Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pozitie: Art Director Cerinte minime: - cunoasterea limbii engleze; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - lucreaza la partea vizuala a publicitatii, in stransa colaborare cu copywriter-ul; - colaboreaza cu prestatorul de servicii foto si cu cel de design site-uri in vederea armonizarii conceptelor publicitare ale clientilor; - centralizeaza documentele interne; - arhiveaza electronic si fizic documentele lunare ale firmei; - concepe programe de popularizare; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • 2

  Venituri suplimentare prin intermediul unei platforme de publicitate prin vizualizare ads. In mementul introducerii unui cod pentru reclama sunteti platiti cu 21 de centi pe anunt. Puteti face 200 de unitati de anunturi, iar castigurile vorf fi de 600 $ pe zi sau 18000 $ pe luna. Pentru mai multe detalii, mesaj in privat

 • 1

  Disponibil online

  Unit Manager

  1. Recrutarea, selectia si dezvoltarea consultantilor de asigurari de viata 2. Formarea si instruirea consultantilor, prin sustinerea programelor de training la nivel de echipa/agentie 3.Organizarea si coordonarea activitatilor de vanzare pentru atingerea obiectivelor de vanzari stabilite 4.Implementarea politicilor companiei legate de standardele de activitate si rezultate 5.Implementarea si monitorizarea serviciilor post-vanzare catre portofoliul de clienti al echipei/ agentiei 6. Studii superioare finalizate 7. Descrierea companiei: Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati 8. Hai in echipa mea, trimite-mi un Cv

 • Disponibil online

  PR Specialist @ KA.AGENCY

  Pozitie: PR Specialist Cerinte minime: - cunoasterea limbii engleze; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - creează și menține imaginea publică favorabilă a organizațiilor; - concepe programe de popularizare; - scrie materiale de presă și pregătește informațiile pentru media; - stabilește grupurile țintă; - ajută clienții să comunice eficient cu publicul; - dezvoltă și menține imaginea și identitatea organizațiilor, folosindu-se de logo-uri și semne; - menține relațiile cu media; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • Disponibil online

  Media Planner @ KA.AGENCY

  Pozitie: Media Planner Cerinte minime: - 1 an experienta in domeniu; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - execută strategii de social media; - se ocupă de popularizarea brandului în online și construirea reputației; - promovează evenimentele și produsele companiei pe Social Media; - administrează toate conturile de social media, oferă raspunsuri la mesaje și comentarii, elaborarează planul promoțional media; - urmărește modificările algoritmului rețelelor media; - monitorizează brandul și concurența; - derulează și monitorizează campanii; - creează și editează conținutul text și grafic; - creează stories pe conturile de social media ale clienților; - dezvoltă strategie de conținut si engagement; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • Pozitie: Marketing Manager Cerinte minime: - 1 an experienta in domeniu; - competente digitale; - permis cat. B; - studii medii; Responsabilitati: - planifică, dezvoltă și proiectează campanii - se ocupă de realizarea elementelor de realitate augmentată (filtre SPARK AR) - Google ADS, Instagram ADS, Facebook ADS, Twitter ADS - realizează planul strategic - planifică bugetului - se ocupă de managementul brandului Aceasta pozitie este remote, iar permisul de conducere este necesar pentru deplasarea la sediul clientilor pentru meeting-uri, sedinte foto si alte situatii. Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat, asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • 3

  Stiati ca aveti posibilitatea sa utilizati gratuit o masina vesnic noua, in sensul ca vi se reinnoieste la fiecare doi ani cu una noua, de clasa superioara, platindu-vi-se: impozit, RCA, FUL CASCO pentru 5 personae, revizii la reprezentantele marcii pentru care ati optat, inclusiv cauciucurile. In functie de varianta pentru care ati optat, puteti sa aveti un profit de 80% pana la intrarea in posesia masinii si sa aveti asigurat carburantul si alte consumabile pana la sfarsitul vietii. Va invit in fiecare, luni si joi, cu prietenii dvs la ora 19:00 pentru o prezentare online interactiva in care veti intelege cum puteti utiliza gratuit o MASINA NOUA reinnoita continuu Link-ul il primiti prin SMS pe telefon. Logarea se face fara parola, iar la username se trece : Numele dvs-localitatea, judetul sau tara-numele persoanei care v-a invitat (Ion Maciuca). Valabil si pentru persoane juridice. Cei interesati ma pot contacta pe tel:

 • Descriere Locuri de munca Tip job parti time Ai ajuns aici pentru ca vrei sa câștigi bani vizionând videoclipuri Accesați acest link si începeți https://wintub.com/?r=2044305 Wintub este cel mai popular spot online pentru a câștiga bani pentru vizionarea videoclipurilor pentru ceea ce faceți zilnic pe internet. Câștigați bani când urmăriți videoclipuri distractive, în cele din urmă puteți obține bani de la Paypal, WebMoney, Bitcoin și mai multe opțiuni .. Wintub a plătit deja membri. Puneți bani în portofel. Alătură-te gratuit astăzi.

 • 21

  Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont ( poti folosi acest link : https://GramFree.world/?r=3207238 - Urmaresti videoclipuri pe youtube; - Exista o tombola din ora in ora la care poti castiga de la 0.1 pana la 1000 gram; - Exista o loterie care efectueaza o extragere o data pe zi unde poti castiga pana la 5000 gram; - Uploadezi videoclipuri pe youtube iar pentru fiecare video incarcat castigi 5 gram. Acest "gram" este o moneda virtuala care valoreaza aprox 2$ ( 1 gram = 2.12 $ ), asta inseamna ca 500 gram = 1000$. Banii pot fi retrasi prin mai multe metode: - Bitcoin; - MasterCard; - Visa; - American Express; - Payoneer; - PayPal; Mai multe detalii in videoul urmator:https://youtu.be/C1i0O0H2pVA

 • Hey. Te invit sa devii consultant FARMASI. Ce ai de ca s tigat?discount de 23%-30% fata de pret ul catalogului indiferent de valoarea comenzii.(ex la o comanda de 200 ron -46 ron e ca s tigul ta u ). Cadouri pt comanda de 150 lei in primele 4 luni,promot ii s i oferte valabile doar pt tine. Ai suport din partea mea s i catalog la cerere prin pos ta .(gratis) In plus nu exista comanda lunara /minima ! Daca vrei sa faci parte din echipa ,sau ai i ntrebari ,scrie-mi.

 • 2

  Oferta noua in anul 2020. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email:

 • 2

  Firma de productie publicitara localizata pe raza localitatii Dragomiresti Deal-Ilfov, specializata in signalisitica outdoor : - firme luminoase, - litere volumetrice, - totemuri publicitare si de benzinarii, - decorari magazine, - decorari cu alucobond - mobilier casnic si comercial Cautam o persoana corecta, organizata, care sa aiba puterea sa-si asume responsabilitatea. Angajam si persoane fara experienta, doar sa aiba inclinatii tehnice. Oferim conditii umane de lucru, salariu motivant de pana la 4000 lei, bonusuri si ... respect.

 • 28

  Redactor / editor pentru publicatie de stiri online (stie de stiri). Redactare stiri, articole, reportaje. Cv la mediazonemusic@gmail.com

 • 1

  Tv Plus Suceava angajează editor imagine. Cerințe: Operare pc Cunoștințe Adobe Premier Photoshop After Efeects Și să știe grafică Detalii la 0748211221sau 0731500393

 • Executam orice tip de reparatie pentru acoperis si sisteme/accesorii ! Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Suntem o firma specializata in siteme de acoperisuri complete ,suprafețe mansardabile locuibile din lemn si restructurari capitale vă oferim: - Constructie acoperis nou - Inlocuire acoperis existent - Mansardari acoperis - Sisteme pluviale, jgheaburi burlane -Dulgherie, mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis; - Montaj ferestre VELUX; -Parazapezi si alte accesorii!

 • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=730879544464876&id=1

 • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=730879544464876&id=1

 • Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe dinamice ! De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Activitatea se desfasoara in incinta complexului DCN Cash&Carry (Doraly). Contact:

 • 4

  Angajez secretară personala program L-V 9-17 contract de munca pe o perioadă nedeterminată

 • Angajare ZILIERI distribuire pliante Kaufland , în Vaslui și Muntenii de jos. Distributia in principal în fiecare zi de sâmbăta, program flexibil, inegal. Telefon, eventual masina constituie un avantaj. Plata pe card.

 • Salveaza cautarea