Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez șofer 3.5tone,pe prelata Renault Master, model polonez. Disponibilitate 5 săptămâni, cu o săptămână acasă. Ofer salariul minim pe economie și 40eur diurna pe zi. Mai multe detalii la tel 0723 336 280.

 • Angajez sofer taxi pe zi ,cu atestat la 12 ore pe zi 120 ron CHIRIE pe zi.masina dacia logan din 2015 GPL.detalii pe email

 • Angajez sofer taxi cu sau fara atestat. Experienta minim 2 ani ca sofer, cazier auto curat. Cerem seriozitate. Oferim suport si rabdare pentru cei fara experienta. Rovineta inclusa. Acte in regula ,toate la zi. Acceptam si pensionari. Sunati la nr de tel : 0759581329.

 • Ce vei face? - Vei conduce in conditii de maxima siguranta si eficienta ansamblul auto pe care il vei primi in gestiune; - Vei participa activ la procesul de incarcare/ descarcare a masinilor transportate; - Vei respecta dispozitiile de transport primite si datele/ orele de incarcare/descarcare; Care sunt asteptarile noastre de la tine? - Responsabilitate si integritate; - Sa dovedesti abilitati de sofat corespunzatoare; - Sa detii permis auto categoria C+E cu experienta de minim 1 an; Care vor fi beneficiile tale? - Venituri motivante (2400 euro/luna); - Posibilitatea de a acumula experienta intr-o companie aflata in plina dezvoltare, alaturi de o echipa pentru care integritatea, profesionalismul și excelenta reprezinta valori asumate. Descrierea companiei: Cu o flota de peste 60 de camioane Mercedes-Benz și Volvo, Filadelfia Marfa are ca principal obiect de activitate transportul intern și internațional de marfuri. SC Filadelfia SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, iti exprimi acordul privind aceasta procedura.

 • Domn, serios, onest, altruist, adaptabil, nefumator, nealcoolic, cu o experienta bogata in 18 ani de soferie atat in tara cat si strainatate, caut sa imi ofer serviciile ca si sofer, pentru persoane fizice cat si juridice, si nu numai, dispus si la deplasari national cat si international. Ma ofer sa vin si in sprijinul celor care sunt cu permisul auto retinut s au anulat, ofer serviciile ca sofer personal cu masina DUMNEAVOASTRA . Mai ofer si servicii precum : Transport persoane / copii in conditii de maxima siguranta , cu atentie sporita si distributiva in trafic si la cele mai mici detalii , la diverse activitati sportive , totodata ii preiau de la scoala / casa / gradinita s au destinatii la joburi , si intre joburi , hoteluri , precum si deplasari la aeroporturi , si intre aeroporturi Mentin curat / e autovehiculul / ele persoanelor jurice / fizice in stare exceptionala , la nevoie le duc in service , cosmetica , spalatorie etc Platesc diverse utilitati , cumparaturi de orice natura la nevoie pentru persoane juridice / fizice si le transport unde este nevoie de acestea Livrez oriunde in tara colet/colete speciale in functie de marimea si greutatea acestora (doar cu proces verbal si daca este cazul, sigilat/e de catre client ) !!! DESCHIS SI LA DESTINATII PRECUM " TEAM BUILDING " ORIUNDE LA NEVOIE / S AU VACANTE LA MUNTE , MARE S AU ALTE ACTIVITATI RECREATIVE ATAT PENTRU PERSOANE JURIDICE CAT SI FIZICE !!! !!! Nu consum alcool / Nu sunt fumator !!! !!! Nu detin cazier judiciar / auto !!! P.S. PRESTEZ SEVICII PREMIUM OFER SI ASTEPT MAXIMA SERIOZITATE

 • Cautam soferi sau echipe de soferi TAXI pe masini 2010-2018 colantate SPEED sau Pelicanul cu CLEVER orice zona

 • Șofer cât B cu experienta de peste 20 de ani îmi ofer serviciile rog seriozitate tel 0747315958

 • Societate comerciala angajeaza 2 soferi profesionisti detinatori de atestate unul cat C,E, pentru AUTOBASCULANTA si celalat cat. C pentru CIFA BETON. Detalii la tel 0724089975 sau la sediul societatii din strada Eroilor nr 75 , Bailesti la Statia de Betoane.

 • Sofer incepator Permis conducere C+E caut loc de munca. Oferte detaliat aici pe site ca nu prea am semnal multumesc

 • SUZUKI TIMISOARA Angajam sofer pentru aprovizionare .Postul este valabil pentru punctul de lucru din Calea Lugojului nr 17, pentru detalii va asteptam la punctul nostru de lucru. Program lucru luni-vineri 8.30-17.00 . Limita varsta 20-35 ani.

 • Am 20 de ani doresc sa lucrez ca sofer cat b . Mai.multe detalii la nr 0734837823

 • Barbat 49 ani aspect fizic placut curat,responsabil, A.B.C.E. carnet obtinut in 1988,fara antecedente rutiere,nefumator,disponibil 24/24 in functie de remuneratie,caut job in Timisoara.DOAR IN ORAS!!!Doar cu carte de munca si doar oferte peste 2500ron net.Cunoscator limba italiana(avansat) engleza(mediu).Prefer autoturism sau microbus 8+1.Nu doresc camion,extern sau TIR.Cazier curat.Ofer si cer seriozitate.

 • Angajez operator buldoexcavator cu permis ,vînd autobasc articulata volvo ,si buldoexcavator casee 2019 ,buldo ,44000€ basc 13500€

 • Angajez sofer tir Romania-Turcia cu categoriile C+E Plata la timp Salariu atractiv Camion gata de lucru Garajul este in Pitești Tel:0742002075-Bogdan !!! Pentru alte detalii va rog sunați !!!

 • Angajez șofer TIR Romania-Turcia Camion gata de lucru Plata la timp Garajul este in Pitești Salariu ATRACTIV!!! Pentru detalii nu ezitați sa sunați Telefon-0742002075 Bogdan

 • Angajez sofer TIR Romania-Turcia categoriile C+E Salariu Motivant Camion impecabil atat estetic cat si tehnic Plata la timp Garajul este in Pitești Pentru detalii legate de orice nu ezitați sa sunați Tel:0742002075-Bogdan

 • Detin permis de conducere , sunt in anul IV de facultate inginerie Tcm. Caut de lucru (nu neaparat pe profil ) un job ce presupune o responsabilitate/sarcina majora.

 • Domn serios caut job stabil. Detin permis de conducere cat b experienta în transport, distribuție, pe intern orice tip de autoutilitara 15 ani cunoștințe de mecanica auto,electrician, studii medii (liceu, bac) tel 0756788901

 • Angajez sofer profesionist categ C+E pentru transport intern marfuri prelata. Sediul firmei este in loc. Onesti,jud. Bacau. Pentru informatii suplimentare 0725296196.

 • Angajez sofer categoria B, pentru distributie pizza, in Comuna Pischia. Detalii la nr de tel 0734070403

 • Salveaza cautarea