Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 494 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0 sapte noua noua 228647 SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); Descrierea companiei: PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0 sapte noua noua 228647

 • 1

  Angajăm Manager de Tură la Fast-Food în Târgu Mureș Shopping City. Cerințe: Bune competențe de comunicare și relații cu clienții, Experiență în coordonarea unei echipe, Capacitate ridicată de organizare, Cunoștințe operare PC, Experiență în domeniu: min 1 ani. Oferim: Beneficii: 3000 lei net (salariu + tichete de masă + abonament transport în Tg Mureș), + bonusuri în funcție de realizări, + 2 mese pe zi (în ziua de lucru). Cei interesați sunt rugați să ne sune de luni până sâmbătă între orele 9-18 la numărul de telefon din anunț. Mulțumim!

 • 3

  Angajăm personal vânzare FULL TIME la Fast-Food în Târgu Mureș Shopping City. Oferim: - beneficii: 2500 lei net (salariu + tichete de masă + abonament transport în Târgu Mureș), - bonusuri în funcție de realizări, - 2 mese pe zi (în ziua de lucru). Cei interesați sunt rugați să ne sune de luni până sâmbătă între orele 9-18 la numărul de telefon din anunț. Mulțumim!

 • 3

  Se cauta un om la o ferma de vaci din Belgia pentru muls automatic.

 • Caut studenta caruia ii place sa faca activitati cu cei mici. 3 4 ore pe zi. Mentionez ca am doi baieti intre 3 si 5 ani.

 • Se livrează piese auto din depozit către clienți! Căutam baieti seriosi și muncitori. Mașina se lasa acasă la șoferi salariu net 4100 RON + bonusuri, pentru detalii contactati ne printr un mesaj pe wapp la nr: zero sapte sase unu patru noua patru zero opt zero

 • Angajam Personal Curatenie - Salariu net 4000 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- O791 3 6 sapte 2 0 trei -- RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Firma de curatenie angajeaza Femeie de serviciu / Agent curatenie cu sau fara experienta (barbat sau femeie) pentru curatenie apartamente închiriate in regim hotelier . Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 Salariu 4000 lei NET (in mana) Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km)

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4000 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- O791 3 6 sapte 2 0 trei -- RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4000 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km).

 • 2

  SC CURIER DISTRIB SRL ANGAJEAZA AGENT LIVRATOR PE RAZA ORASULUI TG. MURES SI IMPREJURIMI. CERINTE: PERMIS DE CONDUCERE CAT. B. SALARIU NEGOCIABIL. MAI MULTE INFORMATII LA TEL( )

 • Operare calculator ,limba romina si maghiara.

 • 3

  Angajam transator in carmangerie. Informatii la numarul de telefon 0742704541

 • 3

  CV-urile se pot trimite la adresa: Pentru detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon: Ne puteți găsi si la adresa: Strada Livezeni nr 2, Târgu Mureș (lângă magazinul Merkur) Descrierea postului: setarea, verificarea masinii/utilajului in  timpul  derularii programului CNC; studierea documentatiei de executie; programarea masinii unelte cu comanda numerica stabilirea originii coordonatelor; reglarea initiala a masinii unelte cu comanda numerica; reglarea statica a sculelor si montarea dispozitivelor de fixare; prelucrarea lotului de piese; controlul pieselor executate pe masini unelte cu comanda; Cerinte:         Studii medii (liceu, scoala profesionala);         Experienta in productie nu este obligatorie, se asigura instruire la angajare;         Dorinta de invatare, de a se specializa la locul de munca;         Seriozitate, punctualitate, flexibilitate;         Atentie la detalii;         Disponibilitate de munca in schimburi. Beneficii: salariu atractiv (negociabil); tichete de masa; calificare la locul de munca

 • Restaurant specializat pe evenimente si livrari mancare pentru gradinite angajeaza personal pe postul de ajutor bucatar cu experienta.

 • 7

  Loc de munca ca sezonier la o ferma de vaci in Belgia. Se lucrează de luni pana sâmbătă aproximativ 8 ore pe zi. Salar atractiv. Pentru informații sunați la numărul de telefon

 • 1

  Se cauta o persoana pentru o ferma de vaci din Belgia la muls. Pentru informați sunați la nr.

 • 5

  Firma germana angajeaza direct muncitori necalificati in depozit sin productie in zona Frankfurt din 04.07.2022: - Daca sunteti seriosi si dornici de munca va asteptam sa faceti parte din echipa noastra. - va oferim un loc de munca stabil remunerat corespunzator cu munca depusa. Fisa postului in depozit: -- veti face parte dintr-o echipa alcatuita din 10 pers -- va desfasurati activitatea in depozit -- veti comisiona, incarca si descarca diferite marfuri: cartoane, plastic,cauciucuri etc -- veti lucra 8-9 h /zilnic de luni-vineri -- va cerem sa fiti serios ,responsabil,punctual, flexibil si civilizat -- nu trebuie sa cunoasteti limbi straine Fisa postului in fabrica de paleti: - veti masura, taia, asambla europaleti din lemn - sunt 4 posturi libere, 2 ptr necalificati si 2 ptr calificati - sa fiti punctual,serios si flexibil -varsta ptr acest job :25-55 ani Va oferim: -- contract de munca german pe o perioada nedeterminata -- veti lucra DIRECT penru angajatorul german, fara firme de intermediere romanesti -- asigurare medicala ,Anmeldung( luare in evidenta la Primarie) dupa o saptamana de proba -- conditii bune de cazare la casa, 2 pers in camera -- masina de serviciu pentru deplasare la munca ,internet nelimitat -- salariu atractiv, platit punctual, conform contractului de munca, 11.50 eur / h -- salariu net: 1470- 1550 eur ptr necalificati (11.50 eur/h) -- salariu net : 1600-1750 eur ptr calificati (14.50 eur/h) -- pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic la nr:

 • 1

  Angajam soferi profesionisti cu contract german incepand cu 13.06.2022 in zona Koln si Frankfurt, Fulda : Descriere job : 1. Sofer pe camion 12 T- distributie -- 10 -15 descarcari zilnic -- livrati marfuri generale la pers fizice si juridice -- program munca : 06:00-18:00,de luni-vineri -- se cer cunostinte minime de limba germana sau engleza -- experienta in domeniu minimum 6 luni, seriozitate,punctualitate --cazare asigurata gratis : una sau doua pers /camera, Descriere job: 2. Sofer pe tir ,40 T ,de luni-vineri pe cabina -- livrati marfuri generale pe teritoriul Germaniei -- cunostinte minime de limba engleza sau germana -- experienta in domeniu minimum 6 luni, seriozitate,punctualitate -- vineri in cursul zilei ajungeti la cazare -- cazare : singur in camera Va oferim: -- contract de munca german pe o perioada nedeterminata --Anmeldung la Primarie,asigurare medicala --cazare asigurata ,gratis --salariu Brut :2530 Eur/brut + diurna

 • 9

  Angajam soferi pentru comunitate cu salarii si bonusuri atractive pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon : 0741385582

 • 4

  Firma angajeaza sofer profesionist. Se lucreaza de luni pana vineri.Se respecta programul de condus. Poate fi si incepator.

 • 1

  S.C. Moldocor S.A.angajeaza pentru Punctul de lucru din Targu Mures inginer sau maistru constructor . Constituie avantaj: - minima experienta in domeniu; - cunostinte temeinice operare PC; - abilitatea de a lucra in termene limita; - abilitatea de a comunica eficient; Beneficii: - Pachet salarial motivant in conditiile indeplinirii criteriilor de performanta stabilite de angajator, adaptat la nivelul de responsabilitate si experientei; - posibilitatea de dezvoltare profesionala; CV-urile se pot depune la adresa: Targu Mures, strada Gheorghe Doja, nr. 300 - Incinta Combinat chimic Azomures sau pe adresa noastra de e-mail:

 • Salveaza cautarea