Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de lucru ca șofer la cat C sau CE pe autobasculanta, am experiență în conducere - Dețin Atestat Profesional și ADR Colete - Dețin și card tahograf Aștept si m-ar interesa oferte de lucru și din alte Județe.... Pentru cei care au nevoie ,mă puteți contacta la nr de telefon: 0784979186 Cer și ofer seriozitate... Vă mulțumesc !!

 • Detali la 0751324496

 • Caut loc de munca de la domiciliu!

 • 8

  SOCIETATE DE CONFECTII SI PRELUCRARI METALICE, CU SEDIUL IN BAIA MARE CAUTA: 1) OPERATORI PRODUCTE CONFECTII MANUALE. 2) OPERATORI SPECIALIZATI PENTRU GESTIONAREA UTILAJELOR PENTRU PRELUCRARI MECANICE SI AUTOMATICE. 3) TEHNICIENI SPECIALIZATI IN INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE. SE OFERA SALARIU MOTIVANT DUPA CUM URMEAZA: SALARIU MINIM BRUT 2.280 lei BONUS PREZENTA BRUT 103 lei TOTAL SALAR MINIM BRUT 2.383 lei care reprezinta: SALAR MINIM NET: 1.392 lei BONURI DE MASA LUNARE 300 lei TOTAL SALAR MINIM NET: 1.692 lei LA ACESTEA SE POT ADAUGA BONUSURI LUNARE PENTRU EFICIENTA SI CALITATE IN VALOARE MAXIMA DE 500 LEI NET, PRECUM SI BONUSURI DE PASTE SI DE CRACIUN. ALTE AVANTAJE: - TRANSPORT ASIGURAT - CALIFICARE LA LOCUL DE MUNCA - CONTROALE MEDICALE PERIODICE GRATUITE. PROGRAMUL DE LUCRU ESTE DE 8 ORE/ZI, IN 3 SCHIMBURI. RELATII LA SEDIUL FIRMEI DIN BD. BUCURESTI NR. 44 SAU LA TEL. 0262-227074 / 225713.

 • 3

  SOCIETATE DE CONFECTII SI PRELUCRARI METALICE, CU SEDIUL IN BAIA MARE CAUTA: 1) OPERATORI PRODUCTE CONFECTII MANUALE. 2) OPERATORI SPECIALIZATI PENTRU GESTIONAREA UTILAJELOR PENTRU PRELUCRARI MECANICE SI AUTOMATICE. 3) TEHNICIENI SPECIALIZATI IN INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE. SE OFERA SALARIU MOTIVANT DUPA CUM URMEAZA: SALARIU MINIM BRUT 2.280 lei BONUS PREZENTA BRUT 103 lei TOTAL SALAR MINIM BRUT 2.383 lei care reprezinta: SALAR MINIM NET: 1.392 lei BONURI DE MASA LUNARE 300 lei TOTAL SALAR MINIM NET: 1.692 lei LA ACESTEA SE POT ADAUGA BONUSURI LUNARE PENTRU EFICIENTA SI CALITATE IN VALOARE MAXIMA DE 500 LEI NET, PRECUM SI BONUSURI DE PASTE SI DE CRACIUN. ORE SUPLIMENTARE PLATITE. ALTE AVANTAJE: - TRANSPORT ASIGURAT - CALIFICARE LA LOCUL DE MUNCA - CONTROALE MEDICALE PERIODICE GRATUITE. PROGRAMUL DE LUCRU ESTE DE 8 ORE/ZI, IN 3 SCHIMBURI. RELATII LA SEDIUL FIRMEI DIN BD. BUCURESTI NR. 44 SAU LA TEL. 0262-227074 / 225713.

 • Angajam ospătari tineri absolvenți ,bucătar ,ajutor bucătar ,CV se trimite la

 • Execut finisaje interioare,cum ar fi: Tinci,glet,lavabile,reparații, etc.Preturile la manoperă sunt mici,fără adaosuri de nu știu ce natura!Detalii la telefon 0770334031

 • 2

  Descrierea postului : Pregatire si ambalare comenzi conform facturii Receptionare marfa conform documentelor de insotire a marfurilor (aviz sau factura) Aranjare si sortare marfa la raft. Curatenie la locul de munca Participarea la inventarele periodice si anuale Adresa depozit: Tautii de Sus ,Forestierilor 65

 • 1

  Benzinaria OMV din Baia Mare, Bd. Bucuresti nr 124 angajeaza casier. Program de lucru in ture de 12 ore. Pachet attractiv. CV se depune la casieria benzinariei.

 • Benzinaria OMV din Baia Mare, Bd. Bucuresti nr 124 angajeaza Bucatar. Program de lucru de la ora 07.00 la ora 15.00. Meniu de Fast food. Pachet attractiv. CV se depune la casieria benzinariei.

 • 2

  Candidatul ideal Descrierea jobului: * Sa servesti clientii METRO in mod activ, oferind informatii despre produsele si serviciile METRO, ajutand clientii la manipularea produselor astfel incat sa cumpere rapid si usor ceea ce isi doresc; * Sa asiguri prezenta marfurilor la raft in mod direct, asigura prezenta preturilor langa produse si informarea corecta si completa a clientului despre produsele si serviciile comercializate; * Sa receptionezi si sa inventariezi stocul de marfa in acord cu legislatia si standardele METRO pentru a avea stocul scriptic egal cu stocul faptic; * Sa asiguri calitatea, prospetimea si termenul de valabilitate al produselor expuse in zona comerciala si in spatiul de depozitare; * sa transezi pentru a fi expusa marfa * Să oferi suport colegilor, atunci când este necesar; * Sa dai dovada de amabilitate şi promptitudine în relaţia cu clienţii; * Sa asiguri ordinea si curatenia la locul de munca. Profilul candidatului: * Experienta anterioara in comert * Orientare si deschidere catre clienti * Responsabilitate si seriozitate * Dinamism si spirit de initiativa * Flexibilitate si spirit de echipa * Excelente abilitati de comunicare * Cunostinte de operare MS Office Dacă sunteţi interesat(ă), vă rugăm să trimiteţi CV-ul dvs. la Departamentul Resurse Umane sau pe email Informatii puteti obtine la la numarul de telefon 0262-202154

 • 2

  Societate comerciala, angajeaza agenti de securitate pentru zonele: Farcasa, Somcuta Mare, Copalnic Manastur. Beneficii Oferite: -conditii legale de munca, tichete de masa, spor de noapte, plata orelor suplimentare, posibilitatea de promovare si dezvoltare profesionala continua. Cerinte : -disponibilitate pentru un program de lucru in ture; -atestat profesional de agent securitate. - integritate, responsabilitate, rezistenta la stres, dinamism, motivatie pentru munca.

 • Caut loc de munca , administrator retele calculatoare. Experienta : SC Arabesque SRL, Rezonance, Network Bay -Windows Server 2008-2013-2016 -NAS(network attached storage) -SAN(storage area network) -Synology -Domain Controller -Active Directory -GPO(Group Policy) -Remote -VMware VSphere ESXi 6.5 -Windows 7-10 -Server Microsoft Exchange 2008-2013-2016 -Imprimante -TCP/IP -Sap GUI ,Configurare -Backup -CCNA - Modulul 1 -Terminale portabile -Reparatii calculatoare -Configurare Access Point -Infrastructura retea Localitatea Baia Mare, judetul Maramures.

 • Buna! Caut loc de munca in domeniul arhivistic-experiență 8 ani.

 • Vrei sa castigi bani fara sa vinzi nimic? 1 postezi 2 inviti 3 castigi Primesti 10 euro gratis daca te inscrii si inca 10 euro cadou de fiecare persoana invitata. Mai multe detali lasati.mi com sau mesaj in privat 1Castig garantat fara efort si fara vanzari, doar invitand persoane.Cardul merge in toata UE e valabil in 31 de tari se poate folosi la orice bancomat pt m'ai multe detalii va astept în privat

 • 4

  Supermarket angajează casier și vânzător vitrina asistata. Mediu de lucru placut, posibilități de promovare. Doritorii sunt rugați sa sune la tel. nr. 0741622684

 • 4

  Angajam vanzatoare magazin alimentar Baia Mare cu sau fara experienta inclusiv promotia 2019, salariu atractiv , program o zi lucrata cu una libera , colectiv tanar, informatii la telefon 0754 778 888 Va multumim frumos.

 • 5

  Birou Executor Judecatoresc cauta secretara. Cerinte : - studii medii sau superioare, - varsta maxima 35 ani, CV-urile insotite de poză se vor transmite la adresa: Cadidatul ideal - viteza mare de tehnoredactare, - capabilitate de rezolvare eficienta de sarcini multiple la termene limita, - spirit de responsabilitate, - perseverenta, - spirit de echipa, - capacitate de pastrare a confidentialitatii. Descrierea companiei Birou executor judecatoresc isi mareste echipa, motiv pentru care suntem in cautarea unei colege tinere si dedicate obiectivelor biroului.

 • Salveaza cautarea