Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ✔ Ai Sprit De Echipa? ✔ Iti Doresti Un Venit Suplimentar Consistent? ✔ Vrei Sa Petreci Mai Mult Timp Cu Familia Ta? ✔ Ratele Te Doboara? ✔ Iti Doresti Un Concediu PLATIT de FIRMA? ✔ Esti O Persoana Ambitioasa Si Perseverenta? ✔ Vrei Sa Aduci Mai Multa Prosperitate In Viata Ta? ✔ Vrei Sa Lucrezi De Acasa? ✔ Vrei Sa Iti Faci Singur Programul? Daca DA? Cred ca am o SOLUTIE clara pentru TINE si FAMILIA TA. Trimite-mi pe watsap +40724225047 NUMELE TAU, VARSTA, ORAS, OCUPATIE, STUDII De acolo iti voi trimite pasii ce trebuie urmati.

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati, cupluri pentru fabrica de Croisante din Hamburg . Salariul este de 1.500 Euro/luna. Se lucreaza 8h/zi, pe doua schimburi. weekendul este liber, se pot face si ore suplimentare care vor fi platite DUBLU. Se ofera; - cazare GRATUITA plus o masa pe zi - contract de munca pe perioada nedeterminata - avans din salar dupa 5 zile lucratoare - asigurare medicala Se cere; - SERIOZITATE - persoane harnice - varsta intre 18-59 de ani - punctualitate Plecarile se fac din toate judetele mari ale tarii. Inscrierile si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contacta-ti telefonic. 0751553437

 • caut loc de munca part time -Bacău rog seriozitate

 • Firma cu experienta in furnizarea de servicii de curatenie, angajam agenti de curatenie pentru echipa de interventii in locatiile din Bacau. Cerinte: - carnet categoria B cu vechime de minim 3 ani, disponibilitate pentru deplasare. Oferim: - Seriozitate, conditii foarte bune de lucru; - Salariu motivant + tichete de masa, bonusuri functie de performanta; - Program flexibil de lucru. Relatii la telefon : 0786 062 153

 • Angajam faiantar in Olanda. Cerinte: Munca de faiantar independenta (pietre naturale, mozaic). Lipirea gresiei si faiantei si punerea gresiei in mortar. Faiantarea bailor, podelelor, peretilor, piscinelor, saunelor. Mici munci de constructii pentru faiantare. Customizarea gresiei si a faiantei. Salariu incepand de la 600 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam macelar in Olanda. Cerinte: Pasiune pentru meserie si carne. Ceva experienta in meserie. Cunostinte de igiena. Diploma SVO este un avantaj dar nu este necesara (training vocational de macelar). Salariu incepand de la 430 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam mecanic masina in Olanda. Cerinte: Mecanic masina cu experienta dovedita. Preferabil specialist tehnic. Fluent in limba olandeza si engleza. In posesia documentelor MOT (sau pregatit sa le obtina). Responsabil sa intreprinda toate reparatiile comune, mentenanta, revizii generale si lucrari de modificare pe masini. Salariu incepand de la 450 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam mecanic camion in Olanda. Cerinte: Cativa ani de experienta cu intretinerea camioanelor, remorcilor si vehiculelor de mediu este o cerinta. O diploma in Inginerie a vehiculelor comerciale este un mare avantaj. In posesia APK este un plus. Interest in tehnologia vehiculelor. Salariu incepand de la 480 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam muncitor in bar, hotel si catering in Olanda. Activitati principale: Ai experienta de munca in servicii. Preiei comenzi. Ajuti colegii sau client cand este necesar. Esti reprezentativ. Debarasezi mesele. Salariu incepand de la 400 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam bucatar in Olanda. Cerinte: Ai experienta dovedita pe o pozitie similara intr-un mediu dinamic. Ai o diploma recunoscuta de bucatar. Esti orientat pe calitate. Vii cu idei noi. Esti creativ. Salariu incepand de la 390 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam bucatar sef in Olanda. Cerinte: Bune cunostinte si abilitati sa conduci bucataria independent si sa dai indicatii echipei din bucatarie. Mentinerea/ respectarea indidcatiilor HACCP. Gandind in noile norme legat de portii/ cumparaturi/ marje etc. Ai un certificat de bucatar recunoscut. Esti o persoana flexibila si dispusa sa lucreze seara si in weekend. Salariu incepand de la 390 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam instalator in Olanda. Activitati principale: Instalarea de instalatii de apa, gaz si sanitare, jgheaburi si sisteme de drenaj. Determini locatia echipamentului de asamblat pe baza desenelor si a schitelor. Ai grija de instalare si conectarea radiatoarelor si a boilerelor de incalzire centrala sau de instalarea tevilor de incalzire, gaz si instalatiilor de apa calda. Esti responsabil de instalarea tevilor de incalzire, gaz si instalatiilor de apa calda. Montarea si demontarea de chiuvete, sifoane, robinete, oglinzi, closete si alte facilitate sanitare sunt o parte a muncii zilnice. Salariu incepand de la 450 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam electrician in Olanda. Cerinte: Studii finalizate in inginerie elecrica cu experienta in munca relevanta. Experienta cu ajustari in sistemul metric. Familiar cu reglementarile de siguranta si in posesia unui certificat SCC valid. Lucrezi precis si ordonat. O postura de munca independenta. Salariu incepand de la 460 Euro. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam operator macara in Olanda. Cerinte: Ai experienta sau vrei sa incepi ca operator macara. Ai certificatele necesare. Ai o imagine de ansamblu. Ai un simt ridicat de responsabilitate. Poti lucra la inaltime. Salariu incepand de la 470 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam sofer excavator in Olanda. Cerinte: Ai experienta ca sofer excavator. Ai certificatele necesare. Ai o imagine de ansamblu. Ai o responsabilitate. Esti atent. Vorbesti limba olandeza sau engleza. Salariu incepand de la 450 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam sofer motostivuitor/ sofer Reach truck in Olanda. Cerinte: Ai certificatele necesare. Ai o imagine de ansamblu. Ai o responsabilitate. Esti atent. Vorbesti limba olandeza sau engleza. Salariu incepand de la 400 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam sofer (curier) in Olanda. Cerinte: In posesia unui permis de conducere. Experienta in sofatul cu materiale mari sau alte produse. In possesia a unui certificat SCC (sau pregatit sa obtina unul). Incarcarea si descarcarea bunurilor. Salariu incepand de la 450 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam sofer (camion) in Olanda. Cerinte: Permis de conducere C sau CE. Experienta in sofatul cu materiale mari. In posesia a Code 95 si permis de conducere. In possesia a unui certificat SCC (sau pregatit sa obtina unul). Incarcarea si descarcarea bunurilor. Salariu incepand de la 450 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la adresa sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • Angajam in logistica in Olanda. Activitati principale: Pregatirea livrarilor. Stocarea corecta a livrarilor. Sortarea comenzilor. Munca de impachetare si despachetare. Munca de administrare. Salariu incepand de la 430 Euro pe saptamana. Trimite-ne CV-ul la info @ airgroup - industries.com (fara spatii intre cuvinte) sau contacteaza-ne la 0771104861.

 • SE CERE: seriozitate la locul de munca. experienta pe un post similar nu este necesara. SE OFERA: salariu de 1.800 Lire net. se lucreaza 8h/zi 5 zile/saptamana. orele suplimentare se platesc dublu. cazare gratuita. contract legal de munca si asigurare. Mai multe informatii la : 0758564152

 • Salveaza cautarea