Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 947 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal este o persoana competitiva, auto-motivata, care prospera intr-un mediu in schimbare rapida. Trebuie sa fie confortabil cu vanzarea directa (telefonica), lucrul cu parteneri, crearea interesului in produsele/serviciile noastre si sa aiba cunostinte de calificare a prospectelor si incheierea vanzarii. Responsabilitati: Descoperirea de noi oportunitati de vanzare, atat inbound, cat si outbound (cold mailing si cold calling); Pregatirea contactarii clientilor, prin cercetarea companiei si a tuturor informatiilor necesare despre persoana de contact; Identificarea tendintelor de cumparare ale clientilor si raportarea acestor date catre management; Introducerea, actualizarea si mentinerea la un nivel calitativ a informatiilor din CRM despre lead-uri, prospecte si oportunitati. Cerinte: Experienta in vanzari; 1-3 ani de experienta in vanzari; Aptidudini excelente de comunicare scrisa si verbala; Abilitati de multi-tasking, organizare si prioritizare.

 • Descriere Locuri de munca: Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe tinere si dinamice! Candidatul ideal: # Baiat # Experienta ca Merchandiser sau Lucrator Comercial reprezinta un avantaj. De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Descrierea jobului Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Beneficii: - Salariu de baza atractiv - Bonus salarial - Tichete de masa - Decont transport - Prima de vacanta - Tichete cadou Craciun Descrierea companiei IPP - Instore Power Provider este jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si certificare comercială.

 • 1

  Firma de paza angajam un agent de securitate pentru obiectiv comercial in zona Lebada din municipiul Arad. Se lucreaza doar 8 ore/zi in conditii decente.Salariu este atractiv si se lucreaza doar in interior .

 • 2

  Depozit de cherestea angajeaza muncitori necalificati.

 • 8

  Societate cu sediul in Arad,angajam soferi profesionisti cat C+E ,pe ruta Romania- Ungaria . Se lucreaza de luni-vineri. Mai multe detalii la tel. TEL: - Fodor

 • 2

  Firma de transport cu sediul in Arad, angajam soferi profesionisti pe ruta Romania-Ungaria. Se lucreaza de luni-vineri ,weekend-ul liber. Salar atractiv. Mai multe detalii la tel:

 • Gi Group angajeaza operatori productie pentru o companie care proiecteaza, fabrica si vinde cabluri si fire de automobile. Oferim: Salariu de încadrare - 2520 Ron brut; Bonus de performanță si productivitate; Bonus de hrana 400 ron/luna; Tichete de masă 12 lei/zi; Spor de noapte 25%; Ore suplimentare plătite dublu; Transport asigurat. Cerin e: Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; Experiența nu este necesară! Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numarul de telefon: .

 • 1

  Gi Group angajeaza stivuitoristi/magazineri pentru o companie care produce sisteme de acces, securitate si imobilizare pentru industria autovehiculelor. Beneficii: Salariu de incadrare: 3494 Ron brut, urmat de cresteri salariale la 3 luni (3563 Ron brut), iar la 1 an(3632 Ron brut); Tichete de masa: 20 Ron/zi lucratoare; Diferite bonusuri lunare; Orele suplimentare: 200%; Spor de noapte: 25%; Asigurare medicala; Transport asigurat/decontat. Program de lucru: 3 schimburi(06: ); Responsabilitati: Asamblarea produselor în concordanta cu instructiunea de lucru si in timpul normat acelei activitati; Asigurarea calitatii produselor asamblate; Intocmirea documentelor necesare la locul de munca. Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numarul de telefon: .

 • 1

  Gi Group angajeaza operatori cablaje cu sau fara experienta pentru o importanta companie care isi desfasoara activitatea in sectorul Automotive din Arad! Oferim: Salariu de incadrare - 2500 Ron brut; Bonus de performanta si productivitate; Tichete de masa 20 lei/zi; Spor de noapte 25%; Ore suplimentare platite dublu; Transport asigurat; Cerin e: Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi; Experiența nu este necesară! Daca sunteti interesati, ne puteti contacta la numarul de telefon: .

 • 7

  Sc.Flanis Spedition SRL angajeaza soferi profesionisti pentru curse tur retur si comunitate.

 • Pizzerie angajează pizzer cu experienta Detalii la nr de telefon 0746079171

 • 1

  Pizzerie angajează sofer distributie pizza pe raza municipiului bun cunoscător al orasului Detalii nr telefon

 • 2

  Căutam colegi pe postul de coafură, masaj și pedichiură. Salonul este situat pe strada Mihai Eminescu nr. 10 . Este deschis de 10 ani cu intrare direct din stradă, fapt care duce la posibilitatea de clienti noi.

 • 5

  Compania DUNCA EXPEDITII din Dumbravita, jud Timis , angajeaza cond auto cu EXPERIENTA de minim 1 an categoria C+E , pentru proiecte de INTERN / EXTERN / COMUNITATE / TREN Se ofera salariu atractiv . INTERN de la 4.500 lei ( regional / local Timiosara ) / 5.500 lei ( pe tara ) TUR RETUR se ofera: Venit salarial cu plata la zi, incepand de la 60 euro/ zi extern, care cumulativ poate ajunge la 80-85 euro/zi extern. Bonus de performanta; Bonus pentru vechime in cadrul societatii; Bonusuri substantiale pentru recomandare; Curse foarte bune legate si armonizate cu programul de condus; Respectarea timpilor de conducere si odihna. Titular pe camion , doar masini E 6. COMUNITATE / TREN ( DE si BE ) : de la 2.100 euro . Pentru contact si info suplimentare : luni - vineri 09.00 - 16.00 la telefon Oana Zanfir

 • 1

  Angajam sofer categoria B, pentru insotiri transporturi agabaritice cu atestat valabil de insotitor sau in curs de dobandire (examen in 27.10.2021, inscriere la examen pana in 20.10.2021!) Experienta anterioara in domeniul insotirii de transporturi agabaritice reprezinta un plus. Minim 25 de ani si minim 5 ani de experienta pe categoria B, pentru persoanele care nu au mai avut tangenta cu acest gen de activitate. Vorbitor de: germana sau/si engleza. (vorbitor si de limba maghiara este un plus) Este necesara o buna capacitate de organizare a timpului si usurinta in comunicare! Gandire proactiva! Salariu atractiv! Acceptam si colaborare cu persoane care detin PFA sau SRL. Pentru persoanele cu statut juridic dar care nu detin masina autorizata de insotire, oferim masina de insotire complet echipata + card carburant pentru defasurarea activitatii. Suntem interesati doar de persoane fizice/juridice din zona judetului Arad si Bihor

 • societatea Tauros srl angajeaza soferi pentru transport de marfa camion 40 tone pentru curse de intern, mai multe detalii la telefon, Angajam din jud Arad, Timis, Caras severin,Pitesti.

 • Firma specializata in fabricarea burghielor pentru gauri adanci in metale, din jud. Arad, angajeaza agent vanzari cu studii tehnice si experienta in domeniu, cunoscator a limbii germane sau engleze. Limba maghiara constituie avantaj. Se acorda tichete de masa. Asiguram plata navetei.

 • 1

  Daca esti o persoana activa, vorbareata, si vrei sa faci un ban in plus ,te asteptam in echipa noastra. Cine suntem noi? Noi suntem producatori de parfumuri si cosmetice care dorim sa reintregim echipa de vanzari de la standurile noastre. Ce asteptari avem de la viitorul promoter MARCMAN: - pasiune pentru parfumuri; - abilitati de vanzator; - dorinta de a convinge cat mai multi clienti de calitatea produselor noastre Descrierea jobului Ce oferim viitorului promoter Marcman: - un loc de munca placut si elegant; - un salariu sigur dar si comision din numarul de clienti noi Asteptam cv-urile dvs la stand sau cereti informatii la nr sau ! Descrierea companiei Infiintata in 2002, firma Marcman produce si comercializeaza parfumuri concentrate si produse cosmetice avand la baza uleiuri esentiale importate din Franta avand in portofoliu peste 200 arome diferite si cosmetice pe baza acestor arome.

 • 5

  Angajez șofer profesionist pe camion 24t pentru transport marfă intern Arad-Cluj-Arad.

 • 29

  Transport International de persoane cu autocar mic sau mare. Preturi incepand de la: Romania - Anglia - 90 euro/persoana Romania - Austria - 50 euro/persoana Romania - Belgia - 90 euro/persoana Romania - Cehia - 70 euro/persoana Romania - Danemarca - 100 euro/persoana Romania - Elvetia - 100 euro/persoana Romania - Franta - 70 euro/persoana Romania - Germania - 60 euro/persoana Romania - Italia - 50 euro/persoana Romania - Norvegia - 100 euro/persoana Romania - Olanda - 100 euro/persoana Romania - Spania - 70 euro/persoana + alte destinatii la cerere.

 • Salveaza cautarea