Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam vanzator/vanzatoare cu experienta in cofetariile noastre

 • Angajam mezelar in carmangerie. Informatii la numarul de telefon 0742704541

 • 1

  Angajam transator in carmangerie. Informatii la numarul de telefon 0742704541

 • 10

  Societate comerciala situata in Sector 4, angajeaza in conditii avantajoase transatori peste: Atributii: Manipuleaza pestele si ambalajele; Transeaza si spala pestele; Este responsabil de gestionarea cantitatilor pe care le prelucreaza si de respectarea randamentului de transare stabilit; Este responsabil de igiena spatiului de lucru. Cerinte: Nivel de studii: mediu; Rabdare; Integrare in organizatie; Respectarea regulilor si procedurilor; Rezistenta la lucru in frig (4-8 C ); Experienta in productie peste/productie alimentara reprezinta un avantaj. Beneficii: Salariu net - 2300 lei in perioada de proba, dupa evaluare 2500 - 3000 lei; Tichete de masa - 15 lei/zi lucrata; O masa calda.

 • 1

  Nu exista taxe sau comisioane!! Angajator German selecționează o persoana bărbat ,cu vîrsta cuprinsa intre 28-48 de ani in domeniul fabricării de mezeluri (,particular mic). Se cere:Experienta minima 6 luni de zile in domeniul măcelăriei.(pregătire,dezosare,fabricare mezeluri) -Limba germana mediu nivel A1 de conversatie. -Dorință de a lucra in acest domeniu o lunga perioada de timp. Se ofera-Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul German. -Salariul de 12 Eur brut -Cazare asigurata de angajator contracost 200 Euro pe luna plata utilităților.(singur in camera dotata si mobilata,bucătărie,mobilata,baie cu toate utilitățile). Pentru detalii suplimentare va rugam sunați la numărul de telefon: ,de luni-vineri in intervalul orar9.00-19.00,simbata 9.00-14.00.Mulțumim! Succes!

 • 3

  Angajam vanzatoare cofetarie/ ajutor preparare produs cu sau fara experienta. Program 4-6 ore, in intervalul . Zona Ghencea, sector 6. Salariu de baza 1.500 lei. Cautam o persoana serioasa, muncitoare, organizata. Contract de munca perioada nedeterminata.

 • Posturile disponibile in acest moment sunt de: BRUTAR si/sau PATISER (cu sau fara experienta) pentru hala din Tiha Bargaului, nr. 106B. Cum ar trebui sa fie aceasta persoana ca sa fie si ea si noi multumiti de colaborare? Liceul sau facultatea nu sunt obligatorii, dar cei 7 ani de acasa da; Sa fie dispusa sa invete. Daca nu invata, nu se dezvolta, daca nu se dezvolta nici firma nu se dezvolta; Sa fie o persoana deschisa care nu incepe niciodata cu nu se poate ci cu sa vedem despre ce este vorba ; Sa fie harnica, organizata si atenta. Ne plac oamenii muncitori care au initiativa si nu asteapta mereu sa ii impinga cineva de la spate; Sa fie descurcareata si perseverenta. Cand ii dam o situatie de rezolvat sa nu se opreasca pana nu gaseste o solutie; Sa fie de gasca si sa stie sa zambeasca. Nu vrem sa stricam atmosfera din firma; Nu conteaza varsta, conteaza numai ATITUDINEA; Ce ar trebui sa faca aceasta persoana? o Sa foloseasca echipamentele din productie conform cu instructiunile de lucru; o Sa respecte retetele produselor create de noi; o Sa scoata din cuptoarele noastre produsele proaspat coapte; o Sa ambaleze si eticheteze corect produsele noastre; o Sa colaboreze cu ceilalti colegi intr-un mod deschis si armonios; o Sa respecte fluxul de productie pe care o sa il invete la locul de munca; o Sa isi pastreze locul de munca curat si ordonat; o Sa adopte un comportament civilizat; Ce oferim? Un mediul de lucru foarte curat la standarde europene; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Salariul competitiv raportat la piata existenta; Seriozitate (salariul si anumite bonusuri le vei primi fara intarziere); Transport asigurat de companie; Cursuri pentru certificare ca si Brutar/ Patiser; Posibilitatea de a promova in cadrul firmei; Cadouri de Sarbatori si nu numai; De cand avem nevoie? Cu cat ne cunoastem mai repede cu atat mai bine. Daca ai citit acest anunt, iti surade idea de a lucra cu noi si te potrivesti cu descrierea, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tau la adresa: sau suna la numarul .

 • Gathering ForJobs recruteaza personal in fabrica de procesat carne (porc/vita) in Germania . Aceste locuri de munca sunt strict pentru personal masculin ! Pot aplica doar barbati aflati în România Candidatii care au experienta anterioara in taiere, transare, fasonat deșoricare, prezinta un avantaj . Cerinte: dorinta de a lucra in echipa acordul dvs. de a lucra in schimburi seriozitate respectarea locului de munca Noi va oferim : Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA Cazare 150 /luna Transport intern, de la locul de munca la cazare, gratuit Asigurare medicala, card bancar Salariu 1600 -170

 • 1

  Angajam vanzatoare inghetata pentru locatiile Dristor Doner Tineretului si Apaca. Cautam persoana proactiva, cu experienta in domeniu sau pe pozitie similara. Programul este in ture, 5 lucrate si 2 zile repaus. Se ofera contract de munca si salariu competitiv, mediu de lucru prietenos si tanar.

 • cautam macelari cu experienta minim de 2 ani in domeniu pentru Franta

 • 2

  Cautam personal necalificat BARBATI pana in 50 de ani pentru abator procesare a carnii de porc si vita in Germania. Salarizarea: 12 euro / ora brut. Se asigura contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu firma germana. Cazare : 150 euro pe luna. Transportul CONTRACOST : 150 euro prin firma Atlassib. Inainte de plecare trebuie facut testul COVID. Rog a fi contactata doar de persoane serioase si care chiar doresc un loc de munca. NU SE PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION.

 • Morarit-Panificatie Universal srl angajează BRUTAR / AJUTOR DE BRUTAR. Asteptam CV-ul tau pe mail: Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon:

 • 57

  Angajam muncitori la fabrica de mezeluri barbati si femei(cupluri) fabrica de carton(barbati) sunt si alte oferte...contract,salariul atractiv...+491701118384 viber...Eugen...

 • Brutăria Dencopan angajează inginer industria alimentara Cerinte: studii universitare (Ingineria produselor alimentare); cursuri ISO 22000 (optional); experiență pe un post similar; cunostinte Office. Atribuții: - Colaboreaza cu institutii si organisme in probleme referitoare la sistemul sigurantei produsului; - Asigura ca Sistemul de Management al Sigurantei alimentului este stabilit, implementat mentinut si actualizat; - Se va ocupa de aprovizionarea cu materii prime, ingrediente si ambalaje; - Reprezinta societatea in relatia cu institutiile: OPC, DSVSA, DSP, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu Se ofera: - salariu motivant; (se va discuta in urma interviului) - tichete de masa in valoare de 300 lei; - tichete cadou (de sarbatori); - se asigura transport. se va lucra doar schimbul 1. CV-urile se depun pe dencopan @ yahoo. com

 • SC PATISERIA TEA&TUNA SRL din Peciu Nou angajează 1 BRUTAR (cod cor 751201),conditii minime:- studii 10 clase (Scoala Profesionala), Calificare Brutar, cunoașterea bucatariei sarbesti BUREK CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail. com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 19.04.2021 Selecția candidatilor va avea loc in data de 20.04.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • SC BALKAN FOOD HOUSE SRL din SÂNNICOLAU, angajează 1 lucrator bucatarie (spalator vase mari) cod cor 941201 conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara) CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 19.04.2021 Selecția candidatilor va avea loc in data de 20.04.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • Brutăria artizanală Diana S Bakery își mărește echipa!! ANGAJĂM BRUTAR ȘI PATISER CU EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU !! Dacă ești o persoană serioasă, comunicativă și creativă, te așteptăm in familia noastră. Oferim un mediu de lucru plăcut, sigur, foarte curat și oameni primitori care te vor ajuta sa te integrezi ușor. RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE: - Pregătirea diverselor aluaturi - Modelarea pâinilor - Coacerea pâinilor - Atenție sporită cu ingrediente și in principal cu Maiaua. - Respectarea fișelor rețelelor produselor pentru a menține standardele de calitate a primei brutării artizanale din Buzău. Te recunoști ? Dacă ești interesat sa afli mai multe despre rol, așteptam un mesaj pe adresa de mail sau la numărul de telefon .

 • Angajez covrigar și patiser cu experiență Cerințe : experienta în domeniu, aspect ingrijit Salariul se negociază în funcție de experiență și putere de muncă. Program- 8h/zi plus doua sâmbete pe lună.

 • 8

  Angajam vanzatoare patiserie, zona inel 2, program 1 zi/ 1 zi. salariu atractiv.

 • 17

  Angajez muncitor calificat / necalificat PATISERIE Se ofera pachet salarial atractiv, in functie experienta si performante Programul de lucru este flexibil, iar activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut Posibilitate de dezvoltare a carierei - Sanse reale de promovare pentru cei care isi doresc un loc de munca stabil si bine platit Angajatii noi beneficiaza de instruire la locul de munca, in vederea insusirii procedurilor interne. Experienta in domeniu constituie un avantaj! IMPORTANT: In vederea programarii unui interviu, pot fi contactat la Tel

 • Salveaza cautarea