Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 708 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  SC ERGAD TECHNOLOGY SRL, loc Arad, str. Padurii nr.24, firma cu capital integral italian care activeaza in domeniul industriei electronice angajeaza: OPERATORI LINIE SMD Cerinte: Cunoasterea si capacitatea de a citi schemele electronice constituie un avantaj Disponibilitate pentru deplasari in Italia. Se vor specifica in curriculum vitae experientele de munca in domeniul electronicii Se ofera: Salariu de incadrare 3150 ron bonus dupa 3 luni de la data angajarii ore suplimentare platite dublu Sporuri de noapte platite Decontare transport Tichete de masa din prima zi Prime de vacanta

 • 2

  SC ERGAD TECHNOLOGY SRL, Arad, str. Padurii nr., firma cu capital integral italian care activeaza in domeniul industriei electronice angajeaza: TEHNICIENI ELECTRONISTI Pentru control si reparare placi electronice cu tehnologia SMD si montarea componentelor in SMD Cerinte: Experienta Cunoasterea limbii italiene constituie un avantaj Cunoasterea si capacitatea de a citi schemele electronice; Capacitatea de a suda componentele SMD; Disponibilitate pentru deplasari in Italia Se vor specifica in curriculum vitae experientele de munca in domeniul electronicii salariu de incadrare 3150 ron din prima luna bonus dupa 3 luni de la data angajarii

 • 34

  SC ERGAD TECHNOLOGY SRL, Arad, str. Padurii nr. 24, firma cu capital integral italian care activeaza in domeniul industriei electronice angajeaza MONTATORI SUBANSAMBLE SI OPERATORI ASAMBLARE PARTE MECANICA Se ofera: Salariu de incadrare 3000 ron din prima luna bonus dupa 3 luni de la data angajarii decontare transport+asiguram transport pe ruta Arad-Zadareni si Arad-Iratos,Dorobanti,Curtici,Macea cu microbuz tichete de masa din prima zi prime de vacanta analize gratuite pentru angajare ore suplimentare platite dublu program de lucru 1 schimb

 • 3

  Angajam conducatori auto cat. B. - vechime permis de conducere min 4 ani - experienta transport marfa si condus camioneta prelata 3.5 tone - se lucreraza pe comunitate - salarizare 40 euro diurna + salariu fix Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze in intervalul orar: 08:30 - 17:00 de luni pana vineri la numarul de telefon din anunt

 • Caut urgent femeie pentru îngrijit bolnavă la pat,în județul Arad,program full time.Pentru informații telefon .

 • 3

  Inginer mecanic de TCM cu facultate , realizez de la distanta desene 2D sau 3D in AutoCAD sau Inventor dupa schite precum si ansamble/subansamble montate sau sudate.

 • 7

  Angajam soferi TIR pe rute intracomunitare, pe o perioada de minim 6 saptamani pe comunitate si 2 saptamana acasa. Conditii:-permis cat.C+E, atestat marfuri generale valabil, analize medicale, cartela tahograf. Diurna la intelegere+salariu minim. Tel:

 • 3

  Angajam sofer camioneta 7,49 to, de preferabil din Arad sau judet, pentru curse tur-retur, de obicei 2 zile pe saptamana acasa, curse Romania(partea de vest)-Austria-Germania-Cehia si retur. Conditii:-permis cat.C valabil; -atestat profesional marfuri generale valabil; -analize medicale+psiho in valabilitate; Diurna la intelegere+salariul minim. Relatii la tel:

 • 2

  SC angajează tâmplar în prelucrarea palului, MDF, pt producerea de mobilier la comandă. Locul de muncă se află în loc. Vladimirescu, Arad. Detalii la nr. 0724 513 335

 • 1

  Firma germana cu sediul in zona Fulda, Germania, angajeaza ajutor electrician in zona Fulda in urmatoarele conditii: Cerinte: - limba germana nivel conversational minim - permis cat B obligatoriu - cunostinte minime in domeniu - seriozitate , punctualitate, flexibilitate Beneficii: - angajare directa pe firma germana, pe o perioada nedeterminata - asigurare medicala, cont bancar, - Anmeldung / luare in evidenta la Primarie dupa o sapt de proba -cazare la casa , 1- 2 pers in camera - program serviciu: 08 - 16:00 / 17:00 / L-V - masina de serviciu - salariu : 1350 -1400 eur / net

 • CNSTRUIM ȘI RENOVAM ACOPERIȘ JGHEABURI BURLANE DELA A LA Z STRESINI ACOPERIȘURI TERASE GARAJE MASARDE POLIESTER FINISĂRI MATERIALE ȚIGLE ORCE TIP DORIȚ SAU LINDAB TABLA ONDOLATA SAU PLATA ALUMINIUM DULGERIE. GARANȚIE ȘI CALITATE. TEL.

 • 1

  Angajez topometrist pt lucrari de drumuri

 • 3

  Angajez persoana pentru spalatorie, conditii optime, salariu discutabil, negociabil, avantajos, zona Dinamo/Vlaicu, ofer seriozitate maxima si cer acelasi lucru. Va rog fara mesaje, nr de tel este scris pe fotografia din anunt.

 • 18

  Angajez soferi profesionisti (singur sau in echipaj) Cat C+E pentru Transport International tur-retur. Pentru mai multe detalii sunati la nr afisat. Salar atractiv. Rog seriozitate.

 • Candidatul ideal 3 years of experience in quality Technical University degree Understanding of problem solving , 8D, root cause analysis, and the associated statistical tools used to analyze problems, evaluate and complete improvement projects (Fishbone, 5WHY, PDCA) Knowledge and use quality core tools (ex: APQP, PPAP, SPC, FMEA, CP, MSA); Fluent in English; Ability to integrate QS with other functions Ability to manage, develop and coordinate subordinates PC operating skills MS Office; Experience in IATF 16949 and ISO 14001 (EMS) is an advantage; Candidatul ideal 3 ani de experiență în calitate Diplomă universitară tehnică Înțelegerea rezolvării problemelor, a 8D, a analizei cauzelor profunde și a instrumentelor statistice asociate utilizate pentru analiza problemelor, evaluarea și finalizarea proiectelor de îmbunătățire (Fishbone, 5WHY, PDCA) Cunoașterea și utilizarea instrumentelor de bază de calitate (ex: APQP, PPAP, SPC, FMEA, CP, MSA); Fluent în limba engleză; Abilitatea de a integra QS cu alte funcții Abilitatea de a gestiona, dezvolta și coordona subordonații Abilități de operare PC - MS Office; Experiența în IATF 16949 și ISO 14001 (EMS) este un avantaj.

 • Caut loc de muncă în comerț ca lucrător comercial la unicarm,profi etc.

 • 2

  Angajam confectioneri pentru lucrul la masini de cusut simple sau speciale , in industria textila. Experienta in domeniu constituie avantaj.

 • 21

  Firma germană angajează șoferi autobuz Germania contract direct cu angajatorul German . Se oferă cazare contra cost.se cere permis cat D sau D.E atestate si card tahografic. Informatii suplimentare tel.

 • CABANA DELTEI din Loc. Sagu, jud. Arad, angajeaza: ospatar si bucatar. Mai multe informatii la telefon:

 • CABANA DELTEI din Loc. Sagu, jud. Arad, angajeaza: - ospatar si bucatar.

 • Salveaza cautarea