Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 51 ani , economist specializare management general , experienta antreprenoriala vasta in multiple domenii complexe si de anvergura , spirit antreprenorial dezvoltat , indraznet , hotarat care nu se impiedica de asa-numitul imposibil , imi ofer serviciile . Posesor permis de conducere categoria B din 1992 , disponibil ptr. deplasari externe / interne , referinte exceptionale , impresionabile externe si interne scrise si usor verificabile pentru confirmari . Serviciile oferite includ operatiuni diverse cautate de clienti , unele dintre acestea poate nefiind posibil de indeplinit de catre alti prestatori . Rog adresati solicitari scrise deoarece evit discutii telefonice lungi si neproductive . :)

 • Firma de transport persoane angajam sofer profesionist din Bucuresti sector 4 strada Luica zona Giurgiului ,cat D ,cu atestat transport persoane valabil, card tahograf, transport persoane cu microbuze si autocare. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0760289933 www.Transcarsrl.ro Transcar SRL

 • Firma autorizata ARR colaborare UBER, BOLT, YANGO, CLEVER, BLACKCAB, angajam soferi colaboratori. Comision 10% fix fara alte costuri suplimentare. Oferim ajutor acte ARR

 • Firma distributie produse alimentare,angajeaza,sofer sau soferita,cu permis auto categoria B,cu sau fara experienta in domeniul distributiei.

 • Sofer masina personala imi ofer servici in distributie cit si deplasari.

 • Caut loc de munca pe post de sofer

 • Angajez cond. auto categoria C+E, transport marfă generală ruta Ro - AT. Tur- Retur. Weekend acasă. Lucru în echipaj. Info la tel . 0721277901.

 • Angajez sofer taxi cu atestat conditii bune de lucru,(Tudo)informatii la telefon

 • Sunt din loc.Suceava,jud.Suceava,casatorit,1 copil student,posesor carnet de conducere cat. BE-CE,fara antecedente,caut un job ca sofer personal in localitate si in tara.Ofer si cer in acelasi timp seriozitate.Mai multe detalii discutam in privat. Nr.contact 0726486139 Cristian

 • Șofer cu mașină personală, mă deplaseze și in tară

 • Angajez șoferi cu experiența pentru comunitate

 • Angajez sofer categoria C+E cu experienta minim 3 ani pentru transport marfa intern

 • RIDE SHARING COMPANY 0761.389.394 Partener oficial UBER Romania inca din 2015. Partener oficial Taxify Romania inca din 2016.. Companie licentiata TRANSPORT ALTERNATIV RECRUTEAZA SOFERI SE POATE LUCRA PE MASINA COMPANIEI SAU PE MASINA PERSONALA Cu o experienta vasta in colaborarea cu uber si taxify va punem la dispozitie urmatoarele: ->posibilitatea de a lucra pe masina companiei ( avem un numar limitat de masini disponibile) ->suport 24/24 cu orice problema legata de aplicatie ->suport in obtinerea atestatului pentru sofer ->comisionul companiei: 10% Cerinte pentru a lucra ca si sofer uber: ->masina minim anul 2004 in 4 usi (itp si asigurare valabile) ->buletin ->permis conducere ( minim 1 an de zile) ->cazier judiciar fara antecedente ->varsta minima : 21 ani De ce sa lucrezi ca sofer uber? ->program flexibil: programul ti-l faci singur ->daca nu lucrezi o saptamana, nu datorezi bani nimanui ->plata saptamanala, fara intarzieri : miercuri/joi *birouri in zona titan

 • Angajam conducatori auto caregoria D pentru curse regulate (45 km), conventii si ocazionale.Se poate lucra si o zi si o zi.

 • Sofer Profesionist ... Part-time ... Ocazional. Aveti o cursa de efectuat iar soferul d-voastra nu are program sau nu este disponibil, s-ar putea ca eu sa fiu o solutie buna in aceasta situatie; Sunt disponibil ca sofer profesionist ... (Part-time / Ocazional); Doresc o colaborare/un parteneriat intr-o relatie amicala; Disponibil pt. munca respectand legislatia privind timpii de conducere si repaus; Curse de 2-3 zile (maxim o saptamana) ... Tur - Retur; De preferinta curse Romania – Europa de Vest; Detin: - permis de conducere C+E (din anul 2011); - atestat transport marfuri generale; - certificat ADR (colete si cisterne); - cartela aparat tahograf; Experienta pe cap tractor + semiremorca (aprox. 4 ani); Vorbesc bine limba engleza si ma descurc in germana, italiana si spaniola; Tel:... O763.111.2O2 sau OO44.783.593.199O; – GABRIEL. Zona de interes pt. mine este jud. Timis; Cenad, Sannicolau Mare, Timisoara si Arad; Pt. mai multe detalii cu scopul unui posibil parteneriat cu firme/societati, imi puteti solicita CV-ul personal. Va multumesc !

 • Ofer servicii ca: Manager Transport Marfӑ Certificat ARR – Competenţӑ Profesionalӑ - Comunitatea Europeanӑ. Pt. a desfӑșura legal activitӑţi de transport rutier cu marfӑ, aveţi nevoie de un manager de transport cu certificat ARR. Managerul de transport marfӑ vӑ este util pentru : - desfӑșurarea și menţinerea activitӑţii de transport marfӑ; - a obține o licență comunitară de transport și o copie conformă; - obținerea autorizației de transport marfă și a copiilor conforme; - obținerea certificatului de transport în cont propriu și a copiilor conforme; Doresc sӑ colaborez cu o persoanӑ/firmӑ serioasӑ într-un parteneriat, cinstit/onest/corect pt. a-mi pӑstra buna reputaţie ca manager. Zona de interes pt. mine este jud. Timiș; Cenad, Sannicolau Mare, Timisoara și Arad. Tel:...O763.111.2O2 sau OO44.783.593.199O ... GABRIEL. Pt. mai multe detalii cu scopul unui posibil parteneriat cu firme/societӑţi, îmi puteţi solicita CV-ul personal. Vӑ mulţumesc !

 • Sofer personal ofer discretie si seriozitate.posed permis si conduc din 1995 imi pfer serviciile persoanelor interesate.tel 0844138432

 • Asigur transport de mara si mobila loc si tara non stop la preturi mici

 • Caut de lucru ca șofer categoria B.C,C+E posed permis categoriile A.,B.,C. Posed card tahograf fără experiență în domeniu transport cat C.C+E dar cu experiență cat B pe comunitate Pentru mai multe informații astept mesej pe publi 24.

 • Societate transport cauta sofer pe tir care sa lucreze pe comunitate la prelata pe ruta Germania _Belgia _Olanda.Salariul atractiv.

 • Salveaza cautarea