Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1192 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Companie constructii/instalatii angajeaza mecanic deservent utilaje terasiere

 • Angajam sudori (electric-teava termoficare) si teava polietilena in conditii avanajoase

 • 1

  Angajam sofer profesionist cu incepere imediat ca rangierer, in Garrel, Germania. Limba germana nivel conversational-obligatoriu. Salariu 12-13 euro brut/ora, net 2500-2700 euro. Cazare asigurata, 250 euro / luna . Contract german ! Responsabilitati: - mutarea remorcilor la rampele corespunzatoare pentru incarcarea cu comenzile solicitate . Incepere din aprilie !

 • Echipa noastră de producție crește! Angajăm strungar universal. Viitorul nostru coleg: - știe să lucreze independent, de la primirea desenului tehnic până la obținerea produsului finit - are calificare profesională și minim 1 an experiență în lucrul cu strungul - știe să pregătească locul de muncă, reglajele strungului și materialele necesare în vederea prelucrării - execută controlul pieselor obținute, astfel încât acestea să corespundă standardelor de calitate Oferim: - pachet salarial atractiv - tichete de masă - colaborare pe termen lung și posibilități de dezvoltare într-un mediu profesional și autentic Te așteptăm în echipa noastră. Aplică acum!

 • Bucătar profesionist ofer servicii part time

 • 5

  Cautam muncitori in fabrica din domeniul IT din Cehia. Fara comisioane. Salar atractiv posibilitate de efectuare ore suplimentare. Transport gratuit asigurat din Brasov. Info la nr.4

 • 7

  Cautam oameni seriosi pentru munca usoara in fabrica din Cehia! Transport gratuit din Romania, fara taxe! Salarii atractive. Cazari gratuite. Detalii la nr.0722.226869

 • 2

  Motivele pt care vrei sa-ti aprofundezi cunostitele in Engleza sunt diferite-i-ti ofera un plus la munca,sa comunici mai usor,sa calatoresti,sa lucrezi in strainatate,sau scoala.etc.Lectiile individuale de Engleza generala le ve-i primi prin mail si ne vom contacta pe skype ,pt explicatii,conversatii ,exercitii.Se urmareste folosirea unei pronuntii corecte,mai fluente si rapide,,cu incredere pt a intelege si fii inteles de un nativ,imbogatirea vocabularului si exersarea intregii gramatici. Converatiile sunt centrate pe toate domeniile de acrivitate din viata cotidina pt a te descurca in orice situatie te afi (la telefon,pe strada,resaturant,cumparaturi,posta,vama,sanatate,etc)-folosind atat expresii uzuale,sinonime,meaninguri,verbe phrasale dar si forma contasa a verbelor(utilizata des de nativi) si alte subtlitati lingvistice.Gramatica se preda clar cu explicarea regulilor si structurilor gramaticale-facand multe exercitii si teste.Se fac recapitulari periodice,la inceput se face o evaluare gratuita a cunostiintelor.Program flexibil,functie de ora la car esti disponibil si orasul in care locuiesti Sunt absolventa universitara,peste 15 ani predare,rezident USA(near native) MULT SUCCES!

 • 2

  Cautam doar persoane care au o indelungata experienta in lucrul cu caii. Se ofera cazare in conditii decente, mancare, contract de munca pe perioada nelimitata. Se solicita seriozitate, devotament, putere de munca si disponibilitatea pentru a participa la sarcini diverse. Programul de lucru incepe la 7 si se incheie la 21. In aceast interval exista 3 ore de pauza pentru masa de pranz si mai multe pauze scurte. Pe langa beneficiile descrise mai sus, se ofera un salariu net de 3000 ron care poate creste in functie de activitatile la care se participa. Anual se ofera bonusuri de fidelitate. In functie de abilitatile si randamentul salariatului, se pot acorda suplimentar prime trimestriale Este necesar a se face dovada experientei in activitate si se solicita minim 5 ani vechime in domeniu. ATRIBUTII Coordonarea activitatii ingrijitorilor si a celor care se ocupa de antrenarea/dresarea cailor, verificarea modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu, verificarea respectarii programului de lucru al salariatilor din subordine, predarea si reprimirea obiectelor de inventar date spre folosinta subordonatilor; Supravegherea activitatii volunatrilor si organizarea acesteia; Organizarea activitatii personalului din subordine; Supravegherea lucrarilor executate de colaboratori externi; Verificarea starii fizice a cailor, depistarea eventualelor probleme de sanatate, aplicarea tratamentelor stabilite ( este necesar sa se cunoasca simptomele afectiunilor frecvente la cai si interventiile in caz de urgenta, administrarea de injectii I.M S.C si I.V.) Gestionarea medicamentelor aflate pe stoc si reintregirea acestuia cu cele necesare, eliminarea medicamentelor ce urmeaza a expira si aprovizionarea cu altele similare Organizarea in detaliu a activitatilor zilnice urmarind scopul trasat de conducerea firmei Verificarea starii de intretinere a utilajelor cu care se lucreaza precum si a atelajelor si a echipamentului pentru cai si/sau calareti si gestionarea acestor bunuri Gestionarea relatiilor cu clientii Promovarea in mediul on-line a activitatilor aducatoare de venit Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la .

 • Companie multinationala din Parcul Industial Prejmer producatoare de cofrete metalice, angajeaza urgent SUDORI. CERINTE: - Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; - Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; - Atentie la detalii, rapiditate in munca; - Responsabilitate, flexibilitate BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Bonusuri de productie; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau pe adresa de email:

 • Companie multinationala din Parcul Industial Prejmer producatoare de cofrete metalice, angajeaza urgent Operatori CNC. CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; -Responsabilitate, flexibilitate. BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Bonusuri de productie; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau pe adresa de email:

 • 2

  Companie multinationala din Parcul Industial Prejmer producatoare de cofrete metalice, angajeaza urgent Operatori Productie. CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; - Responsabilitate, flexibilitate BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Bonusuri de productie; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau pe adresa de email:

 • 2

  Companie multinatioanala din Parcul Prejmer producatoare de cofrete metalice, angajeaza urgent CONTROLORI DE CALITATE CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; -Responsabilitate, flexibilitate. BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Bonusuri de productie; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau pe adresa de email:

 • 1

  Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer, isi mareste capacitatea de productie. Angajam ajustori. CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; -Responsabilitate, flexibilitate. BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Prime de sarbatori; -Bonus de productie -Bonuri de masa; -Program de lucru de L-V 8h/zi; -Transport asigurat din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, Sfantu Gheorghe..etc); -Responsabilitate, flexibilitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefonul: sau pe adresa de email:

 • 6

  Angajam soferi profesionisti, cat BC+E, pe camion frigo, ,in echipaj, din zona Brasov , curse tur - retur Relatii la tel

 • 24

  MARUB S.A. Brasov, cu sediul in Brasov, str. Automotoarelor nr.2, angajeaza: - electrician - - lacatus montator - - sablator - - muncitor necalificat - - vopsitor industrial - mecanic motoare termice ( mecanic motoare combustie interna ) Cerinte: - acte calificare pentru postul solicitat ( scoala profesionala, liceu, certificate calificare ) - experienta in domeniu – minim 2 ani Se ofera : - un pachet salarial motivant , tichete de masa , transport gratuit pe calea ferata de la domiciliu la locul de muncă, mediu de lucru placut si profesionist , posibilitate dezvoltare profesionala. Relatii suplimentare la telefon 0735185013

 • Angajam muncitori,cu experienta,in domeniul tamplariei PVC/AL ( confectioneri,montatori ) din Brasov si zonele limitrofe. Relatii si depuneri CV-uri la telefon/fax : , e-mail : Se ofera : salariu motivant,contract de munca,conditii de munca favorabile.Oferim si rugam seriozitate.

 • 2

  Firmă de transport autorizată ARR. Cu mașina personală comisionul este de 10% din încasari ,plus 30 de lei pe saptamana pentru contabila! CERINTE PENTRU A DEVENI ȘOFER: - vârsta minimă 21 ani; - permis de conducere categoria B, minim 2 ani vechime; - mașină minim 2007; - cazier auto fără contravenții și infracțiuni grave; - cazier judiciar; - atestat transport persoane în regim de închiriere • Se lucrează pe baza unui contract de prestări servicii. • Banii se încasează săptămânal.

 • 1

  Descriere Locuri de munca Candidatul ideal Cerinte: - absolvent sau student universitate tehnica in constructii, ; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citii planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza (reprezinta avantaj); - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si Autocad. Descrierea jobului: -Supervizarea permanenta a echipelor de muncitori -Monitorizarea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie - Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate - Asistenta permanenta pentru contractori, transmiterea informatiilor catre Project Manager - Participarea la selectarea executantilor si a materialelor de constructii - Urmarirea executiei constructiei in coformitate cu prevederile inscrise in proiectul tehnic, planse, memorii, prospecte, caiet de sarcini, clause contractuale, etc. Avantaje: - salariu motivant ; - inveti de la profesionisti; - lucrezi intr-un mediu placut; - vei fi implicat in proiecte nationale; - Posibilitati reale de dezvoltare alaturi de o echipa profesionista.

 • Angajam muncitor calificat. Experienta in montaj gresie si faianta.

 • Salveaza cautarea