Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Contabila caut loc de muncă in domeniul contabilității. Experiență și studii superioare. Cunoștințe operare PC Word,Excel.

 • Pensionar bun la toate, posesor auto nou Dacia Dokker,carnet conducere B,C+E doresc angajare colaborare part time la societati sau familii,transport supraveghere copii,persoane in varsta ,intretinere si reparatii uzuale locuinte,activitati SPA si relaxare,aprovizionare pentru cei in criza de timp,in Bucuresti si chiar in strainatate in anumite conditii 0734 368 055

 • Pensionar,studii postliceale,sanatos,sociabil,comunicativ,experienta sociala si profesionala,activ,posesor carnet conducere B,C,E, (franceza mediu,engleza incepatori)doresc angajare,colaborare la firma sau familie ca sofer,intendent,administrator,supraveghetor (bun la toate)

 • Contabil cu experienta doresc colaborare .balanta.bilant.resurse umane,preturi avantajoase

 • Tasteaza coduri online si primesti 10 centi pentru fiecare cod plus poti sa inviti prieteni si primesti 50% din castigurile lor permanent pe toata durata ta de activitate pe site.Castiguri intre 50 si 300 de dolari pe zi depinde cat timp ai la dispozitie. Totul depinde de tine. Banii se pot retrage folosind PayPal ,MoneyGram sau in cont bancar in 3 ore de la plasarea cererii de retragere,urmand cativa pasi simplii.  Înscrierea pe site este simplă doar e-mail si o parola  Intra acum pe site: https://yasmoney.xyz/8294156780666/

 • Șofer profesionist doresc angajare pe cat.D (exclus maxi-taxi).Am 42 de ani.Sunt șofer de 20 de ani.Am lucrat 6 ani pe maxi-taxi și pe curse gratuite in București pe ISUZU,BMC ,Sprinter și Iveco. Am lucrat și pe tir comunitate 3 ani. Vorbesc engleza conversațional. Am actele la zi.

 • Locuri de munca la spalatorie in Anglia program de muncă 10 ore pe zi salariu este între 45 pe zi si 50 de început plata se face la fel care sfârșit de săptămână cazarea este contra cost 180 de lire pe luna urgent este nevoie de in jur de 30 de persuane cu sau fără experienta nu conteaza sa fie seriuase și apt de muncă relati la telefon

 • Trebuie sa cumparati produse care se gasesc doar in anumite depozite si nu aveti suficient timp pentru a merge sa le achizitionati? Apelati la mine cu incredere! Ex.: suplimentare alimentare, produse cosmetice... Mentionez ca nu pot transporta greutati prea mari. Ma deplasez cu mijloacele de transport în comun. Remuneratie: cat considerati.

 • Firmă subcontractoare angajează tubulatori navali pentru șantierul naval Tulcea. Salariu în funcție de competențe. Detalii la telefon 0742783284!

 • Cu o vechime de 20 ani ca și electrician și o vechime de 7 ani ca și instalator a vinde ambele diplome de absolvire și cu o vechime de 14 ani la ultimul loc de muncă în întreținere caut de lucru în Arad

 • SC angajează 1 meseriaș tencuiala mecanizata, 1meserias rigips.plata la doua Saptamini. Rel. 0786746489.

 • Cu o experienta de peste 20 de ani in planificarea, organizarea, coordonarea si controlul activitatii de transport, completata de expertiza obtinuta in SSM , PSI si protectia mediului , doresc obtinerea unui job in unul dintre aceste domenii.

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Tecuci: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Galați: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • ONG oferă posibilități de angajare prin calificări finalizate cu diplome europene, pentru cursurile de calificare în diverse meserii, organizate în Focșani: Infirmier/ă; Frizer - Coafor - Manichiurist - Pedichiurist; Cosmetică; Stilist - Protezist de unghii (manichiură tehnică/extensii, gel, acril etc); Agent de Securitate (+ Atestat); Stivuitorist (+Atestat ISCIR); Sudor (+Atestat ISCIR); Constructor; Confecționer textile; Bucătar; Măcelar (Tranșator); Ospătar (Barman); Lucrător în comert; Brutar; Cofetar (Patiser). Detalii pentru înscriere la tel. 0740.806501 !

 • familie serioasă căutăm de munca in Austria faca se poate In Viena persoane serioase ,putem fi contactați la nr 0738053586.

 • Doresc angajare ca mecanic sau electrician intretinere si reparatii masini de cusut din industria textila, incaltaminte si casnice. Am o experienta de cativa ani pe utilaje de productie din acest domeniu! Mai posed si permis de conducere categoria B,C,E

 • Reparatii si reglaje masini de cusut pentru uz casnic si din industria textila in ce consta: Servis complect, curatare ungere reglare la prametri standar de coasere. Cu posibilitate de deplasare la domiciliu in tot judetiul.

 • instalare software hardware schimbat componente ingrijire personala pc imprimante usb share retea ip curatare diagnosticare mentenanta office update

 • excavatorist.,toata gama utilaje terasament ,macaragiu gr 1 experienta peste 20 ani in tara si strainatate autostrazi cai ferate canalizari,demolari atestate ,permis B franceza avansat disponibilitate imediata preferabil Franta telemail

 • Salveaza cautarea