Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru sezonul 2019 cautam pentru firma colaboratoare din Germania muncitori calificati sau necalificati in constructii, in difeirte meserii: ex. zidarie, electricitate, dulgherie,tamplarie, izolatii, fierar betonist, pavaj . Socieatatea ofera contract de munca pe termen de 3 luni cu prelungire, cazare asigurat gratuit 2 pers/cam, salarizare de 1700-2000 euro net/ luna, program de munca 5 zile pe saptamana, 8-9 ore/zi. Nu se cere cunostinta de limba germana. Varsta limita 18-50 ani conditie fizica buna. Transport organizat. Pentru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la nr de telefon 0748934940

 • Societatea colaboratoare DPD Munchen angajeaza muncitori necalificati barbati la firma de curierat pentru descarcare, incarcare pachete si colete, cantarirea acestora.Se ofera contract pe 3 luni de zile. Salar 8 euro net / ora, 9.20 euro brut/ ora.Se ofera avans saptamanal. Cazare asigurat contra cost, transport organizat. Limita de varsta 18-50 ani, se cere limba germana in nivel de conversatie. dosarele se depun PERSONAL la sediul societatii noastre la TG Mures in limita locuriilor disponibile,plecarea se face de la depunerea dosar in 7-15 zile .mai multe informat la 0748934940 intre orele 9-16.

 • Cu plecari urgente se cauta femei si barbati intre varsta 18-45-48 de ani , Se lucreaza la depozit impachetare produse alimentare si depozit haine impachetare, etichetare si vidare.Salarul brut: noua , 9,49pe ora, Netul: 8,10 pe ora. Programul de lucru este opt ore pe zi de luni pana sambata, orele suplimentare sunt platite cu 25 %mai bine. Cazarea este asigurata si transportul este organizat cu plecari saptamanale. Dosarele se depun PERSONAL la sediul societatii noastre la Targu Mures in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul 0748934940 intre orele 9:00-16:00

 • Societatea colaboratoara din germania angajeaza muncitori romani femei si barbati pentru munca in fabrica de ciocolata - impachetare diferite sortimente de ciocolata si bomboane din cicolata. Contractul se incheie pe o perioada de 3 luni.Salarul este 8 euro net/ora , se lucreaza zilnic 9 ore,6zile/saptamana . Cazarea este asigurata contra cost si transportul este organizat, plecarile sunt saptamanale. Dosarele se depun PERSONAL la sediul societatii noastre la TG Mures in limita locurilor disponibile si fara taxa de mediere. Plecarea se face de la depunerea dosarului in 7-15 zile. Pentru mai multe informatii sa ne sunati la numarul de 0748934940 intre orele 9-16.

 • Fabrica de conserve din germania – bremen angajeaza femei si barbati necalificati se lucreaza la impachetare ,vidare ,etichetare diferite sortimente de conserve. Se ofera contract pe 3 luni , cazare asigurat ,transport organizat ,salar 8 euronet/ora ,program de lucru 9 ore/ zi . Dosarele se depun PERSONAL la sediul societatii la TG Mures noastre in limita locuriilor disponibile. Pentru mai multe informati ne puteti contacta la 0748934940 intre orele 9-16

 • Cu plecari urgente cautam femei si barbati pentru munca in agricultura in germania munca pe camp si in hala cules, sortat ambalat legume fructe de sezon. se ofera contract pe 2-3 luni, cazare asigurat, transport organizat, salar 1400-1800 euro/luna. limita de varsta 18-50 ani. Dosarele se depun PERSONAL la sediul societatii noastre la TG Mures in limita locurilor disponibile. Mai multe informatii va oferim la numarul de telefon 0748934940 intre orele 9-16.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajam sofer si soferite cu cat C+E pentru curse interne, si in judeti.

 • CERINTE SPECIFICE POSTULUI: * bune cunostinte de desen tehnic * calificare in meseria de sudor-constituie avantaj * minim 1 an experienta in sudura Mig-Mag * atitudine pozitiva, spirit de echipa RESPONSABILITATI: * pregateste locul de munca, utilajele, sculele, masa de lucru, etc. astfel incat rezultatele muncii sa corespunda cerintelor de calitate si performanta in munca * efectueaza toate lucrarile cu respectarea cerintelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instructiunile tehnologice * preia documentatia si pachetele de lucru, de la seful de echipa/departement * identifica detaliile tehnice si tehnologice ale procedeului de sudare/taiere * urmareste respectarea parametrilor tehnologici prevazuti in procedurile de sudare/taiere, respectiv in desenele tehnice * executa operatia de sudura conform desenului BENEFICII: * salariu atractiv * tichete de masa * decontare transport * asigurare medicala privata * pensie privata decontata de companie * bonusuri de performata

 • Angajam Operator DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) in Targu Mures in regim full time, cu disponibilitate la deplasari in tara, permis cat B. Descrierea jobului: Operatiuni de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la clientii alocati zonei de activitate. Munca in teren Full-Time. Disponibilitate la deplasari in tara. Cerinte: Permis categoria B cu vechime mai mare de un an. Disponibilitate la deplasari in tara. Seriozitate si organizare. Fire dinamica, sociabila, deschisa, ce se adapteaza usor programului. Beneficii Oferite: Salariu fix atractiv. Telefon, masina de serviciu, cazare si diurna. Descrierea companiei: S.C. DERASOVIL S.R.L.societate cu profil DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) ce asigura servicii de specialitate in domeniu cu activitate la nivel national, doreste sa-si mareasca echipa de Operatori DDD. Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, te rugam sa ne trimiti un CV pe adresa de mail:officederasovil@yahoo.com, iar noi te vom contacta.

 • Pentru persoane serioase,diponibile la efort și program prelungit. CONTRACTELE SUNT PE O PERIOADĂ DE DOUĂ LUNI. Plecările se fac începând din 20 februarie,iar ultima tură în luna octombrie.pe fiecare tură locurile sunt limitate, se lucrează pe câmp și în hală la anumite culturi,plantarea,îngijirea, recoltarea și ambalarea acestora, cum ar fi: șparanghel,salată,gulii,conipidă,țelină,brocoli,pepeni,cartofi,fenicul,bostani etc. Salar 9.20 euro brut la oră,din care se reține asigurare medicală si impozit.Salar net lunar aproximativ 2000 euro. INFORMAȚII LA NR.DE TEL.0762974321.

 • Angajăm vânzotoare pentru magazin alimentar din cartierul Tudor, fără limită de vârstă. Telefon 0744 699 433

 • Buna,numele meu este Alexandra si caut colege cu aspect fizic placut 18+ sociabile, casa cu clientela formata, conditii speciale, plata zilnica, castiguri substantiale, profile individuale, cazare si publicitate asigurata. Comision 50% plata pe loc. Fara costuri ascunse. Nu asigur transport . Rog seriozitate maxima. Mai multe detalii telefonic 00447864555046 sau la numarul de WhatsApp 00447423159779 . Nu deranjati inutil - Persoana de contact Alexandra. Non-stop !

 • Urgent! Cabinet stomatologic din Northampton, Marea Britanie, angajează persoane pentru următoarele posturi: - 2 medici stomatologi cu specializare în ortodonție sau cu experiență în ortodonție - 1 medic stomatologie generală Candidații trebuie să fie înregistrați la Consiliul General al Stomatologilor din Marea Britanie sau să dețină un scor de minim 7 pentru a se putea înregistra la GDC din Marea Britanie. Se asigură: - asistență pentru relocare - Salariu minim de 3200 EUR/lună pentru primele 6 luni CV-urile în limba engleză se pot trimite prin email pe enikofilep14@gmail.com.

 • Firma de paza angajam ajutor contabil, responsabil resurse umane si asistent manager. Programul de lucru este de luni-vineri, de la ora 08:00-16:00. Experienta reprezinta un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la telefon 0748 017 823 sau puteti trimite un CV la adresa de e-mail: servicepp_guard@yahoo.com

 • Câștigurile depășesc 200€ lunar! Vizualizați videoclipuri. Răspundeți la 11 întrebări. Fiecare sondaj este platit cu 1,5€ Ai dreptul la 6 sondaje/zi. https://ecmero.com/?ref=207832

 • Firma de paza angajam agenti de securitate cu sau fara atestat, pentru unul din obiectivele noastre din Targu Mures. Experienta nu este obligatorie ,dar reprezinta un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr de telefon 0748871115.

 • Firma de paza angajam agenti de securitate, cu sau fara atestat, pentru obiectivul nostru Kaufland Livezeni.Mai multe detalii la numarul de telefon afisat.

 • Firma de paza angajam agenti de securitate, cu sau fara atestat, pentru unul din obiectivele noastre. Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 0724586679.

 • Salveaza cautarea