Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • in timpul tau liber,program de comun acord,doresc o d-ra serioasa,feminina,placuta,pentru m'asaj de relaxare,fara experienta,2000 ron/luna,discretie,seriozitate,central.

 • Caut colega pentru a lucra in domeniul zugraveli.deratizari.curatenie. etc diferite activitati .Program 6-8 ore pe zi .Plata saptaminal la procent. Ofer si cer seriozitate.Tel

 • 3

  Agent curatenie (femeie) cu experienta, pentru curatenie 2 scari de bloc cu 4 etaje in zona Berceni. Program de lucru: Luni-Miercuri-Vineri/ 3ore/zi. Carte de munca. Salariu 600lei in mana, plus taxe.Tel: .

 • 2

  Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru Ansamblu rezidențial Nou in zona Grivita/Gara de Nord Program , luni-vineri,intervalul orar Beneficii: C.M, Protectia Munci, Medicina Munci, la tel. salariul 1350 net la programul de 5 ore,

 • 12

  Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru Ansamblu rezidențial Nou in zona Grivita/Gara de Nord Program , luni-vineri,intervalul orar 7-12,Beneficii: C.M, Protectia Munci, Medicina Munci, la tel. salariul 1350 net la programul de 5 ore.

 • 4

  Caut menajera pentru 3 camere sa locuiască la mn in apartament pentru mâncare și curățenie și fără obligații

 • Ofer servicii de curățenie, ( doar pentru familii ), program L - V, prețul diferă de la 200 lei/zi.

 • 11

  Ce cautam? Angajam agent de curatenie (Sef de tura) si baieti pentru carucioare - Hypermarket Roman. Ce oferim? Oferim salariu peste medie, platit la timp, bonus de performanta, bonus de recomandare, spor de vechime, bonuri de masa + plata orelor suplimentare. Cautam o persoana cu experienta si abilitati de coordonare a unei echipe de curatenie (atributii sef de tura: coordonare agenti, activitati administrative). Informatii la numarul de telefon 0757.052.420 sau 0757.052.411.

 • caut sa fac curatenie la case private sau apartamente. 25 lei/ora.oferte serioase.informatii nr tel.

 • 9

  Familie cu copilas prescolar doresc colaborarea cu o bona/guvernanta cu experineta in lucrul cu copii, energica, pozitiva , comunicativa, joviala.Atributiile solicitate: preluat copilul de la gradinita, insotit activitati, gatit uneori, plimbat in parc. Program 17h-21h.Se cere flexibilitate de program Salariu min 3000 lei Pentru detalii sunati la SELECT FAMILY

 • 1

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Angajam femeie de serviciu, program 8.00 - 15.00, zona Timpuri Noi.

 • 31

  Ne extindem echipa si angajam Lucrator Comercial/Merchandiser , care va lucra intr-un centru comercial de bricolaj Militari. Ce ne dorim de la tine? - Persoana serioasa si muncitoare - Sa stii sa lucrezi independent - Sa ai disponibilitate pentru program full time Ce iti oferim la schimb? - Pachet salarial atractiv; - Training gratuit in primele 2 saptamani de la angajare; - Contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru de 8 ore pe zi de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la Te așteptăm în echipă!

 • 12

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Bucuresti. Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. AGENTI DE CURATENIE in centru comercial sector 2 Bucuresti ! Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 1

  Cerinte: - Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; -Permis categoria B; -Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; -Seriozitate si organizare Oferim : - Salariu Fix plus bonus; - Tichete de masa; - Contract perioada nedeterminata; - Telefon - Conditii de munca occidentale. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la 0744355883.Handyman este mai mult decat un job!Te asteptam in echipa!

 • ,,Mananci curatenia pe paine? Atunci esti persoana potrivita pentru noi! Cautam cei mai buni agenti de curatenie. Ce ne dorim de la tine? - sa fii o persoana serioasa si muncitoare, cu aspect ingrijit - sa lucrezi in echipa si sa iti ajuti colegii cand este cazul - sa ai disponibilitate pentru program full-time Atributiile tale vor fi: - asigurarea activitatii de curatenie din zona indicata - intretinerea curateniei folosind aparatura mecanizata - experienta nu este obigatorie, dar reprezinta un avantaj Ce iti oferim la schimb? - instruire gratuita - contract de munca , perioada nedeterminata - program L-V Daca te-am convins, trimite CV-ul tau. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la Handyman International, mai mult decât un simplu job! Te așteptăm în echipă!

 • 6

  Handyman angajează agenți de curățenie cu experienta in domeniu, pentru centru comercial Valcea Dacă te consideri o persoană activă, acum ai ocazia să te alături echipei Numărul 1. Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; - Conditii de munca occidentale. Suna la , ca sa afli mai multe detalii si sa te programezi la un interviu.

 • 4

  Angajăm personal pentru curățenie, în Sibiu, zona industrială vest. Cerințe: Studii generale Disponibilitate de a lucra în două schimburi Persoană serioasă, motivată, îndemânatică Rezistență la efort fizic Pentru mai multe detalii puteți suna la nr: 0269 505 111

 • Angajam femeie de serviciu, program de lucru de luni pana vineri de la ora 7.00 pana la ora 15.00, zona Timpuri Noi.

 • Salveaza cautarea