Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 491 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 23

  Cautam pentru firma colaboratoare din Germania, barbati cu varsta cuprinsa intr-e 18-50 de ani, conditie fizica buna, pentru munca in depozit incarcare descarcare colete si pachete. - Contract de munca oferit pe termen de 3-9 luni cu prelungire, cazare asigurat din partea firmei gratuit, salarizare de 10,45 brut/ora program de munca flexibil si pentru ore suplimentare, se lucreaza 6 zile din 7, 3 schimburi. Plecari in cateva zile de la inscriere. Nu se cere cunostinta de limba germana. Inscrierile se fac personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Mai multe detalii va oferim la nr de telefon intre orele 09:00-16:00 de luni-sambata.

 • 24

  Fabricile de produse finite din carne si preparate din carne din Germania - Redha - angajeaza femei si barbati necalificati la impachetare - etichetare.-vidare diferite produse finite din carne. - Se ofera contract de munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire - Se ofera echipament de lucru - Salar 10,10 euro brut/ ora + orele suplimentare, plus 25% in plus tura de noapte. - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 9-12 ore / zi ,duminica zi libera - Plecarile se fac saptamanal , limita de varsta 18-50 ani , nu se cere limba germana Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile. Mai multe informatii la 0479901496 intre orele 9-16.

 • 54

  Cautam pentru firma colaboratoare din Germania muncitori necalificati femei si barbati pentru munca la fabrica de ciocolata, fabrica de panificatie, depozit comenzi on-line, etichetat, sortat etc.. - Se ofera contract de munca pe termen 3 luni cu posibilitate de prelungire - Cazare 2 pers /cam. asigurat din partea societatilor angajatoare contra cost . - Salar intre 10,10 brut/ora, tura de noapte 25 % euro brut /ora , program de lucru 9 -10 ore/zi , 6 zile /saptamanala - Transport organizat . -Limita de varsta 18-50 ani. Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in Targu - Mures in limita locurilor disponibile. Mai multe informatii va oferim la nr de telefon intr-e orele 9-16 de luni-sambata

 • 8

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase. Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) - adeverinta cu stagiu de cotizare pentru 6 luni de la ultimele locuri de munca Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal pentru mai multe detalii ne contactati ! IONUT

 • 25

  BURSA LOCURIILOR DE MUNCA IN GERMANIA SI OLANDA SEZONUL 2021 !!!!! Locuri de munca vacante pentru anul 2021 in Germania si Olanda pentru muncitori calificati si necalificati femei/barbati, cupluri in urmatoarele domenii : - Agricultura cules legume fructe de sezon si munca in sere !!!! - Constructii interioare si exterioare - Fabrici : Fabrica de Ciocolata, Fabrica de Conserve si Panificatie etc. - Depozit : Depozite cu produse alimentare si nealimentare - Firma de Curierat : DPD Munchen - Sofer, Stivuitorist etc. Societatiile colaboratoare ofera posibilitatea muncitoriilor romani sa lucreze pe cale legala in Germania si Olanda. Se ofera contract de perioada de 2-3-6 luni cu posibilitate de prelungire. Se ofera cazare in apartmanete sau pensiuni dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului. Se ofera transport organizat in echipe si in Agricultura transport Gratuit . Salariile variaza intre 1450- 2100 euro net / luna depinde de orele lucrate si postul obtinut . Program de lucru zilni 8-9-10 ore , se lucreaza 5-6 zile/ saptamana . Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile. Mai multe informatii va oferim la biroul de Resurse Umane la nr. de telefon 0903760222 intre orele 9-18 !!!

 • 10

  Cautam muncitori necalificati femei s barbati sau cupluri s famili cu sau fara experienta in domeniul Agricultura munca in SERE la FLORI s CAPSUNI in OLANDA!!! - Locuri imediat disponibile cu plecare organizat! - Salar : 1200 - 1600 euro net /luna depinde de orele lucrate + ore suplimentare! - Transport organizat dus-intors! - Cazare asigurat contra cost (2 pers / camera)! - Limita de varsta : 18-55 ani! Nu se cere limba straina! - Se ofera contract pe 3 luni cu posibilitate de prelungire! Asigurare medicala! Concediu de odihna! Fara comision!!! Dosarele se depun personal la Sediul Societatii noastre in limita locuriilor disponibile!!! Pentru mai multe informati ne puteti suna la intre orele 9-14!!! Sau direct la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18!!

 • 8

  Cautam femei, barbati s cupluri pentru Munca la impachetare - vidare - etichetare la Fabrica de Panificatie - Patiserie din Germania!!!! - Plecare se organizeaza saptamanal! - Salar: 10 euro brut /ora, program de lucru 9-10 ore/zi, de luni pana sambata! - Limita de varsta : 18-50 ani! - Cazare asigurat! Limba Germana nu se cere! Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile! Program preluare dosar intre 9-14 de luni pana vineri, informati va putem oferi la ! Informati utile va oferim direct la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18!!!

 • 2

  Fabricile de produse finite din carne si preparate din care din Germania - Redha - Gotha - Cloppenburg angajeaza femei si barbati necalificati la impachetare - etichetare.-vidare - Se ofera contract de munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire Se ofera echipament de lucru - Salar 1250-1450 euro net / luna + orele suplimentare - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 9-10 ore / zi ,duminica zi libera - Plecarile se fac saptamanal , limita de varsta 18-55 ani , nu se cere limba germana - Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile . - Mai multe informatii va putem oferi la biroul de Resurese Umane la nr.telefon 0903760222 intre orele 9-19 !!!!

 • 35

  Societatea colaboratoare DPD Munchen - Germania angajeaza muncitori necalificati barbati cu cazier judiciar curat la firma de curierat pentru descarcare - incarcare - etichetare - cantarire pachete si colete - Salar 9.96 euro brut/ ora , 8 euro net / ora - Cazare asigurat Gratuit !!! Transport organizat. Se lucreaza 9 ore / zi , 3 schimburi - Limita de varsta 18-50 ani ! - Nu se cere limba germana ! - Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locurilor disponibile. Mai multe informatii va oferim direct la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18.

 • Sociatate comerciala din Sancraiu de Mures, str Salciilor Nr 8 angajeaza gravor/ manipulant/ stivuitorist cu Atestat Iscir Program de luni pana vineri de la 9 la 17, sambata si duminica liber

 • 1

  Societate comerciala angajeaza manipulant marfa in depozit Sancraiu de Mures, str Salciilor nr 8. Program de lucru de luni pana vineri de la 9 la 17, Sambata si duminica liber..

 • 10

  Bună ziua, Se caută urgent la abator lângă Memmingen / Germania: Transatori si jupuitori . Transatori cu experiență tăiat la dimensiune (Tăiere brută, tăiere fină) 14,00 - 15,00 brut pe oră Jupuitori Cuțit în pre-decojire până la Macara. 14.00 - 15.00 brut pe oră Muncitori calificați Muncitori calificați tranșare / tăiere fină 12,50 - 13,50 brut pe oră Se oferă: Banii de Crăciun ( al treisprezecelea salariu) Banii de concediu. Sporuri de noapte, duminică și sărbători (25/100/125%) Perioada de probă de 6 luni Cazare în cameră single sau dublă Se pleacă organizat din toate orașele României Transportull este platit de angajator.

 • SC Nano Pro Construction, cu sediul in Târgu-Mureș, angajează topograf/inginer geodez (cu sau fără experiența) sau student la topografie, pentru realizarea de masuratori terestre și prelucrare a datelor. Lucrările se desfășoară atât pe raza județului Mureș, cât și în țară. Cerințe: - familiarizat cu modul de operare al instrumentelor de lucru: GPS, Statie Totala - cunoașterea softurilor de prelucrare a datelor - permis de conducere In cadrul companiei executam atât lucrări de cadastru cât și de topografie inginereasca. Salariul îl vom stabili împreună in funcție de experiența. Pentru mai mult detalii și informații, ne puteți contacta la telefon: sau ne puteți trimite un CV pe adresa de mail:

 • 4

  Societate comerciala, angajeaza personal in domeniul constructiilor (dulgheri, fierari, zidari, finisori) pentru santiere din Targu Mures si imprejurimi.Se asigura plata transportului pentru angajatii din afara orasului. In data de 15 si 30 a fiecarei luni se va asigura plata pentru munca prestata.

 • Firma de constructii angajeaza 2 muncitori pentru montaj invelitoare se lucreaza 8 ore salar intre 3000 si 3500 ron . Pentru alte informatii sunati la nr de tel

 • Cautam lucrator comercial Cum ești: Curios mai ales în legătură cu oamenii, dar și cu produsele, cu noile tehnologii și metode de vanzare; Bun comunicator, te faci ușor înțeles de oameni întrucât știi să fii clar în exprimare, concis și amabil; Sociabil, cu un zâmbet mereu prietenos și o atitudine binevoitoare față de clienți și colegi; Responsabil - îndeplinești cu grijă toate activitățile care se află în sarcina ta. Ce vei face: Clientul este musafirul tău preferat, așa că ești aproape de el cu bunăvoință și îndemânare ori de câte ori are nevoie de un sfat, de o soluție sau de o mână de ajutor; Cunoști ordinea lucrurilor pe rafturi cel puțin la fel de bine cum o știi pe cea din debaraua ta; Nu doar că o cunoști, dar chiar îți place să notezi într-un inventar ce lucruri ai, câte și valoarea lor; Tratezi cu multă atenție produsele înainte și după ce le găsești locul potrivit pe raft, la fel cum ai face cu cheile de la casa ta; Ești un exemplu atunci când vine vorba de ordine și curățenie. Ce vei găsi la noi: Un colectiv ca o familie: primitor și cu suflet mare, care te acceptă așa cum ești și te ajută să te dezvolți; Un spațiu de relaxare, amenajat ca un colțișor de acasă, unde să îți odihnești corpul și mintea atunci când simți nevoia; Un mediu în care poți face ceea ce te reprezintă, iar noi te susținem necondiționat ca să devii mai bun și să te bucuri de fiecare succes; Un loc în care ideile tale contează întotdeauna. Ce oferim: - Salariu fix si bonusuri in functie de performanta; - Tichete de masa (20lei) - Prima de Paste 150lei si de Craciun 150lei. - Prima de vacanta 350lei; - Zi libera platita pentru ziua de nastere; - Zile de concediu in functie de vechimea in companie; - Oportunitati de dezvoltare si de promovare; - Training de specialitate pentru perioada de inceput; - Mediu de lucru dinamic si creativ (oportunitatea de a implementa propriile idei) - Program fix / flexibil, 5 zile/saptamana, cu 2 zile libere consecutive. Care este următorul pas: Aplică pentru acest post și hai să ne cunoaștem. Dacă îți place ceea ce îți oferim, îți place să interacționezi cu oamenii și ai vrea să ai în grija produsele din magazinul Leroy Merlin, #CarieraTa este pe punctul să devină ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna un succes!

 • Ne marim echipa in Mentenanta ! Aplica daca descrierea pozitiei este potrivita pentru tine si doresti sa lucrezi intr-o fabrica moderna, cu echipamente noi! Candidatul ideal Absolvent școală profesională sau liceu tehnic cu profil electromecanic Cu experiență în domeniul întreținerii utilajelor Serios, dornic de învățare, proactiv, responsabil Abilități de comunicare, lucru în echipă Competență de lucru cu aparatul de sudură pentru lucrări simple Pentru societatea noastra recrutăm un technician electromecanic intretinere pe perioadă nedeterminată, full-time. Descrierea pozitiei Verifica conform planului de intretinere, starea echipamentelor de productie, echipamentelor auxiliare, starea infrastructurii si instalatiilor aferente ; Completeaza corect si la timp documentele (fizic, electronic) asociate activitatii prestate ; Se asigură că întreruperile func ionarii echipamentelor si instalatilor sunt reduse la minim Identifica defectele si le remediaza in cel mai scurt timp; Identifica cauzele defectelor si propune solutii de rezolvare ; Efectueaza intretinerea preventiva si curativa a echipamentelor de productie ; Propune imbunatatiri ale metodelor de mentenanta ; Realizeaza necesarul de aprovizionare pentru lucrari speciale(piese de schimb , consumabile si materiale) respectand politicile interne ale companiei ; Asigura functionarea in conformitate cu normele de securitate a sistemelor si echipamentelor de securitate ; Valideaza tehnic activitatiile de prestari servicii executate de catre organizatiile externe ; Raspunde promt la solicitarile din zona de productie; Efectuează toate activită ile de între inere si reparatii a instala ilor si echipamentelor în parametrii de timp i de calitate defini i respectand toate regulile de protectie a muncii si avand atitudine preventiva pentru protectia colegilor aflati in zona de lucru Asigură într-o manieră calitativă i rapidă toate elementele de productie si infrastructură pentru a face posibilă desfă urarea proceselor de produc ie in conditii optime. Activitatea se desfasoara la abatorul din loc. Sanpaul, jud. Mures, asteptam CV-urile dvs. la adresa de email

 • Tabara Saulia angajeaza pe perioada verii - pana in luna septembrie: bucatar si ajutor de bucatar Cerinte: Aspect curat si ingrijit; Mod de lucru curat si ordonat; Capacitate de a lucra sub presiune si de a lucra intr-o echipa; Atentia sporita detaliilor; Responsabilitate fata munca prestata. Respecta cu rigurozitate regulile de igiena in alimentatia publica referitoare la pastrarea si pregatirea produselor si semipreparatelor. Mentine in bune conditii aparatura si ustensilele. Respecta cu rigurozitate normele de siguranta alimentara si securitate a muncii. Beneficii: Salariu atractiv Detalii la tel:

 • Salveaza cautarea