Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Portari - Paznici

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam agenti securitate, femei si barbati, cu varsta maxima 50 ani, pentru magazine de haine. Conditii : -rezistenta la lucrul in picioare -fara inscrisuri in cazierul judiciar Salariul variaza intre 2300 - 2500 lei.

 • Angajam urgent agenti de securitate pentru magazine : -Varsta maxima 45 ani -Domiciliul stabil in Bucuresti -Aspect fizic placut si ingrijit -Atestat de paza -Salariul la timp fara intarzieri 2000-2200 lei net

 • Angajez agenţi de securitate pentru magazine : - Domiciliul stabil în Bucureşti - Varsta maxima 50 ani - Rezistenţă la lucrul ȋn picioare - Salariul se da la timp 2200-2400 lei în mâna!!!

 • Agenti securitate pentru magazine, domiciliul stabil în Bucureşti, varsta maxima 50 ani, femei si barbati! -contract de muncă legal - bonusuri de performanţă - rezistenţă la lucrul in picioare - salariul 2400-2700 lei - zona Unirea si Baneasa Mall tatif 10 lei/ora

 • Urgent agenti securitate, femei si barbati, cu sau fara atestat, pentru magazine in zona Unirea, salariul foarte atractiv, 2000-2300 lei, se da la timp, bonusare in functie de performanta! Rezistenta la lucrul in picioare!

 • Angajez agenti de securitate pentru magazine, Zona Vulcan şi Afi domiciliul stabil în Bucureşti, vârstă maxima 50 ani, rezistenţă la lucrul ȋn picioare, atestatul constituie un avantaj, salariul se da la timp, fara întârzieri. Salariul variază între 2200-2400 lei!

 • Angajam urgent 5 agenti de securitate, pentru magazine, cu domiciliul stabil in Bucuresti, cu atestat de paza, contract de munca conform legii, loc de munca stabil, salariul se da la timp fara intarzieri, salariul variaza intre 2400-2700lei (varsta maxima 50 ani)

 • Angajez agenti securitate, femei si barbati, pentru magazine, zona Unirii cu domiciliul stabil in Bucuresti, varsta maxima 50 ani, atestatul si experienta constituie un avantaj, salariul la timp fara intarzieri, 2400- 2600 net(in mana).

 • Angajez agenţi de securitate pentru magazine de haine, cu domiciliul stabil ȋn Bucureşti, vârstă maxima 50 ani, contract de munca legal, salariul se da la timp fara întârzieri, variază între 2300 - 2500 lei.

 • Angajez agenţi de securitate, pentru magazine de haine, femei si bărbaţi, domiciliul stabil in Bucuresti, atestatul constituie un avantaj, bonusuri de performanţă, rezistenţă la lucrul in picioare, salariul se da la timp, fara întârzieri, Variază între 2200-2500 lei.

 • Suntem in cautare de noi colegi! agenti de securitate femei si barbati cu sau fara calificare,(calificarea se poate asigura si in cadrul firmei) pentru obiectivele din jud.Timis,Asiguram transport la locul de munca. Oferim:contract de munca pe o perioada nedeterminata,salar atractiv, tichete de masa, prime lunare,program de lucru 12/ 24,12/48. Informatii suplimentare de luni pana vineri orele 08-16,contact: 0769199631 Cerem si oferim seriozitate

 • Suntem in cautare de noi colegi! agenti de securitate femei si barbati cu sau fara calificare,(calificarea se poate asigura si in cadrul firmei)pentru obiectivele din Timis,Asiguram transport la locul de munca. Oferim:contract de munca pe o perioada nedeterminata,salar atractiv, tichete de masa si toate sporurile conform legii,program de lucru 12/ 24,12/48. Informatii suplimentare de luni pana vineri orele 08-16,tel:0769199631 Cerem si oferim seriozitate

 • Angajam revizor parc auto, program flexibil,oferim transport de la și la locul de munca, condiții de munca foarte bune,contract perioada nedeterminata,salarizare +tichete de masa+prime lunare. Cerinte: Vârstă necesara angajării de la 18 ani împliniți Cazier fără antecedente Minim 8 clase Cunoașterea operării în Microsoft Office nivel incepator Cunoașterea operării E-mail Ne puteți contacta de luni pana vineri între orele 09-15 la sediul firmei din Timisoara str Ady Endre nr 14 sau telefonic la numarul: 0356 423907

 • Ferma piscicola, localizata in jud. Ialomita, angajeaza paznici cu experienta in domeniu (paza balti) sau dispusi sa invete. Cerinte: persoane serioase, neconsumatoare de alcool, care nu au domiciliul/nu locuiesc in jud. Ialomita. Salariu de inceput: 1500 lei. Angajare numai cu contract de munca. Se ofera cazare gratis. Posibilitate de angajare sotie. Informatii suplimentare: 0762008500, 0762008512.

 • Firma de securitate angajează agenți de securitate cu sau fără atestat în locații de tip mall ( Băneasa, Mega Mall și Park Lake), in magazine de haine. Tariful orar este de 11 RON/oră in Băneasa,10 RON/oră în Park Lake (Dristor) și Mega Mall ( Pantelimon). Program flexibil. Oferim și solicitam seriozitate.

 • Firma de securitate angajeaza agenti de securitate cu sau fără atestat pentru magazine de haine în Mega Mall ( zona Pantelimon), 10 RON/ora. Oferim și solicitam seriozitate. Program flexibil.

 • Ag de paza de la 16 ron pe ora cauta noul grup de anunturi cel mai mare grup din tara bazar anunturi pentru toti

 • Se cauta agenti de paza pentru o fabrica din Germania. Se lucreaza in doua ture de 12 ore, plata 14,5 euro/ora. Cerinte necesare: aspect impunator, atentie . Transport asigurat. Informatii detaliate la 0730\061\024 sau 0723\524\743 .

 • SC HIGHLANDER GUARD SRL recruteaza agenti de paza cu sau fara atestat pentru magazinele PROFI IASI.Salar 1500 -1900 ron lunar net.Rel la tel 0758839732. Director coordonator Ciomaga Nicolae Catalin.

 • SENZOR POMPIERI angajeaza URGENT servanti pompieri !!! Mobilitatea postului: Locatie stabila Tip job: Full time Angajare Servanti pompieri - Bucuresti/Ilfov URGENT !!! tel. nr. 0733.063.448 - 0727.767.840 Tip job: Full time SC SENZOR POMPIERI SRL angajeaza SERVANTI POMPIERI in cadrul unor obiective din BUCURESTI - CN IMPRIMERIA NATIONALA SA in sector 6 Bucuresti CERINTE: - certificat ATESTARE SERVANT POMPIER sau adeverinta care sa ateste calificarea de servant pompier/ inceperea unui curs de specialitate in domeniu; - bune abilitati de comunicare ; - seriozitate, confidentialitate, initiativa, loialitate, spirit de echipa, respect fata de cei cu care intra in contact; - viteza de reactie, promptitudine; - domiciliu in Bucuresti sau in judetele limitrofe; - cazier judiciar curat; - constituie avantaj experienta in domeniu ( daca este cazul ). CE OFERIM: - contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - asigurarea unui loc de munca intr-o locatie sigura ca stabilitate; - conditii foarte bune de munca; - echipament individual de lucru si de interventie modern; - gratuitate transport metrou pe toate liniile; - programul de lucru: 12 / 24 si 12 / 48 ore ; - 21 zile concediu de odihna; - pachetul salarial - 1600 lei net lunar pe card bancar. VA ASTEPTAM cu mare interes !!!

 • Salveaza cautarea