plina dezvoltare. Cerinte: - persoana deschisa, adaptabila - cunostinte de mecanica hidraulica si/sau pneumatica - experienta de minim 2 ani pe o pozitie similara (tehnician mentenanta, reglor etc) - disponibilitate de a lucre in 3 schimburi OFERIM: - Salariu negociabil in functie de competente si experienta - Tichete de masă 20 lei/zi - al 13-lea salariu - spor de noapte 50% - prime de sarbatori - Ore suplimentare 200% în week-end - Ore suplimentare 175% în timpul săptămânii - Bonus de recomandare - Primă lunară de prezență - Primă lunară de performanță - Posibilitatea de promovare internă fiind o companie în plină dezvoltare - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu angajatorul - Transport asigurat: Arad, Moroda, Pancota, Santana, Zimand, Varsand, Pilu, Macea Curtici, Sanpaul, Sofronea, Ghioroc, Vladimirescu, Pecica, Turnu Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr sau la nr de telefon

 • 18

  Cautam sa recrutam operatori productie pentru o companie noua din ARAD OFERIM: - Venit atractiv incepand de la 2800 cu posibilitate de crestere din 3 in 3 luni - Tichete de masă 20 lei/zi - Ore suplimentare 200% în week-end - Ore suplimentare 175% în timpul săptămânii - Primă lunară de prezență - Primă lunară de performanță - Posibilitatea de promovare internă fiind o companie în plină dezvoltare - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu angajatorul - Transport asigurat Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon din anunt.

 • 7

  Oferim: Salariu Atractiv- 2000 lei net in primele 3 luni; Tichete de masa; Transport asigurat din Arad; Program de lucru pe 1 schimb. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • 24

  Cautam sa recrutam operatori productie pentru clientul nostru, o companie multinationala care activeaza în domeniul automotive. Transportul este asigurat in tot judetul Arad. Beneficii: Pachet salarial atractiv Tichete de masa 20 lei / zi Transport gratuit in tot judetul Spor de weekend 200 % Ore suplimentare 175 % Spor de noapte 130% Se lucreaza in 3 sau 4 schimburi Prime de sarbatori

 • CURIER TAZZ byEmag - DELIVERY LAB Câștiga pana la 6000 lei pe luna după plata comisionului care variază între 10-15 % Căutam colaboratori curieri băieți sau fete, cu sau fără experiența, adresat pentru toate vârstele, dornici pentru un venit suplimentar . Program full time sau part time . Îți oferim: Program flexibil. Programul este stabilit de tine ! (Singur îți vei alege orele direct din aplicație) Plata pe kilometru ( 3 RON RIDICARE + 2 RON PREDARE + 1,5 RON * KM ) Plata la 2 săptămâni . In data de 5 și data de 20 a lunii ! Suport pe întreaga perioada de colaborare Contract de munca full time sau part -time. Dacă deții un SRL sau PFA , se poate încheia un contract de colaborare. Cerinte: Mijloc de transport propriu( Bicicleta , Motocicleta , Trotineta , Mașina ) Smartphone Android sau iOS Dacă esti interesat, te așteptăm cu drag in echipa noastră! Mai multe detalii la telefon sau Whatsapp

 • 40

  Pentru clientul nostru, familie din Arad care locuieste in zona Arad Plaza, recrutam Bonă, pentru 1 copilas in varsta de 3 ani. Cerinte: - Persoană educată, inteligentă, de preferat cu studii superioare; - Experienta in cresterea si educarea copiilor; - Persoana blândă, iubitoare, caldă; - Cunoasterea unor limbi straine reprezinta un avantaj; - Persoana nefumatoare, îngrijită; - Disponibilitate pentru ore suplimentare, mai ales in weekend, chiar si seara cand parintii merg in oras, disponibilitate pentru a merge in concediu cu familia atat in tara cat si in strainatate; - Permisul de conducere reprezinta un avantaj, nu e obligatoriu, familia are sofer. Program: L-V, 8 ore pe zi. Responsabilitati: - Bona se va ocupa exclusiv de copii, postul nu necesita menaj sau alte atributii; Pachet salarial si de beneficii: - Salariul intre 3.500-5.000 lei, in functie de orele lucrate si daca implica statul in weekend cu copii; - Mai multe concedii pe an, platite de familie; - O familie calda care trateaza bona ca pe un membru din familie. Pentru mai multe detalii, sunati va rog la numarul de telefon afisat in anunt - Denisa.

 • 4

  SC LAMPIA ROM SRL, producatoare de mase plastice, cu sediul in Arad, Str. Steagului nr. 1 angajeaza in departamentul de productie Operatori la prelucrarea maselor plastice Cerinte: - Sa stie sa faca calcule matematice; - Disponibilitate de lucru in ture de 12/24, 12/48 sau 3 schimburi; Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Bonusuri. Pentru detalii va stam la dipozitie la telefon:

 • 3

  Cabinet contabilitate - prestam servicii firme mici si mijlocii, Contabilitate si Salarizare / Timisoara si Arad CONTABILITATE * evidenta furnizorilor si clientilor, registru de casa, nir, bonuri de consum * evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si calculul amortizarii * intocmirea balantei lunare de verificare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii * intocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar * calcularea taxelor de plata catre stat si intocmirea / transmiterea ordinelor de plata pentru achitarea taxelor la termenele prevazute de lege * intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale * intocmirea/depunerea situatiei financiare semestriale * intocmirea/depunerea bilantului contabil * consultanta privind legislatia financiar-contabila, legata de obiectul de activitate * reglarea / urmarirea fisei pe platitor ANAF * informarea lunara a conducerii societatii despre rezultatele financiar-contabile * intocmirea de rapoarte suplimentare, solicitate de conducerea societatii * asistenta la intocmirea dosarului de inventariere anuala obligatorie * arhivarea documentelor financiar-contabile * salvarea si securitatea datelor prelucrate, pe un hard extern. SALARIZARE *preluarea sau intocmirea pontajelor pentru intocmirea statului de salarii *intocmire state de plata si calcul contributii catre ANAF *intocmire Declaratie lunara *intocmirea contractelor de munca si transmiterea acestora in Revisal *intocmire acte aditionale, decizii sau alte acte specifice si transmitere in Revisal *consultanta privind legislatia muncii; *intocmirea dosarului de personal *intocmirea fiselor de post *consiliere in elaborarea regulamentului de organizare interna *consiliere privind documentele necesare la angajare in functie de specificul fiecarei functii *eliberarea adeverintelor de salarii angajatilor Preturi avantajoase si negociabile, in functie de activitatea societatii Dvs Cu contract de prestari servicii si Factura emisa lunar Contact la email Orar: 8-22

 • 1

  Angajam operator cu experienta pe linia SMT. Beneficii: - se lucreaza pe un singur schimb, de dimineata (program: 06:45 - 15:15). - bonuri de masa de 20 lei/zi, din prima zi de lucru - transportul decontat pe mijloacele de transport public - ore suplimentare platite 200% + spor de weekend de 20 lei / zi - al - 13 - lea salariu Cerinte: - experienta pe linia SMT - cunoasterea limbii italiene constituie un avantaj. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon: sau , de Luni pana Vineri intre orele 08:00 - 16:

 • SC SCULE ARAD SRL ,cu Sediul in Com Vladimirescu ,Str.Progresului ,Nr.54 Angajeaza -Strungar informatii suplimentare la sediul firmei s-au la Tel.

 • Sofer categoria BCE, caut de lucru part time Tel

 • 22

  Angajam Operatori Productie pentru o fabrica de cablaje auto de renume din Arad Oferim: *Salariu de incadrare 2400 lei brut *Tichete de masa 20 Ron *Ore suplimentare platite conform legii *Spor de nopate 30% *Prime Craciun, Paste, 8 martie *Transport asigurat gratuit *Program de lucru in 3 schimburi Pentru mai multe detalii suna la telefon 0734 006 985 *Prin raspunsul la acest anunt, declarati in mod expres ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale comunicate catre SC IHM Total Consult SRL.

 • 25

  Cautam sa recrutam muncitori pentru sectia de cusut pentru una dintre cele mai importante fabrici din zona industriala Arad. Beneficii: -salariu atractiv in functie de experienta; -contract direct cu angajatorul -tichete de masa -ore suplimentare 200 %; -Prime de productie lunare; -Prima de Sarbatori; -Transport gratuit din judetul Arad - program de lucru 1 sau 2 schimburi Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon:

 • 1

  Se cere: Studii medii Disponibilitatea de a lucra pe 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: Salariu incepand cu 3000 de lei brut; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program de lucru de 8 ore/zi(3 schimburi: re suplimentare platite( in timpul saptamanii spor de 80%; in weekend, spor de 100%) Prima de acomodare de 400 lei net, acordata la 3 luni de la data angajarii; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi; Prime de sarbatori; Transport gratuit din: Arad,Sofronea,Sanmartin,Macea,Curtici,Semlac,Pecica,Nadlac Beneficii medicale pentru angajati si pentru copiii minori ai acestora;

 • 12

  Cautam sa recrutam tamplari pentru una dintre cele mai importante fabrici din zona industriala Arad. Beneficii: -salariu atractiv in functie de experienta; -contract direct cu angajatorul -tichete de masa -ore suplimentare 200 %; -Prime de productie lunare; -Prima de Sarbatori; -Transport gratuit din judetul Arad - program de lucru 1 sau 2 schimburi Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon:

 • Firma din Arad, angajeaza sofer profesionist, transport marfa diversa, curse tur - retur.

 • Salveaza cautarea