Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Se ofera: - Programul este Luni-Vineri - Orarul este de 5 la 9 (dimineata) - Salariu motivant. - Bonusuri de performanta. - Posibilitate de asigurare/decontare transport. - Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA. Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca.

 • 1

  Se ofera: - Salariu motivant. - Bonusuri de performanta. - Posibilitate de asigurare/decontare transport. - Programul este Luni-Vineri de la 5 la 9 (dimineata) - Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA. Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca.

 • 2

  Caut menajera, o doamna activa , care sa ma ajute la treburile casei, 3 zile pe saptamana, 5 ore pe zi , ofer 600 lei.,program flexibil.

 • 25

  Cautam MENAJERA nefumatoare, pentru curatenie si calcat, la familie, din Bucuresti, zona Cotroceni, 2 zile pe saptamana.

 • 12

  Firma specializata in furnizarea serviciilor de curatenie de calitate, angajam agenti curatenie/ingrijitori imobile pentru hipermarket in Timisoara. Oferim salariu atractiv + tichete de masa Program de lucru: full time Detalii la telefon

 • Caut o doamna serioasa fara obligatii, pentru ingrijire domn bolnav ,, ,salariul negociabil ..detalii la tel. ,

 • 2

  Oferim servicii de curatenie,scari de bloc,apartamente,cladiri birouri,curatenie dupa constructii.Cei interesati pot suna la numărul de telefon 0787642894.

 • As dori să lucrez ca angrijitoare de bătrâni sau ..și menaj 6 ore de luni pana vineri numai Constanța. Am o mare răbdare,curata știu sa schimb pempersii gătesc curat călcat asa ca ..nu ve ti regreta mersi.eu..zona CET.

 • 14

  Cautam o Ingrijitoare cu experienta pentru ajutor doamna care este imobilizata.Persoana responsabila, empatica, serioasa, de incredere. Program 5 ore (9-14h) salariul 2000 lei Zona: sector 2 zona Stefan cel Mare Contacteaza SELECT FAMILY, Agentia ta de incredere.

 • Firma TEZAUR angajeaza MENAJERA pentru cladire de birouri. Oferim salariu foarte atractiv, conditii excelente de lucru si contract de munca pe perioada nedeterminata. Descriere job: - igienizarea/curatenia spatiilor (pardoseli, pereti, grupuri sanitare, suprafete vitrate, electrocasnice, corpuri de iluminat, usi, etc.) - ingrijirea plantelor de interior si exterior; - comanda si primeste materialele necesare desfasurarii activitatii; - tine evidenta materialelor si consumulor acestora pe fiecare tura in parte;

 • Firma TEZAUR angajeaza MENAJERA pentru cladire de birouri. Oferim salariu foarte atractiv, conditii excelente de lucru si contract de munca pe perioada nedeterminata. Descriere job: - igienizarea/curatenia spatiilor (pardoseli, pereti, grupuri sanitare, suprafete vitrate, electrocasnice, corpuri de iluminat, usi, etc.) - ingrijirea plantelor de interior si exterior; - comanda si primeste materialele necesare desfasurarii activitatii; - tine evidenta materialelor si consumulor acestora pe fiecare tura in parte;

 • Program de lucru Full-time, 8 ore pe zi. Contract de munca pe o perioada nedeterminata. Salariu Motivant. Cautam seriozitate, responsabilitate si implicare.

 • Persoana serioasa și responsabila,cu 20 de experienta în domeniul curățeniei lucrați în Spania și Scoția ,caut de munca în acest domeniu în București sector 2 sau 3 ,multumesc.

 • 4

  Angajez menajera in regim intern. Atributii : - menaj casnic obisnuit(aspirator,mop,praf) - curatat litiere(avem pisici) -pregatit din cand in cand pranz sau cina - bagat la spalat, scos, intins, strans -ordine in dulapuri cand e nevoie -geamuri sterse la nevoie Program 8 ore pe zi, 1 zi libera pe sapt Se ofera pensiune completa, camera individuala, masa si produse de igiena, adica are tot asigurat. Salariul 2500 lei pe luna. Contact

 • Dacă sunteți din oraș Buzău, vă pot ajuta în călcat cu experienta de 7 ani de zile, între ordele 13 și20, și gătit a la carte!

 • 1

  Efectuez menaj în cursul săptămânii între orele 13 și 20

 • Cautam doamna pensionara fara obligatii, pentru a asigura menajul si a locui cu o bunicuta de 90 ani, sociabila, comunicativa, activa, intr-un apartament cu 2 camere, Timisoara. Program intern, constand in pregatirea mesei, curatenie, igiena personala. Se asigura cazare , masa si prima financiara lunara in lei.

 • 3

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Recrutam menajera pentru curatenie interior/exterior, calcat/spalat, pentru vila in Palazu Mare, in care locuiesc 2 adulti si 2 copii. Program: de luni pana vineri 08:00 -16:00. Cerințe: Persoană serioasă, ingrijita, meticuloasa, organizată, cu spirit de observatie si atentă la detalii, nefumatoare, cu aplecare catre curatenie, interesată de un angajament pe termen lung. Experienta pe post de menajera in case rezidentiale. Condiții: Salariul motivant, in functie de experienta si competente pentru acest post. Se asigura lucuinta separata daca este nevoie.

 • Gradinita particulara, zona Drumul Sarii, sector 6, angajeaza ingrijitoare , punctuala, ordonata, mediu de lucru placut, salariu motivant, program de lucru 8h, contact telefonic .

 • Salveaza cautarea